Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Ale heca :p Dziewczyny macie u mnei dług - całusy w nosek suni (wiem że psy tego nie znasza ale ja tak :eviltong:) Pan Czarek to właściwie mnój sąsiad - mieszkamy na tym samym osiedlu... Dzisiaj nie moge iść do niego bo czekam na elektryka ale umówiłam sie z panem na jutro koło 17. jak wszystko będzie ok to moge ciagle robić kontrole :cool3: aż facet na mój widok będzie uciekał gdzie pieprz rośnie i przeklnie dogomanię :diabloti:... Oczywiście żartuję :)[/LEFT]

Posted

No nie wiem jeszcze jak trzeba będzie mi dziękować...:cool3:

Poważnie mówiąć to na razie trzeba bedzie mocno trzymać kciuki. Może pan Czarek się nie wystraszy:p Powiedzcie o co mam pytać dodatkowo oprócz "klasycznego wywiadu".?

Posted

Ja mysle, ze "klasyczny wywiad" w zupelnosci wystarczy ;) bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze p.Czarek jest odpowiednim "ludziem", ktory pojawil sie odpowiednim miejscu i czasie:razz: a kciuki oczywiscie mocno zacisniete

Posted

nie jest
Pan Czarek mowil, ze wolalby sterylizowac bo jego poprzednia sunia miala ropomacicze
Scotie ma jednak 9 lat i jest nieco zapasiona. Najpierw trzeba by dobrego weta zeby osluchal serducho, przebadal i powiedzal czy mozna.

Posted

Już jestem :p

Jestem po wizycie... Myśle, że Scoti będzie miała najlepszy dom pod słońcem... Mówili o swojej suczce z prawdziwą miłością... Rozmawiałam z nimi o sterylce i rzeczywiście ich Gucia umarła z powodu ropomacicza. Szukali takiego psa jak Scoti i juz sa zakochani...

Musicie załatwiąc szybciutko transport:cool3:

Mówiłam panu Czarkowi o moim weterynarzu bo to najlepszy wet w ostrowcu. Więc jakby co - to przypomnijcie, że jeszcze raz go polecam...

Posted

Naprawde..?? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Teraz tylko czekamy na dogomanke.... :multi::multi::multi:
Jestem przeszczesliwa....
Iwop- Dobra robota ;)