requiem. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mój pomysposzedl na marne, ale i tak się ciesze ;) Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cockus- Nie poszedl... przydal sie... ;) Jeju.. Dogomanka...Wstawaj... !!! Zaraz do Ciebie zadzwonie:evil_lol::evil_lol: Ciekawe cxzy to twoj nr... Ktos wie czy ten kontakotowy to dogomanki? :razz::razz: Jak tu przyjdzie to ja zlejemy tym walkiem-->:mad::mad: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Oj tak, dobry pomysł. :mad: No Dogomanka, rusz się ! :D Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Kazda z domu bierze walek.. Jedziemy do Olkusza:p Bedziemy wolac: DOGOMANKA!!! WSTAWAJ!!!!!! U mnie w domu to tylkop ja i Dina nie spimy.. Nawet krolik poszedl spac...:grab::grab: PIes mi na kolanach siedzie:p Ale koniec offa Dogomanko.... Scoti moze miec domek.. Ale jak bedziesz spala to domek sobie pojdzie w ... Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Moze Dogomanka nie moze akurat wejsc na DGM. Poczekamy ;) a kto pomoze mi w szukaniu dla tej suni domku ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108158 Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Alke czy DS poczeka?????? :razz: Ja nie chce rozdawac znajomym (tzn. kolegom z klasy, bo sa nieodpowiedzialni) psow... Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 I moi koledzy również są nieodpowiedzialni, przynajmniej większość z nich. ie no, jeszcze Dogomanki nie ma? Hmm w takim razie będziemy musieli czekać. :roll: Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nadal spi:turn-l::turn-l: A domek czeka:roll::roll: Czekajcie... Telepatycznie porozumiewam sie z dogomanka .. :p Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 O telepatycznie? :cool3: W takim razie czekamy, ciekawe, czy się wreszcie pokaże. :D Quote
Avaloth Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://www.adopcje.org/adopcja11956.html Scoti na adopcje.org :) może się na coś przyda.. jak zmienić jakieś info, zdjęcia albo coś to piszcie :) Quote
czarek43@tlen.pl Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='dogomanka_'][SIZE="4"]Scoti to weslola i kochana sunia.Niestety jej pani wyjezdza 15 marca do pracy za granice i nie ma mozliwosci abrania jej ze sobą.Zostały trzy mozliwości: 1.Znalezienie jej szybkko domu. 2.Odddanie do schornu.(dodam,ze sunia od malenkiego jest trzymana w domu i jest typem kanapowca.) 3.Uśpienie. Dwa odstatnie odrzuciłam,zostalo pierwsze...Prosze.!Nie badzcie obojetni i pomozcie mi znalesc jej dom do 15 marca.! Sunia ma ok. 7 lat.Ma ważne szczepienie do lipca.Nie jest odrobaczona.Posiada książeczke zdrowia. Jest pogodna i wesola.Cieszy sie na widok znanego jej czlowieka.Potrafi dawać lape,glos i siadać.Lgnie do ludzi-najchetniej siedzialaby ciagle na kolanach lub jak najblizej ludzi.:loveu: Niestety zdjecia sa malo wyraźne,ponieważ sucz jest bardzo ruchliwa i do tego boi sie aparatu. [SIZE="4"]Pomocy.!!!:placz: Wiadomość z ostatniej chwili: Scotie zostanie u mnie na kilka dni jako w domu tymczasowym.!Ale to jest tylko rozwiazanie tymczasowe.!Nie zaprzestawajmy wiec poszukiwan i nie pozwolmy aby Scotie skonczyla jak wiele psiakow w Olkuskim obozie zaglady dla psów.!!! Witam Cię,bardzo mi sie podoba ta sunia i byłbym nia zainteresowany. Ja mieszkam w Ostrowcu św.Jak było by to mozliwe to nawet bym prosił o kontakt tel.podaje swoj nr.509-422-232.Prosze o szybka odpowiedz!!! Quote
Avaloth Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 betel dodała Scoti do podpisu !:multi: tylko Scoti ma prawie 9 lat :) oj ta Dogomanka śpioch wstrętny :evil_lol: nie no może poszła z psiurami na spacer, a my tu na nią krzyczymy? :eviltong: przychodź tu kobieto ! [quote name='czarek43@tlen.pl']Witam Cię,bardzo mi sie podoba ta sunia i byłbym nia zainteresowany. Ja mieszkam w Ostrowcu św.Jak było by to mozliwe to nawet bym prosił o kontakt tel.podaje swoj nr.509-422-232.Prosze o szybka odpowiedz!!! aaaa ! Dogomanka przychodź tu w tej chwili ! nich ktoś do niej zadzwoni !! Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witamy witamy:loveu::loveu: Nasz dogomanka w tyej chwili ne jest na dogomani... Ale powinna sie pojawic... Jesli jest pan bardzo niecierplkiwy to prosze zadzwonic pod nr.662128394 A moze pan napisac cos o swoich warunkach...? Jesli nie na miejscu pytanie to przepraszam:oops: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie no, Dogomanka, przychodź tu w tej chwili, dłużej nie będziemy czekać !!! Aaaaa! :D Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 P. Czarku... Prosze poczekac na dogomanke... Lub zadzwonic... I b. prosze opowiedziec nam (tzn. mi i dziewczynom) o swoich warunkach... EDIT: BŁAGAM Niech KTOS COS NAPISZE, BO ZARAZ SOBIE W GLOWIE DZIURE WYDRAPIE..... P.Czarku dzwonil p. juz do dogomanki??? Quote
AguśSosnowiec Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ale akcja!:-o DOGOMANKA DOGOMANKA DOGOMANKA!:mad: JA TEZ TERAZ SIEDZE JAK NA SZPILKACH.. Cioteczki aby się udało! Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A ja sobioe wydrapalam (prawie) dziure w glowie ... [SIZE="5"]Dogomanka!!!!! Dogomanka !!! Nie przezyje jesli dogomanka zaraz nie przyjdzie... Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Oj tak, oby się udało ! Nie no, niech się odezwie w końcu Dogomanka, bo tu nie wysiedzę... :eviltong: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja nie mogę na miejscu wysiedzieć. Ale się cieszę. :D Quote
AguśSosnowiec Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dziewczyny! Na trzy cztery skandujemy razem głośno: DOGOMANKA! DOGOMANKA!!! Może jak będziemy się głośno zachowywać => :sweetCyb: :klacz: to usłyszy i wejdzie na dogo:cool3: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Hmm bardzo dobry pomysł ! :D DOGOMANKA !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
AguśSosnowiec Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
polciuaa Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Matko.!Aleście mi tu stron nabiły.;D Panie Czarku skontaktuje sie z Panem telefonicznie i wtedy sie wszytsko ustali.;] Tak sie składa,ze mam w Ostrowcu rodzine i napewno ktoś sie znajdzie zeby do Pana pojsc i sprawdzic warunki dla Scotie.:) Aha,Saga pisała,że Pan chciał młodą suczke wiec nie przeszkadza Panu,że Scotie ma prawie 9 lat.? Jakby chcial Pan wiecej zdjec suni to prosze podac mi maila to z checią prześle.Z tego wszystkiego dzisiaj pojde z nia na spacerek i zrobie jej sesje zdjęciową.:cool3: Quote
AguśSosnowiec Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 HA! A nie mówiłam że to poskutkuje!:cool3: Oby się udało, przecież Scoti jest taka śliczniuchna!!:loveu: Quote
Recommended Posts