Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okej,no to czekamy Iwop.:p
A ja za momencik wkleje fotki od Pana Czarka.;) Scotie podobno sie strasznie ucieszyla jak pierwszy raz zobaczyla ich syna.;P Zaczela skakac i lizac go.Podobno nawet sie tak nie cieszyla jak poznala Pana Czarka.;) Ale sądze,że to dlatego,że syn Pana Czarka jest w wieku mniej wiecej dwoch synow bylej `wlascicielki` Scotie,ktorzy sie nia w wiekszosci zajmowali jak byli w kraju.:roll: Albo bała sie wyjsc na balkon u Pana Czarka bo w swoim domu tutaj w Olkuszu `wlascicielka` zamiast wyjsc z nia na dwor zamykala ja na balkonie żeby tak sie zalatwila.:roll:

Iwop-Czy Liryka wziela w koncu od ciebie tego szczeniaczka.?Bo nie jestem w temacie.:oops:

EDIT: Obiecane foty.;P

To wszystko.;D

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne fotki. :loveu: Widać, że jest szczęśliwa z nowego domku. :) Widać tą radość.
I jak spokojnie leży sobie na kolankach pana. :) Czuje się bezpieczna. :)

Posted

Taaa.;D

Dziewczyny czy u was w schronie,albo gdziekolwiek jest potrzebny wet z prawdziwego zdarzenia.?Bo znajoma wetka(robila nam sterylki bezdomnych kotow za darmo) szuka pracy.Obojętnie gdzie.Pilne.!

Posted

Scoti- Pamietasz o Dogomance?
Dogomanka- Czy mowilas, ze ciotki pomagaja Scoti? :mad::mad:
Filmik xD :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: