Avaloth Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jaka śliczna :loveu: zaraz dodaje do podpisu Quote
Folen Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Scotie ma 2 obserwatorów na allegro, przypomnijcie mi wieczorem żebym wznowiła aukcję. Quote
Avaloth Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no już prawie jak wieczór :eviltong: wznów aukcję xD Quote
polciuaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dziekuje Chester.:loveu: I dziekuje Folen.:loveu: Przed chwilką zadzwonił Pan w sprawie Scotie,mieszka w Koninie w domu jednorodzinnym,pytał się czy Scotie ma łapki owłosione do ziemi bo miał takiego pieska i mu sie takie podobaja.Poprosil zdjecia mmms`em ale nie mam jak wysylac wiec poprosilam o numer gg i wyslalam trzy linki do takich lepszych zdjec Scotie,niestety nikt mi nie odpisał bo Pan nei ma internetu i to jest numer do jego siostryuk tórej aktualnie był. Oby coś z tego wszytskiego wyszło.:modla: Quote
Avaloth Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dogomanka_ napisał(a):Dziekuje Chester.:loveu: I dziekuje Folen.:loveu: Przed chwilką zadzwonił Pan w sprawie Scotie,mieszka w Koninie w domu jednorodzinnym,pytał się czy Scotie ma łapki owłosione do ziemi bo miał takiego pieska i mu sie takie podobaja.Poprosil zdjecia mmms`em ale nie mam jak wysylac wiec poprosilam o numer gg i wyslalam trzy linki do takich lepszych zdjec Scotie,niestety nikt mi nie odpisał bo Pan nei ma internetu i to jest numer do jego siostryuk tórej aktualnie był. Oby coś z tego wszytskiego wyszło.:modla: a nmzc :) o módlmy się ! :lol: trzymam kciuki, mocno! trzymać wszyscy !!! chciałam o coś zapytać, ale dopóki nie będzie wiadomo z tym panem to ie pytam, bo się nie przyda, jakby się udało(nie chodzi o dom) Quote
baffi2 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dogomanka_ napisał(a):Dziekuje Chester.:loveu: I dziekuje Folen.:loveu: Przed chwilką zadzwonił Pan w sprawie Scotie,mieszka w Koninie w domu jednorodzinnym,pytał się czy Scotie ma łapki owłosione do ziemi bo miał takiego pieska i mu sie takie podobaja.Poprosil zdjecia mmms`em ale nie mam jak wysylac wiec poprosilam o numer gg i wyslalam trzy linki do takich lepszych zdjec Scotie,niestety nikt mi nie odpisał bo Pan nei ma internetu i to jest numer do jego siostryuk tórej aktualnie był. Oby coś z tego wszytskiego wyszło.:modla: oby... :roll: Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ojej jak mi jej szkoda. :( Taka śliczna... Mam nadzieję, że wkrótce ją ktoś wypatrzy i znajdzie jakiś ciepły kącik. :) Trzymam za nią kciuki! Niestety nie mogę wkleić bannerka Scotie, ponieważ nie mam u siebie miejsca w podpisie... :( Quote
polciuaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Ja wlasnie dlatego,ze nie moglabym za duzo bannerkow wklejac wole napisac pare słów i juz.;] Wlasnie wrocilam ze spacerku z moim psiakiem,Scotie i moja mamą.;] Scotie słucha sie,tzn. nie zawsze przyjdzie prosto do mnie jak ja zawolam,ale ogolnie to nie oddala sie nigdzie i wie juz gdzie ma przychodzic. Tak pozatym to jak przechodze z nia kolo jej bylego domu to nawet sie tam nie ciagnie...doslownie jakby ja z tym nic nie laczylo... Quote
BlackSheWolf Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 liczymy na nowy domek :) i trzymamy mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocno kciuki! Quote
Patikujek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Weszłam z ciekawości na ten watek i co widzę:o:o:o suczkę która jest prawie identyczna jak nasz schroniskowy Brutusek, trzymam kciuki by znalazła szybko domek, najgorzej jak psiak po tylu latach traci swój dom i właściciela:shake: Quote
Avaloth Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 dzwonił pan? a co z tymi obserwatorami na allegro? po domek śliczna Scoti ! Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No to jest najgorsze. :( Pies niczym nie zawinił i domek stracił. :( Do góry! Quote
polciuaa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Folen dzięki wielkie.:loveu: Ehh..niestety `ludzie` sa różni.:( Pan co wczoraj dzwonił juz sie nie odezwal..ale nie trace nadziei. Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oby wkrótce Scotie znalazła domek ... Taka śliczna. :( Może ją ktoś w końcu wypatrzy? Trzymam za nią kciuki. Musi domek odnaleźć! Quote
Avaloth Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 może pan nie miał czasu, i zadzwoni jeszcze.. albo ktoś nowy ? no słuchajcie cioci Isi i brać Scoti, bo jak nie to wam parasolką po dupie dam ! :evil_lol: do góry ! po dom ! PS ma Scoti wątek na adopcje.org? Quote
BlackSheWolf Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 nie trać nadziei! napewno ktoś się odezwie ;) Quote
polciuaa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Scotie nie ma na adopcje.org .Jest na allegro i http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1062...e_teriera.html http://www.eoferty.com.pl/id68849.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/sho...480374&cid=733 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=23320 Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 O to na wielu jest ogłoszona stronach. Mam nadzieję, że wkrótce odnajdzie domek. :) Nadziei tracić nie można, ja wierzę w to, że się uda. :) Quote
AguśSosnowiec Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 O rety rety!!:crazyeye: Przecież ona jest niemal identyczna jak moja Zuzia!!:lol: Taka piękniutka sunieczka napewno znajdzie domek!!:loveu: Głaskanka dla Scotie ode mnie i pozdrowionka od mojej Zuzanki:p Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja też mam taką nadzieję. Jest śliczna, musi ją ktoś przygarnąć. :loveu: Quote
Avaloth Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mogę założyć jej konto na adopcje.org, bo mam tam, i już dużo pieskom założyłam :) tylko potrzebuję : opis jej(mogę skopiować z dogomani, albo allegro), kontakt(też mogę skopiować), zdjęcia(to sobie wezmę), z jakim województwie i mieście przebywa, ile ma lat, czy jest odrobaczona/zaszczepiona/wysterylizowana i zakładam :) Quote
Recommended Posts