Junka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mudik napisał(a):A kiedy będziesz wiedzieć bo może bym mogła Twoje miejsce w Agi aucie zająć?????? nie musiałabym jechać pksem i nocować tam na miejscu.!!!! wiesz dzisiaj albo jutro dam ci znać. Mam samochód po naprawie i trza go przetestować czy działa. Quote
Mudik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Junka napisał(a):wiesz dzisiaj albo jutro dam ci znać. Mam samochód po naprawie i trza go przetestować czy działa. OK czekam na telefon lub sms:multi::lol: Quote
Junka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Uświadomi mnie ktoś czy tam jest gdzie coś zjeść?? Np. W tym gospodarstwie agroturystycznym?? Quote
Junka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ma może ktoś numer telefonu do organizatorów?? Bo moja Juna wczoraj cieczki dostala i chciałbym ich o tym uprzedzić, a w zgłoszeniu nie ma podanego kontaktu, chyba, że przeoczyłam. Quote
dog_master Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 W eLkach 0 Asia i Rasta pierwsze! BRAWO! W eSkach 0 Magda i Maszkin pierwsze, Ania i Lilla drugie! SUPER! GRATULACJE! :laola: Quote
zelek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 My bardzo dziekujemy organizatorom i wszystkim za mila atmosfere! Z wielkim zalem dzis wyjezdzalismy... Byly to nasze debiutanckie zawody, ktore przekonaly nas o tym, ze to naprawde swietna zabawa :multi: No i ciesze sie, ze wreszcie moglam poznac tylu agilitowcow ;) Wklejam kilka fotek z L3: Quote
2Monika2 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Blusiu w L3 hihiih:diabloti: Pikuś sobie A2 zrobił na tych zawodach :D:D Quote
Mudik Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [quote name='2Monika2']:diabloti: Pikuś sobie A2 zrobił na tych zawodach :D:D To Gratulacje!!!! My biegaliśmy tylko dziś. Pierwszy bieg A0 DIS(nasz jak na razie najgłupszy:diabloti::evil_lol:, potem J0 na czysto i 3 miejsce i kolejne A0 6? bo 20 pky karnych:evil_lol: Ale jestem bardzo zadowolona z psa. Zawody super,torki nawet nasze miejscami z haczykami(zawsze nauka jakiś nowych rzeczy;-) ) a miejsce booooskie na wypoczynek:loveu::loveu: P.S Chłopcy dziś pływali rowerem wodnym;-) Quote
wix Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 co taka cisza? prawie wszyscy mieli blizej niz ja! (a mnie za tydzien czeka powtorka z rozrywki...) dopiero pol godziny temu dojechalam do domu :roll: dzieki wszystkim za fajna atmosfere i do zobaczenia na nastepnych zawodach, postaram sie szybko wkleic fotki :) Quote
Flaire Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Mudik napisał(a):miejsce booooskie na wypoczynek:loveu::loveu: No właśnie. :) Ja już się nie mogę doczekać obozu. Ja nie mam reportażu z zawodów, bo całe zawody pracowałam i w sumie nic nie widziałam. :cool1: O torkach niech piszą ci, którzy je biegali. :) Ja zauważyłam tylko, że wixowa wymiatała :), jeszcze bieganie goldenki Koki mi się bardzo podobało :). Zerówkowa szelcinka (ta z samobójczymi zamiarami odnośnie skoków z palisady w Bydgoszczy :-D) też się nawygrywała. :) Nasz klubowy Atos miał kilka bardzo ładnych przebiegów. Tim i Polly zarobli wpis. :) No i sporo było superaśnych przebiegów z jedną zwaloną tyczką. :( Chciałam bardzo Wam wszystkim podziękować za to, że w tym pięknym miejscu zachowywaliśmy się wszyscy tak dobrze! Ci, co byli tam na pewno rozumieją, o co mi chodzi... Bardzo nam zależało na tym, żeby właścicieli ośrodka nie zrazić do psów, bo mamy tam jeszcze w tym roku dwa obozy. Z taką ilością psów to nie jest łatwe, ale się udało! Dziękuję Wam bardzo. :) No i podziękowania należą się też wszystkim, którzy pomagali nam w czasie zawodów, w tym szczególnie dla niezawodnej jak zwykle ekipy bydgoskiej. Dla Edyty dodatkowe podziękowania za rewelacyjne ciasto! :) Quote
