Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

auraa, ogłoszenie bezplatne go gazety oferta podaje się w następujący sposób:
wchodzisz na www.oferta.pl
wybierasz zakładkę podaj ogłoszenie, wybierasz dział (fauna i jeździectwo chyba), wpisujesz treść, wybierasz opcję ogłoszenie bezpłatne i wydanie warszawskie.
jeśli zrobisz to dziś lub jutro, ogłoszenie wyjdzie w piątek. A wydań jest 3 w tygodniu, więc warto częściej je podawać.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio vel Antoś pyta, dlaczego nikt się nim nie interesuje. Ogłoszeń nie zrobiłam, bo kochany piesio już po raz drugi przegryzł kabel od internetu:mad:

Posted

Ja juz podałam, będzie w piątek
Poza tym instrukcja podawania ogłoszeń w piątkowych żółtych stronach GW:
na numer 72007 wysyłasz smsa o treści WFP spacja treść ogłoszenia, ale nie może być za długie. Dostaniesz potwierdzenie, że ogłoszenie przyjmą albo nie, ale nie powinnaś się za bardzo przejmować, że nie przyjmą, bo potem przyjmują. Kosztuje chyba 3,77 zł.
Żeby ukazało się w piątek, musisz wysłać do środy popołudnia, ale im szybciej tym lepiej.

Posted

Dzięki:lol: Mały rozrabia z każdym dniem coraz bardziej. Wieczorem energia wprost go rozpiera a ja tylko patrzę co trzyma w zębach:cool3:

Posted

Jeżeli chodzi o GW to jest zdecydowanie tańsza metoda :)
Trzeba zadzwonić na nr 555 43 35 lub 555 47 50 (raz jeden jest faxem, raz drugi) do środy do 16 i podyktować miłej Pani treść ogłoszenia. Na jeden "strzał" telefoniczny można dać 2 ogłoszenia.

Gdgt - dzięki za instrukcję do Oferty - ogłosiłam wczoraj szczeniaki u p.Beaty i Dodusia :evil_lol:

Posted

Lepiej. Dostaje nifuroksazyd. Ale tak morduje moje koty, że zaczęły przed nim uciekać. Teraz przyjmuje postawę do polowania. Co robić? Jak go tego oduczyć, żeby nie wyrósł z niego pogromca kotów. Nie mieści się w posłaniu. :p

Posted

Dziewczyny, proszę pomóżcie Aresowi z mojego banerka. On potrzebuje odpowiedzialnego opiekuna. Bo będzie tak samo jak z Tiną. A to jeszcze szczeniak:-(

Posted

auraa napisał(a):
Lepiej. Dostaje nifuroksazyd. Ale tak morduje moje koty, że zaczęły przed nim uciekać. Teraz przyjmuje postawę do polowania. Co robić? Jak go tego oduczyć, żeby nie wyrósł z niego pogromca kotów. Nie mieści się w posłaniu. :p

najlepiej by było, jakby koty go raz czy dwa popędziły z pazurami. zapamiętałby to do końca życia...

Posted

Mogę "pożyczyć" mojego Kota Ryszarda :loveu:.
Niby zębów nie ma (bo staruszek ci On) ale daje sobie radę z dwoma psami tak skutecznie, że jak leży w poprzek przedpokoju to "z dużą nieśmiałością" przedzierają się do kuchni :evil_lol:.
Albo leży na stole w pokoju i czatuje z wyciągniętą łapą żeby "dać po pysku" któremuś jak sie napatoczy pod stołem :evil_lol:.
Wszystko, oczywiście, w ramach zabawy/rekreacji/rozrywki/sportu :evil_lol:

Posted

Moje koty to takie jełopy, że głowa mała. Czaruś bez przerwy jest podrapany i pogryziony. Zuźka jest sprytniejsza ale też zero agresji. A Antoś vel Misiek doskonale to wyczuwa.

Posted

Jeszcze trochę a Antoś pogoni całe towarzystwo, rośnie jak na drożdżach. Nie mieści się na posłaniu, albo nogi albo głowa mu wystają. Telefony miałam dwa. Ciekawe co z tego wyniknie. Jedna pani jest zainteresowana. Ale czy na pewno, to się okaże.

Posted

A może beam weźmie go na szkolenie?;) Moje towarzystwo jest dla niego po prostu za małe i on to wie. To samo było z Majką, którą miałam latem. To jest duży psi maluch, Szczekający, rozrabiający . Uszy i ogon za nim nie nadążają.:lol:. W niczym nie przypomina Misia, który przyszedł 2 tygodnie temu. Melduje, że kupy są prawie w porządku. Kto ma posłanie na zbyciu?

Posted

Ja mam, ja mam - prawidziwą kanapę od Magdarynki i jeszcze jedno fajne łóżeczko. Czy dziś przed południem mogę się zameldować z fotoaparatem i wyrkami?

Posted

Jedna Pani przeczytała ogłoszenie o Mikrusku i poszła dziś na stronę Niczyje ogladać Antosia. Warszawa - blok. Wstepna rozmowa OK, zobaczymy co dalej :)

Na szkolenie zapraszam serdecznie np na sobotę i niedzielę ( w tygodniu nie ma nas w domu 8/9 godzin - to dla takiego smarkacza i zbyt długo i zbyt niebezpiecznie :)