ewa255 Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Jakie sa najlepsze witaminy dla rocznego yorka karmionego jedzonkiem gotowanym? Prosze o konkretna nazwe witamin.. Quote
Dalmati&Maja Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Ja swoją dalmatynkę też karmię gotowanym jedzonkiem, sunia ma w tej chwili 7 miesięcy. Dostaje witaminy: SA-37 w proszku (kupione u weta) i kupiłam jej jeszcze inne witaminki (będzie dostawała jak tamte się skończą) o nazwie Can-Vit z Animal Health :D Te drugie kupione w zoologicznym. Dalmati & Maja Quote
Iska Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Witaj Ewo , dla psinki super preparatem bylby VMP -Pfizera. Jest dosc drogi jednak dla yorka starcza na bardzo dlugo dlatego lepiej sprawdzic date waznosci. Pozdrowiam Ania z psami. Quote
ewa255 Posted May 11, 2004 Author Posted May 11, 2004 Witaj Ewo ,dla psinki super preparatem bylby VMP -Pfizera. Jest dosc drogi jednak dla yorka starcza na bardzo dlugo dlatego lepiej sprawdzic date waznosci. Pozdrowiam Ania z psami. a czy jest moze jakis sklep internetowy gdzie moglabym te witaminki kupic? Bo niestety u mnie ich nie dostane.. Quote
Dalmati&Maja Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Ewa, co do tych drugich przeze mnie wymienionych witaminek to kosztują one troszkę ponad 7 zł. :D Dalmati & Maja Quote
ewa255 Posted May 12, 2004 Author Posted May 12, 2004 Ewa, co do tych drugich przeze mnie wymienionych witaminek to kosztują one troszkę ponad 7 zł. :D Dalmati & Maja szczerze mowiac to cena nie gra roli,wazne zeby byly dobre... to malutki piesek i na dlugo mu te witaminki starczaja..... :D Quote
Iska Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Witaj Ewuniu, te witaminki najlepiej zamow w swojej leznicy. W zoologiku moze ich nie byc chociaz popytac sie warto. Natomiast w zadnym sklepie internetowym ja ich nie spotkalam. A cena sprzed paru miesiecy okolo 60 zl. Pozdrawiam i duzo zdrowka dla psinki -Ania z Isia i Murzynkiem. Quote
Gosia Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 VMP najlepszy. A dla yorka starczy na...długo. Warto. Gosia Quote
ewa255 Posted May 13, 2004 Author Posted May 13, 2004 bardzo wam dziekuje i serdecznie pozdrawiam.. :D Quote
Recommended Posts