martynkao Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Miejscoweczka super , psy mogly sie chlodzic .. niektore uczyc pływac;) My zadowoloni , Lucynka dzielna ..szkoda tylko ze z lista startowa byly problemy ;) ... Toronto dzielny .. dwa razy 1 miejsce .. i dis .. ale ... przezemnie ... ten zakrecik <serduszka>. Dziekujemy za zawody .. i dziekuje Hopsiakom... bylismy wszyscy dzielni :) Quote
Flaire Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 martynkao napisał(a): Toronto dzielny .. dwa razy 1 miejsce .. Śliczne przebiegi to były. :) Quote
ogromek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 My też bardzo dziękujemy za zawody :lol: torki zerówkowe byly całkiem przyjemne a miejsce boooskie :loveu: Quote
PATIszon Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Flaire'] Chciałam bardzo Wam wszystkim podziękować za to, że w tym pięknym miejscu zachowywaliśmy się wszyscy tak dobrze! Ci, co byli tam na pewno rozumieją, o co mi chodzi... Bardzo nam zależało na tym, żeby właścicieli ośrodka nie zrazić do psów, bo mamy tam jeszcze w tym roku dwa obozy. Z taką ilością psów to nie jest łatwe, ale się udało! Dziękuję Wam bardzo. :) Ja prawde mowiac bylam w szoku jak tam wpadlam na chwilke w sobote. Zajechalam do osrdka a tu ciiiisza jak makiem zasial. Nawet pol szczeku, nic...jakby zaraza jaka wytlukla wszystko co zywe. Ludzi tez prawie widac nie bylo.. .juz sie balam ze zle trafilam, ale widok Ali plawiacej sie w basenie na rozowym pontoniku :cunao:utwierdzil mnie w przekonaniu, ze dotarlam na miejsce:evil_lol: Quote
beta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Miejsce super ;-) Pudle wymiatał w M0 :D Trzy razy 1 miejsce ;-). Każdy ukończony 2 czyste i jedna odmowa. Jestem z niej bardzo zadowolona. Odmowa to mój bład ;-). Pozdrawiam Marzena i Coffe. ps co z tego że była sama w klasie ... ;-) Quote
Monia i Taja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja również bardzo dziękuję za wspaniałą atmosferę, świetną organizację i miłe przyjęcie rdzennie krakowskiego zawodnika- Magdy z Heglem :D. Debiutanci nieźle wymiatali i 3 miejsce zyskali ;) Dziękuję również za wieczorną nasiadówę bydgoskiej i nie tylko ekipie. Tęsknię za Wami i dobrze was było znowu zobaczyć :D Quote
PATIszon Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Monia i Fiona napisał(a): Dziękuję również za wieczorną nasiadówę bydgoskiej i nie tylko ekipie. Tęsknię za Wami i dobrze was było znowu zobaczyć :D I ja bardzo zaluje, ze nie moglam dluzej zostac w sobote "w Bydgoszczy" :placz: Ale juz za 6 dni wracam do Jedlinska :multi: Quote
wendka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 PATIszon napisał(a): Ale juz za 6 dni wracam do Jedlinska :multi: Ja tez :multi: Zderzenie z pracowa rzeczywistoscia po tygodniowym pobycie w Jedlinsku okazalo sie bardzo bolesne :grab: Mam troszke fotek, na pewno kiedys tam wstawie ... Quote
Davie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wendka, nie znęcaj się nad nami, dobrze?!:mad::cool3: Quote
wendka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ale ja nie mam duzo fotek. Tylko jakies 3 Gb z obozu i zawodow :cool3: Na szczescie karta zapasowa sie zepsula :multi: Quote
Mudik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wendka napisał(a):Ale ja nie mam duzo fotek. Tylko jakies 3 Gb z obozu i zawodow :cool3: Na szczescie karta zapasowa sie zepsula :multi: A ta od Mokki była nie teges:cool3::cool3::cool3:, nie wykręcisz się widziałam jak strzelałaś z tej Twojej lufy,nie daj się prosić,pleeeeseeee:loveu::loveu::loveu: Quote
