Matusz Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Goshka napisał(a):Fotki z wystawy i chociaz z mojego aparatu-autortswa MAtusza, któremu bardzo chcialabym podziekowac za pomoc przy naszej psiarni i za bardzo sympatycznie spędzony czas w Alytusie...:cool3: Dzieki, jescze raz, Mateusz:lol: Twojego też są autorstwa ;) i Iwony też, przecież wszystkich ja nie robiłem :eviltong: Gosiu nie ma za co ;) polecam się na przyszłość:) ja jutro wrzucę swoje fotki Was na ringu ;) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 A ja wczoraj wysłałam skargę do Wilna na Klub w Alytusie... zobaczymy, kiedy i jaka odpowiedź dostanę. Jeżeli wogóle...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 porównanie o zwycięzcę rasy! i Jazzy - ZR:multi: Quote
Matusz Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 u mnie 1199 :eviltong::eviltong: cieszę się, że oglądasz:p Benki dla panienki ;-) Quote
Matusz Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 i tereny przy wystawie ;-) nie wiem co to za rzeka, możliwe, że Niemen? Quote
Recommended Posts