Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockus- Nie poszedl... przydal sie... ;)
Jeju.. Dogomanka...Wstawaj... !!! Zaraz do Ciebie zadzwonie:evil_lol::evil_lol: Ciekawe cxzy to twoj nr... Ktos wie czy ten kontakotowy to dogomanki? :razz::razz:
Jak tu przyjdzie to ja zlejemy tym walkiem-->:mad::mad:

Posted

Kazda z domu bierze walek.. Jedziemy do Olkusza:p Bedziemy wolac: DOGOMANKA!!! WSTAWAJ!!!!!!

U mnie w domu to tylkop ja i Dina nie spimy.. Nawet krolik poszedl spac...:grab::grab:
PIes mi na kolanach siedzie:p
Ale koniec offa

Dogomanko.... Scoti moze miec domek.. Ale jak bedziesz spala to domek sobie pojdzie w ...

Posted

[quote name='dogomanka_'][SIZE="4"]Scoti to weslola i kochana sunia.Niestety jej pani wyjezdza 15 marca do pracy za granice i nie ma mozliwosci abrania jej ze sobą.Zostały trzy mozliwości:
1.Znalezienie jej szybkko domu.
2.Odddanie do schornu.(dodam,ze sunia od malenkiego jest trzymana w domu i jest typem kanapowca.)
3.Uśpienie.
Dwa odstatnie odrzuciłam,zostalo pierwsze...Prosze.!Nie badzcie obojetni i pomozcie mi znalesc jej dom do 15 marca.!
Sunia ma ok. 7 lat.Ma ważne szczepienie do lipca.Nie jest odrobaczona.Posiada książeczke zdrowia.
Jest pogodna i wesola.Cieszy sie na widok znanego jej czlowieka.Potrafi dawać lape,glos i siadać.Lgnie do ludzi-najchetniej siedzialaby ciagle na kolanach lub jak najblizej ludzi.:loveu:
Niestety zdjecia sa malo wyraźne,ponieważ sucz jest bardzo ruchliwa i do tego boi sie aparatu.

[SIZE="4"]Pomocy.!!!:placz:

Wiadomość z ostatniej chwili:
Scotie zostanie u mnie na kilka dni jako w domu tymczasowym.!Ale to jest tylko rozwiazanie tymczasowe.!Nie zaprzestawajmy wiec poszukiwan i nie pozwolmy aby Scotie skonczyla jak wiele psiakow w Olkuskim obozie zaglady dla psów.!!!
Witam Cię,bardzo mi sie podoba ta sunia i byłbym nia zainteresowany. Ja mieszkam w Ostrowcu św.Jak było by to mozliwe to nawet bym prosił o kontakt tel.podaje swoj nr.509-422-232.Prosze o szybka odpowiedz!!!

Posted

betel dodała Scoti do podpisu !:multi: tylko Scoti ma prawie 9 lat :)
oj ta Dogomanka śpioch wstrętny :evil_lol: nie no może poszła z psiurami na spacer, a my tu na nią krzyczymy? :eviltong: przychodź tu kobieto !

[quote name='czarek43@tlen.pl']Witam Cię,bardzo mi sie podoba ta sunia i byłbym nia zainteresowany. Ja mieszkam w Ostrowcu św.Jak było by to mozliwe to nawet bym prosił o kontakt tel.podaje swoj nr.509-422-232.Prosze o szybka odpowiedz!!!
aaaa ! Dogomanka przychodź tu w tej chwili ! nich ktoś do niej zadzwoni !!

Posted

Witamy witamy:loveu::loveu: Nasz dogomanka w tyej chwili ne jest na dogomani... Ale powinna sie pojawic... Jesli jest pan bardzo niecierplkiwy to prosze zadzwonic pod nr.662128394 A moze pan napisac cos o swoich warunkach...? Jesli nie na miejscu pytanie to przepraszam:oops:

Posted

P. Czarku... Prosze poczekac na dogomanke... Lub zadzwonic...
I b. prosze opowiedziec nam (tzn. mi i dziewczynom) o swoich warunkach...
EDIT: BŁAGAM Niech KTOS COS NAPISZE, BO ZARAZ SOBIE W GLOWIE DZIURE WYDRAPIE.....
P.Czarku dzwonil p. juz do dogomanki???

Posted

Matko.!Aleście mi tu stron nabiły.;D
Panie Czarku skontaktuje sie z Panem telefonicznie i wtedy sie wszytsko ustali.;] Tak sie składa,ze mam w Ostrowcu rodzine i napewno ktoś sie znajdzie zeby do Pana pojsc i sprawdzic warunki dla Scotie.:) Aha,Saga pisała,że Pan chciał młodą suczke wiec nie przeszkadza Panu,że Scotie ma prawie 9 lat.? Jakby chcial Pan wiecej zdjec suni to prosze podac mi maila to z checią prześle.Z tego wszystkiego dzisiaj pojde z nia na spacerek i zrobie jej sesje zdjęciową.:cool3: