Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Jestem umowiona do Scoti na 100% w niedzielę :p
obiecany filmik napewno bedzie...:cool3:

:multi: jak fajnie sie trafiło że tak blisko mieszkacie :cool3:

Posted

I ja tez czekam na wizyte Iwonki u nas bo wiem że wszystkie ,,cioteczki ,, na Dogo .juz sie bardzo niecierpliwią co u Scotie. A ona jest szczesliwa że mieszka z nami ma swoj domek i kochajacych ja opiekunow któży się nia troszczą i opiekuja a ona odwdzięcza się lizaniem.Cieszymy się że jest z nami a i po niej też widac radosc.

Posted

Wróciłam z wizytu u Skoti :) Powiem wam, że lepiej trafic nie mogła:multi:Juz od progu widac jej uśmiechniety pyszczek i ewidentnie jest w swoim państwie zachochana... przykro mowić ale chyba najlepiej to jej w dawnym domku nie było skoro wcale nie tęskni. Skoti to wielka pioeszczocha i gdoziny spędzalaby na pieszczotach :) To ukochana pupilka całej rodziny... Ale niestety o karierze filmowej Skoti raczej nie marzy bo troche boi sie kamery i tego wszystkiego :cool3: Zaraz wstawie filmiki ale proszę się uzxbroić w cierpliwość bo You toube różnie działa...:mad:

Wizyta i widok tak szczęśliwego psa poprawił mi humor na długi czas...
obiecuje, że ciąg dalszy filmow nastąpi...:p

na razie wstawiam te 4 króciutkie :)

Posted

Ona juz u mnie sie bala troszke aparatu.;) I mozesz mowic smialo ile wlezie,ze nie za dobrze jej bylo w starym domku bo ja o tym dobrze wiem..;|
Piękne filmiki.!Jak milo mi ogladac takie wspaniale wiescie.!:loveu: