sonia123 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no to musze zaczac uczyc Vigo go na wybiegu, bo tam jest ;) a dla A1 jaka ma byc pozycja? bo cos tam chyba jest wspomniane, ze A1 maja siedziec chyba itp... A wlasnie... jezeli pies ma siedziec na nim przez 5 sekund to te 5 sekund sie liczy normalnie do czasu za przecieg?.... bo jak tak to ja sie chyba nagram na duktafon, zeby caly czas Vigo sie nakrecal, i zeby nie miec detki za czas:evil_lol: Quote
Flaire Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 sonia123 napisał(a):a dla A1 jaka ma byc pozycja? bo cos tam chyba jest wspomniane, ze A1 maja siedziec chyba itp...Pozycja jest dowolna i może być zmieniana przez te 5 sekund, byleby pies pozostał na stole. A może warto zapoznać się z regulaminem? ;) Quote
Sajko Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 na stronie związku kynologicznego w Polsce, zakładka szkolenie. Quote
wendka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wixu: wielkie dzieki za fotki Jinx przede wszystkim :multi: wszystkie sa swietne a z fotek przewodnikow przy stole mozna sie usmiac :evil_lol: Dla mnie bomba :cool3: Quote
Junka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 no to teraz my pochwalimy organizatorów. Co mam tylko jedno zastrzeżenie nie zamówili chłodniejszej pogody. Ależ było gorąco :crazyeye: Ogólnie mi sie bardzo podobało. zaraz będe wrzucać zdjecia te co mi w miare powychodziły, no i oczywiście sama sie kłaniam tym co uchwycili sznupa z zerówek :lol: Quote
Junka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To zaczynamy :) Oczywiście moje zdjecia można przeklejac i takie tam tylko prosze o info gdzie :) Quote
tulasy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Junka !! dzięki za szpica - i proszę o więcej M&U Quote
Monia i Taja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Klaudia, dzięki za Fionę :D Czy ktoś ma jeszcze moja łatę? Quote
Recommended Posts