wix Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wstałam :-o :-o Mam troszke fotek, na pewno kiedys tam wstawie ... Weeeendkoooo! zauważyłam tylko, że wixowa wymiatała :) no no, bez przesady :oops: do 'wymiatania' jeszcze przed nami 'troche' pracy, glownie mojej, zebym przestala w koncu zaplątywać psa na torze i przede wszystkim go bardzo spowalniac :angryy: no i chociaz troche odfazowac psa na wodę, bo bylo ciezko tym razem :shake: niemniej jednak dziekuje :loveu: kompletnie nie spodziewalam sie ze bede 4 razy stawala na podium :lol: szczegolnie, ze tor mamy od końca kwietnia.. Zerówkowa szelcinka (ta z samobójczymi zamiarami odnośnie skoków z palisady w Bydgoszczy :-D) też się nawygrywała. :) Szelcinka nasza!! Trojmiasto zgarnelo 2 razy pierwsze miejsca w klasyfikacji lacznej :multi::multi::multi::multi: O torkach niech piszą ci, którzy je biegali. :) Nie jestem znawca, no i wszystkich torow nie widzialam, ale mi sie one bardzo podobaly. Zerowki byly wg mnie swietne, niby proste, ale po drodze duzo pulapek. Wyzsze klasy - stol w a1 troche zaskoczyl, z tego co widzialam - nie tylko obserwatorow ;) przez te pulapki malo osob mialo czyste przebiegi, szczegolnie pierwszego dnia, tak mi sie przynajmniej wydaje. Quote
Mokka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wix napisał(a): Wyzsze klasy - stol w a1 troche zaskoczyl, z tego co widzialam - nie tylko obserwatorow ;) przez te pulapki malo osob mialo czyste przebiegi, szczegolnie pierwszego dnia, tak mi sie przynajmniej wydaje. Drugiego również :evil_lol:. Parę psów miało własną koncepcję, co zrobić ze stołem, niektórzy pokonywali go sposobem dolnym, a naszej Bezie wjechali na ambicję i pokazała, że da się toto przeskoczyć :loveu: nie muskając nawet powierzchni. Quote
Aussie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Było świetnie :-) I na obozie i na zawodach. Organizacja super sprawna :-) Tylko ten upał dał nam popalić (mi koncentracja przez to momentami siadała). Zawody szczególnie w sobotę baaaardzo kameralne a torki sobotnie nieźle zakręcone (my, jak i większość na nich poległyśmy :evil_lol: ). W niedzielę już więcej ludzi. Torki wbrew zapowiedziom nie były już tak zabójcze jak sobotnie (oj, chyba sobie na nas Grygar poeksperymentował w sobotę :eviltong:). Ja generalnie nie czułam się jak na zawodach, tylko przedłużonym treningu, ponieważ byłam na obozie. I to mi mentalnie bardzo dobrze zrobiło (prawie zero stresu, tylko pewna zdrowa mobilizacja). Biegałyśmy tak, że albo była detka (z róznych przyczyn, raz zawróciłam Asti na palisadę) albo przebieg czysty lub max 5 pkt karnych. I tym razem mamy się czym chwalić. Przywiozłyśmy z dziewczynami brązowy i srebrny medal oraz puchar za 1. miejsce. W Jumpingu Large Asti trzecia. Torek prosty, szybki, było dużo przebiegów czystych (o ile pamiętam 10/23). W Agility Large Choco 2. Tor trudniejszy, z pułapkami, bardzo fajny. Ja żałuję, że Asti miała zrzutkę ;-) I łącznie w Open Large - 1. miejsce Choco - Zwycięzca Radom Cup II :multi: Była jednym z dwóch psów, które zaliczyły oba biegi na czysto. Drugie miejsce Saga. Trzecia Kryśka, która miała rewelacyjny (drugi za czeską borderką Uną) czas w Jumpingu, ale złapała 5 karnych. Jednym słowem: doświadczone baby górą! :evil_lol: W łącznej Open Medium pamiętam, że pierwszy był Rudy (szelciak Renaty Filip). Gratulacje dla wszystkich, także tych niewymienionych! Także dla Hopsiaków, którzy stawili się w niewielkim w sumie składzie, ale każdy przynajmniej raz stanął na podium ;-) Pewnie wyniki będą wkrótce. Quote
Recommended Posts