Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje Chester.:loveu: I dziekuje Folen.:loveu:
Przed chwilką zadzwonił Pan w sprawie Scotie,mieszka w Koninie w domu jednorodzinnym,pytał się czy Scotie ma łapki owłosione do ziemi bo miał takiego pieska i mu sie takie podobaja.Poprosil zdjecia mmms`em ale nie mam jak wysylac wiec poprosilam o numer gg i wyslalam trzy linki do takich lepszych zdjec Scotie,niestety nikt mi nie odpisał bo Pan nei ma internetu i to jest numer do jego siostryuk tórej aktualnie był.
Oby coś z tego wszytskiego wyszło.:modla:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Przed chwilką zadzwonił Pan w sprawie Scotie,mieszka w Koninie w domu jednorodzinnym,pytał się czy Scotie ma łapki owłosione do ziemi bo miał takiego pieska i mu sie takie podobaja.Poprosil zdjecia mmms`em ale nie mam jak wysylac wiec poprosilam o numer gg i wyslalam trzy linki do takich lepszych zdjec Scotie,niestety nikt mi nie odpisał bo Pan nei ma internetu i to jest numer do jego siostryuk tórej aktualnie był.

a nmzc :)
o módlmy się ! :lol:
trzymam kciuki, mocno!
trzymać wszyscy !!!
chciałam o coś zapytać, ale dopóki nie będzie wiadomo z tym panem to ie pytam, bo się nie przyda, jakby się udało(nie chodzi o dom)

Posted

dogomanka_ napisał(a):

oby... :roll:

Posted

Ojej jak mi jej szkoda. :( Taka śliczna... Mam nadzieję, że wkrótce ją ktoś wypatrzy i znajdzie jakiś ciepły kącik. :) Trzymam za nią kciuki!
Niestety nie mogę wkleić bannerka Scotie, ponieważ nie mam u siebie miejsca w podpisie... :(

Posted

Ja wlasnie dlatego,ze nie moglabym za duzo bannerkow wklejac wole napisac pare słów i juz.;]
Wlasnie wrocilam ze spacerku z moim psiakiem,Scotie i moja mamą.;] Scotie słucha sie,tzn. nie zawsze przyjdzie prosto do mnie jak ja zawolam,ale ogolnie to nie oddala sie nigdzie i wie juz gdzie ma przychodzic.
Tak pozatym to jak przechodze z nia kolo jej bylego domu to nawet sie tam nie ciagnie...doslownie jakby ja z tym nic nie laczylo...

Posted

Weszłam z ciekawości na ten watek i co widzę:o:o:o suczkę która jest prawie identyczna jak nasz schroniskowy Brutusek, trzymam kciuki by znalazła szybko domek, najgorzej jak psiak po tylu latach traci swój dom i właściciela:shake:

Posted

może pan nie miał czasu, i zadzwoni jeszcze..
albo ktoś nowy ?
no słuchajcie cioci Isi i brać Scoti, bo jak nie to wam parasolką po dupie dam ! :evil_lol:
do góry ! po dom !

PS ma Scoti wątek na adopcje.org?

Posted

mogę założyć jej konto na adopcje.org, bo mam tam, i już dużo pieskom założyłam :)
tylko potrzebuję : opis jej(mogę skopiować z dogomani, albo allegro), kontakt(też mogę skopiować), zdjęcia(to sobie wezmę), z jakim województwie i mieście przebywa, ile ma lat, czy jest odrobaczona/zaszczepiona/wysterylizowana
i zakładam :)