saJo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='wendka'] Sajo: tym razem Lysego nie mam bo biegal bezposrednio przede mna :shake: :placz::placz::placz: Quote
wix Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ja mam kilka Lysych ale niestety glownie rozmazanych :-( Quote
machoj Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='wendka'] wyhamuje, nie wyhamuje.... :lol: niestety nie wyhamował :lol:, ale bardzo się starał. Wielkie dzięki za pozostałe foty mojego chłopaka :loveu: A tak w ogóle wszystkie zdjęcia super, jak zawsze. Wstawiajcie, wstawiajcie ... Quote
Mudik Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Bomba,ależ Koka tu wyciągnięta!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/zawody%20jedlinsk/x29.jpg DZIĘKI za pierwszą fotkę Victora:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieję,że nie ostatnią:cool3::cool3::cool3: Zdjęcia ślizności jak zawsze:multi::multi: Quote
ogromek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Wanda dzięki wielkie za foty Kokowej :cool3: [quote name='Mudik']Bomba,ależ Koka tu wyciągnięta!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Magda i to wcięcie w talii :lol: Quote
Flaire Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='wendka'] http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/zawody%20jedlinsk/x20.jpg Czy mi się wydaje, czy też ten pies biegnie w niedozowlonym osprzęcie? :cool3::cool3::cool3: Quote
sheltia12 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Tak, biegał obrożą i identyfikatorem, który dzwonił, zeby przewodniczka go słyszała. Ponieważ po części nie widzi, z tego co mi powiedzieli. To samo Pappillon z A3... Quote
Flaire Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 sheltia12 napisał(a):Tak, biegał obrożą i identyfikatorem, który dzwonił, zeby przewodniczka go słyszała. Ponieważ po części nie widzi, z tego co mi powiedzieli. To samo Pappillon z A3...Aaa, to Jitki nowy pies! To rozumiem. Nie poznałam go... :oops: Quote
Junka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Wanda ślicznie dziękuje za moją Junkową :) Jak masz więcej to dawaj :) Quote
stereo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziękuję Wam bardzo za wszystkie fotki Negry :loveu::loveu::loveu: wendka, warto się było przenieść do dwójek :p. Teraz musimy się wziąć za siebie i uciekać przed Wami do trójek :evil_lol::roflt:. Quote
PATIszon Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Flaire']Aaa, to Jitki nowy pies! To rozumiem. Nie poznałam go... :oops: Ha! Czyli dobrze mi sie wydawalo, ze to ona jest na zdjeciu z Papillonem. Ale mam oko!:cool3: Co nie zmienia faktu, ze ostatnio nie poznalam kolezanki ze studiow :oops::oops::oops: Quote
Flaire Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 O, jaka fajna Monia!!! :lol: Ja muszę powiedzieć, że mi te zdjęcia "zaklinaczy psów" przed stołem bardzo się podobają! :lol: Sędziowie powinni częściej ustawiać ten stół - toż to raj dla fotografów! :evil_lol: Quote
PATIszon Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A ten brazowy pudel to moze Cofee naszej forumowej Bety? Quote
PATIszon Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 wendka napisał(a):Tak, to Coffe :lol: Zmylil mnie jejbrak fryzury wystawowej, czyzby dziewczyny porzucily wystawy na rzecz sportu kompletnie?:cool3: Quote
Mokka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 PATIszon napisał(a):Zmylil mnie jejbrak fryzury wystawowej, czyzby dziewczyny porzucily wystawy na rzecz sportu kompletnie?:cool3: Ma juz chyba ChPl, więc może deczko odpuścić ;) Quote
Recommended Posts