Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Dobre :cool3:

:oops:

Ja jestem jeszcze 100% laika w laiku jeśli chodzi o zawody.
Pytam bo miały być same egzaminy, nie wiedziałam, że robi się cuś takiego także dla zeróweczek.

Posted

[quote name='Zielsko']Tak na prawde to w przypadku zerowek, to mozemy ponegocjowac czy wolicie jumping czy agility.

Ja poproszę jumping.

Moje psy już zgłoszone i opłacone /tylko sobota/. W formularzu brak możliwości określenia, że na jeden dzień i na który zgłaszam.

Posted

20zeta od osoby za 1 nocleg pod namiotem? Zapewniacie w tej cenie rowniez namiot + zaplecze sanitarne czy to sa jakies zarty? I ile przy okazji wynosi oplata za zgloszenie psiaka na dwa dni? Zastanawiam sie czy nie przyjechac - namiot moge wziasc swoj ;)

Jesli sie zdecyduje, to jak dla mnie moze byc i agility i jumping. Bez roznicy.

Pzdr

PS:"dam dyche" :D

Posted

Hm... no moja prośba o jumping, to nie to żebym miała coś przeciw agility.
Ja zrozumiałam plan zawodów tak, że w sumie dla zerówek są planowane cztery biegi. Jeden w sobotę i trzy w niedzielę. To ja rozumiem, że miało być normalnie, znaczy dwa tory agility i dwa tory jumping. Więc mogą być dwa
warianty:
pierwszy - agility w sobotę, w niedzielę dwa jumpingi i raz agility,
drugi - jumping w sobotę, w niedzielę dwa razy agility i jeden jumping.

A ponieważ mój pies jest bardzo początkujący, /na przykład nigdy jeszcze na treningach nie miał kontaktu z palisadą/, a będziemy na zawodach tylko w sobotę, to wolę aby w sobotę był akurat właśnie jumping i o to prosiłam.