Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marider napisał(a):
20zeta od osoby za 1 nocleg pod namiotem? Zapewniacie w tej cenie rowniez namiot + zaplecze sanitarne czy to sa jakies zarty?
Masz literówkę w niku - "i" zamiast "u" ;)

Od kiedy organizator zawodów (bo właśnie do organizatora zwracasz tu pytanie) "zapewnia" cokolwiek odnośnie noclegu? :niewiem: Organizator jedynie przekazuje warunki właściciela terenu - często na zawodach nie ma nawet tego i zgłoszeni szukają sobie noclegu na własną rękę. Możesz tak zrobić i w tym przypadku - teren zawodów znajduje się blisko Radomia, gdzie jest duża baza noclegowa. Rzadko kiedy na polskich zawodach jest możliwość nocowania na miejscu - tutaj akurat jest i jeśli chcesz nocować na miejscu, to podane są warunki właściciela terenu i tyle. :niewiem:

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie nie tak dawno na zawodach w Holandii mialam okazje spac pod chmurka za 25 lub 35 EU, tak wiec sie ciesz, ze to tylko 20 zeta :evil_lol::evil_lol:

Posted

Flaire napisał(a):
Jak nam obiecasz taką strefę jak w Bydzi, to ja też głosuję za agility! :)

Obiecać nie moge, ale możemy wymyślić co innego dla odmiany :evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
A ja mam pytanie bo tam jest 30 zł sobota i 50 niedziela, czyli razem 80 za dwa dni?? Czy tak jak to było w bydg 50 dwa dni??

A ja się podłączam do tego pytania.
Co prawda pewnie będziemy jednak tylko na niedzielę ale czy chcąc jechać na 2 dni płacę 80 zł ?

Posted

baffi2 napisał(a):
Co to jest Akc? Nie śmiejcie się:oops: :eviltong:

Powiedziałabym, że to American Kennel Club, tylko nie wiem, co to ma wspólnego z tematem topiku... :roll:

Posted

Zielsko napisał(a):
Przypominam, ze 13.07 jest czescia RADOM CUP 2008 - czyli w sklad serii wchodzą: Kozienice 26.04, 13.07 i 13.09.

Ale to chyba nie przeszkadza jak ktos nie był w Kozienicach to się może tu zgłosić?! Wybaczcie ale jeszcze zbyt dobrze się na tym nie znam. :oops:

Posted

[quote name='Mokka']Powiedziałabym, że to American Kennel Club, tylko nie wiem, co to ma wspólnego z tematem topiku... :roll:

Ostatnia kolumna na liście zgłoszonych psów ma w nagłówku "Akc".
American Kennel Club :megagrin:

Posted

[quote name='wendka']
Mokko mila, kup se wreszcie jakiegos larga abys mogla go sobie zglaszac do large ...:evil_lol:
No co, Areska zgłosiłam :diabloti:

Posted

saJo napisał(a):
Moge zglosic sie bez numeru ksiazeczki pracy? Gdzies ja zagubilam w akcji :oops: Oczywiscie do zawodow bede miala.

Ponawiam pytanie.

Posted

saJo napisał(a):
Ponawiam pytanie.

Nie wiem, czy wolno, ale ja tak zrobiłam. :diabloti:
Moja książeczka została na Węgrzech, podobno jest już w Polsce, ale i tak nie mam numeru przed oczami.

Posted

prosta jest numeracja, Warszawa ma numer I (tak jak np. w numerach rejestracji oddziałowej) i ksiązeczki mamy np. I/14 (czyli 14sta książeczka wydana w oddziale warszawskim).

Posted

Ja mam I/1, ale że moja książeczka już niemal zamieszkała u Sajko :evil_lol:, to zawsze się muszę zastanawiać, czy przypadkiem nie była 1/I :eviltong:

Posted

stereo napisał(a):
Ja mam I/1, ale że moja książeczka już niemal zamieszkała u Sajko :evil_lol:, to zawsze się muszę zastanawiać, czy przypadkiem nie była 1/I :eviltong:

Ty Brutusie, a mogłam ją zostawić na tych polach pięknych myślęcinka... albo skąpać w stawie...:diabloti:

Posted

Sajko napisał(a):
Ty Brutusie, a mogłam ją zostawić na tych polach pięknych myślęcinka... albo skąpać w stawie...:diabloti:

A czy ja mówię, że jej się źle u Ciebie mieszka? :loveu: