Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My bardzo dziękujemy, nam się bardzo podobało, ale koszmarna duchota i upał mnie rozwaliły... dlatego tym bardziej jestem dumna z bulla, bo się chłopak starał jak tylko mógł i oba open na czysto:multi: niestety ostatnie agility z punktami za czas, które zepchnęły nas na 3cie miejsce, ale i tak mój aniołek był kochany:multi:

a Milo nikogo nie zjadł, co już jest dużym sukcesem, w egzaminie 2gi z błędami, w agility dis, ale za to jumping na czysto i 2gie miejsce:razz:

miejscówka fajowa, hot-dogi spoko, i oranżada tradycyjna rewela:evil_lol:

Posted

Wix dzięki za śliczne fotki,jak fajnie:lol::lol:
P.S Blue i Oxi wygl.ądają jak na pasieniu przez ten drewniany płot w tle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ojojoj jak ja wam zazdroszczę tych wszystkich zawodów, startów, dętek, i w ogóle.......!!! Gratulacje wszystkim :)

My mamy jeszcze tylko do zawodów hmm... no... tak z rok, jak nie więcej... :angryy:

Posted

My również dziękujemy za świetną zabawę! :multi:
To były pierwsze tak kameralne zawody na których z białym byliśmy. Dużo nie wywalczyliśmy, upał (o matko, do tej pory boli mnie głowa) okazał się dużym utrudnieniem, zwłaszcza dla mojego psa - ale walczyliśmy do końca :cool1: i przede wszystkim bardzo miło spędziliśmy tę niedzielę!
No i lokalizacja bajeczna :loveu: szkoda tylko , że mój pies nie lubi wody bo zdecydowanie było gdzie popływać.

A fotki super! Jak macie gdzieś zerówkowego najdzielniejszego westika na świecie to wrzucajcie! :loveu:

Posted

A my na naszych drugich zawodach z kolei:

W sobotę:
Agility0 S - 2 miejsce

W niedzielę:
Jumping0 S - 1 miejsce
Agility0 S - 4 miejsce
Agility0 S - 1 miejsce

W łącznej klasyfikacji 1 miejsce

W sumie 3 pucharki i srebrny medal ;)

Torki super, super, extra, świetne. Bardzo nam się podobały. Gdyby nie w sobotę odmowa na wejsciu na palisadę byśmy były pierwsze. A w niedziele w agility zejsciwoa strefa z kładki zepsuta ;/

Najlepsza prędkość z naszych przebiegów to 5,59m/s co się równa 20,124km/h !! :cool3:

Pozdrawiamy,
Ania i szeltowa sprinterka Lilla

PS. Czekamy na foty i filmiki!!

Posted

my tez bardzo dziekujemy za zawody :)
miejscowka bardzo przypadla nam do gustu. psy mialy niezla radoche z taplania sie w wodzie.

klak moj tez dzielny - wszystkie tory zaliczone, zadnej odmowy i odpalu. jumping czysciutki :) a za dwie ostatnie tyczki w agility, to moge sobie tylko w brode pluc.

szykowalam sie na to, ze ponapawam sie widokiem biegajacego klaczkowego brata Hegla, a sie okazalo ze Magda tylko na jeden dzien sie zglosila - w dodatku nie ten co ja ;(

wix
dzieki za zdjecie na stole - mialam tam niezla polewke z niego :D

Posted

Magda też Cię wypatrywała w sobotę :) Widzę, że braciszkowie mają w genach strącanie tyczek ;) Gdyby nie to, Magda miałaby 1 miejsce, bo czas mieli najlepszy, ale dzięki tyczce spadli na 3!!!
Na pewno teraz będziecie się widywać na zawodach, Magda połknęła bakcyla :)

Posted

Dziękuję organizatorom za tak wspaniałe :
-) miejsce zawodów
-) pogodę / chociaż dla szpica za ciepłą - lecz te stawy zrekompensowały upał /
-) oraz oczywiście za nadzwyczaj wspaniałą organizację.

Michał i Unga

Posted

aja mam takie pytanie.... czy ten "stolik" to bedzie na kazdych zawodach...??? bo wiekszosc klubow go nie posiada...:razz: tak sie zdziwilam, bo nigdy sie nie spotkalam z nim na zawodach...

Posted

sonia123 napisał(a):
aja mam takie pytanie.... czy ten "stolik" to bedzie na kazdych zawodach...??? bo wiekszosc klubow go nie posiada...:razz:
No, skoro większość klubów go nie posiada, to na każdych zawodach go nie będzie, bo na pewno nie będzie go na zawodach organizowanych przez kluby, które go nie posiadają. ;)

Stół jest jedną z przeszkód wymienionych w regulaminie, więc teoretycznie powinien być dostępny w każdym regulaminowym zestawie przeszkód. Natomiast większość sędziów go nie używa, pewnie częściowo dlatego, że wprowadza brak precyzji w pomiarze czasu. Niemniej są już dostępne stoły z elektronicznym pomiarem czasu i taki był użyty w jednym z drużynowych przebiegów na ostatnich mistrzostwach świata. Myślę, że w miarę jak takie elektroniczne stoły zrobią się coraz bardziej dostępne to mogą być coraz częściej używane na zawodach, przynajmniej za granicą.