Moniskaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Trzymam kciuki zeby wszytsko się udało:multi: Quote
iwop Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [LEFT]Ale heca :p Dziewczyny macie u mnei dług - całusy w nosek suni (wiem że psy tego nie znasza ale ja tak :eviltong:) Pan Czarek to właściwie mnój sąsiad - mieszkamy na tym samym osiedlu... Dzisiaj nie moge iść do niego bo czekam na elektryka ale umówiłam sie z panem na jutro koło 17. jak wszystko będzie ok to moge ciagle robić kontrole :cool3: aż facet na mój widok będzie uciekał gdzie pieprz rośnie i przeklnie dogomanię :diabloti:... Oczywiście żartuję :)[/LEFT] Quote
polciuaa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dziekuje Iwop.:loveu: A widzisz..Pana Czarka wytrzasnelysmy od Sagi.;D Ona nam podala do niego numer bo się zakochal w Scotie.;P No i tak jakos wyszlo.;D Quote
masienka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Iwop:loveu: dzieki ogromne czekamy w takim razie na jutrzejsze wiesci ;) Quote
iwop Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No nie wiem jeszcze jak trzeba będzie mi dziękować...:cool3: Poważnie mówiąć to na razie trzeba bedzie mocno trzymać kciuki. Może pan Czarek się nie wystraszy:p Powiedzcie o co mam pytać dodatkowo oprócz "klasycznego wywiadu".? Quote
masienka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja mysle, ze "klasyczny wywiad" w zupelnosci wystarczy ;) bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze p.Czarek jest odpowiednim "ludziem", ktory pojawil sie odpowiednim miejscu i czasie:razz: a kciuki oczywiscie mocno zacisniete Quote
iwop Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A jak ze sterylką? Czy sunia jest juz ciachnięta? :oops: Quote
masienka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nie jest Pan Czarek mowil, ze wolalby sterylizowac bo jego poprzednia sunia miala ropomacicze Scotie ma jednak 9 lat i jest nieco zapasiona. Najpierw trzeba by dobrego weta zeby osluchal serducho, przebadal i powiedzal czy mozna. Quote
Dinka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No i co????????? Mowic mi tu szybko:mad::mad: Quote
Dinka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mam nadzieje... ;) :kciuki: ;) Musi byc dobrze... Quote
iwop Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Już jestem :p Jestem po wizycie... Myśle, że Scoti będzie miała najlepszy dom pod słońcem... Mówili o swojej suczce z prawdziwą miłością... Rozmawiałam z nimi o sterylce i rzeczywiście ich Gucia umarła z powodu ropomacicza. Szukali takiego psa jak Scoti i juz sa zakochani... Musicie załatwiąc szybciutko transport:cool3: Mówiłam panu Czarkowi o moim weterynarzu bo to najlepszy wet w ostrowcu. Więc jakby co - to przypomnijcie, że jeszcze raz go polecam... Quote
baffi2 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :multi::multi::multi: cudownie:loveu: to teraz szybko trzeba szukać transportu:cool3: Quote
Dinka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Naprawde..?? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz tylko czekamy na dogomanke.... :multi::multi::multi: Jestem przeszczesliwa.... Iwop- Dobra robota ;) Quote
jaanna019 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie, no wy to normalnie szybsze od błyskawicy :-o Gratulacje i pokłony :modla: Co za akcja :multi: Quote
masienka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Iwop:loveu::loveu::loveu::multi: [B]no wiec szukamy transport Olkusz-Ostrowiec Swietokrzyski[/B] Quote
Recommended Posts