polciuaa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Okej,no to czekamy Iwop.:p A ja za momencik wkleje fotki od Pana Czarka.;) Scotie podobno sie strasznie ucieszyla jak pierwszy raz zobaczyla ich syna.;P Zaczela skakac i lizac go.Podobno nawet sie tak nie cieszyla jak poznala Pana Czarka.;) Ale sądze,że to dlatego,że syn Pana Czarka jest w wieku mniej wiecej dwoch synow bylej `wlascicielki` Scotie,ktorzy sie nia w wiekszosci zajmowali jak byli w kraju.:roll: Albo bała sie wyjsc na balkon u Pana Czarka bo w swoim domu tutaj w Olkuszu `wlascicielka` zamiast wyjsc z nia na dwor zamykala ja na balkonie żeby tak sie zalatwila.:roll: Iwop-Czy Liryka wziela w koncu od ciebie tego szczeniaczka.?Bo nie jestem w temacie.:oops: EDIT: Obiecane foty.;P To wszystko.;D Quote
iwop Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Sczeniaczek - Iwcia jest j na tymczasiie w Krakowie u Camary :) Quote
polciuaa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No wlasnie nie wiedzialam czy jest u tej Camary czy nie,dzięki.;P Quote
Martunia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Śliczne fotki. :loveu: Widać, że jest szczęśliwa z nowego domku. :) Widać tą radość. I jak spokojnie leży sobie na kolankach pana. :) Czuje się bezpieczna. :) Quote
Dinka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jaka Scoti... :loveu::loveu: Poprostru sliczna.. Jejku- zi jak tu sie nie zakochac? :mad: :loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://img249.imageshack.us/img249/2739/scotiejusamachodzst1.jpg - to jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne :loveu: Quote
iwop Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale heca...:multi:W piątek ide do tego samego bloku w sprawie adopcji tej oto kotki, która jest u mnie na tymczasie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107159 To ten sam blok, w którym mieszka Scoti ze swoim państwem :p Świat jest mały...:evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='iwop']Ale heca...:multi:W piątek ide do tego samego bloku w sprawie adopcji tej oto kotki, która jest u mnie na tymczasie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107159 To ten sam blok, w którym mieszka Scoti ze swoim państwem :p Świat jest mały...:evil_lol: nawet bardzo mały :evil_lol: Quote
Dinka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bardzo bardzo maly :evil_lol::evil_lol: To teraz jedna osoba bedzie chodzila na zwiady i do obydwoch wpadnie.. xD Quote
polciuaa Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Taaa.;D Dziewczyny czy u was w schronie,albo gdziekolwiek jest potrzebny wet z prawdziwego zdarzenia.?Bo znajoma wetka(robila nam sterylki bezdomnych kotow za darmo) szuka pracy.Obojętnie gdzie.Pilne.! Quote
czarek43@tlen.pl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 To Iwonko jak bedziesz w piatek u nas w bloku to musisz i nas odwiedzic- Scotie sie ucieszy. Tylko że ja pracuje do 17 i jestem w domu przed 18 to jak by Ci tak pasowalo to było by dobrze. Quote
iwop Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czarek ja ide z wizyta i z kotem po 17 także chyba uda mi sie spotkać :) Zrobię mini filmik to się tutaj ucieszą :p Quote
Dinka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 O TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! film, film... :razz::razz: P. Czarku prosze wymiziac Scoti od emnie... ;) Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 I ode mnie też! :D O film będzie...? :cool3: Quote
Dinka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No, przecie Iwop napisala, ze zrobi mini filmik dla nas ciotek xD ;] Ile Scoti juz przytyla? Quote
polciuaa Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 A dlaczego mialaby przytyc.?;P Ona jest troszeczke zapasiona.;)Przynajmniej tak mi sie zdaje.;P Quote
iwop Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Filmiku nie nakręciłam... Pana Czarka nie było (mówil, że jest dopiero po 17) a ja nie mogłam czekać bo z adopcji Klary nici; w dodatku mamy teraz ( szczeniaków:placz:. Ich matke zabił wczoraj samochów i teraz są u pijaka na tymczasie....ale to już na innym wątku:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109015 Quote
Dinka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jak to nici z adopcji Klary? Podaj link do watku szczeniakow.. ;) :kciuki: P. Czarku moze pan wkleic zdjecia? :razz::razz: Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jaka szkoda, że z adopcji nici... :( Może się kiedy indziej uda. ;) Quote
polciuaa Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Zdjecia pewnie dostane na maila i wtedy je tu wkleje.;) Quote
iwop Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bez obawy... zrobię w końcu ten obiecany filmik, musi byc przeciez wizyta poadpopcyjna... prawda Czarku?:p Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 O filmik, fotki,... :cool3: Będziemy cierpliwie czekać. :loveu: Quote
Dinka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Scoti- Pamietasz o Dogomance? Dogomanka- Czy mowilas, ze ciotki pomagaja Scoti? :mad::mad: Filmik xD :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts