Asiaczek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 meta napisał(a):GRATULUJE wszystkim!!! my skromnie, dwa CACe w grzywkach i jeden CAC w corgach pati1033 napisał(a):my rozpoczelismy championat Litwy zdobywajac CAC z czego sie ogromnie ciesze :) chcialam podziekowac za fantastyczna atmosfere i super towarzystwo :loveu: (szkoda tylko ze bez Asiaczkow :-() i serdeczne gratulacje dla wszystkim zadowolonych z wystawy :multi::multi: Gratulacje!!! Pati, to szykujemy się na dalsze wystawy na Litwie!:lol: Trzeba iść za ciosem... Pzdr. Quote
haker11 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Czy może ktoś podać stawke dogue de bordeaux??? Była bym bardzo wdzięczna!!:loveu: Quote
SuperGosia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 de Bordożki Psy: open DONKARLEONE LAUKINE GAMTA champion Ch.PL BRUNO WIELKI DUŃCZYK i to wsio. Quote
pati1033 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Gratulacje!!! Pati, to szykujemy się na dalsze wystawy na Litwie!:lol: Trzeba iść za ciosem... Pzdr. dziekuje :) a co dalszych wystaw na Litwie- ja bardzo chetnie, czekam na propozycje :) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 We wrześniu jest Kowno i Panevezys... Zajrzyj do swojego kalendarzyka i zobaczy, czy pasują terminy. Pzdr. Quote
simbik Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ilka21 napisał(a):no ja właśnie przed chwilą dotarłam i niesatety kiepawo nam poszło bo miało wygrac litewskie tak więc polskiem grzywce II i III lok(moje) A teraz pytanko czy ktoś umiałby rozszyfrować mi opis? bo jak nie umiem:oops: Matusz napisał(a):Dżasta Goshki Zw.Mł., Zw.R, BOG I !!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Gosia jeszcze raz gratulacje:diabloti: Musiałek napisał(a):Wyspani i my teraz możemy się chwalić :)) przyznam szczerze że konkurencja aussie mnie zaskoczyła ponieważ jak na tak malutką krajówke koło granicy polskiej było ich 6!! (zwykle tylko moje :)) a tu nawet 2 z finlandii) ale tak Slash - CAJC i NJwR !!!! Sheina - CWC, NDSwR o BOB o III BOG !!!! SLASH i SHEINA w parach V miejsce!!! ( na 13 zgłoszone) meta napisał(a):GRATULUJE wszystkim!!! my skromnie, dwa CACe w grzywkach i jeden CAC w corgach pati1033 napisał(a):my rozpoczelismy championat Litwy zdobywajac CAC z czego sie ogromnie ciesze :) chcialam podziekowac za fantastyczna atmosfere i super towarzystwo :loveu: (szkoda tylko ze bez Asiaczkow :-() i serdeczne gratulacje dla wszystkim zadowolonych z wystawy :multi::multi: SuperGosia napisał(a): Gratulacje dla wszystkich, którym się powiodlo, szczególnie dla hodowli Ad Acte, która wzięla NDPwR i NDSwR w Shih Tzu, a następnie z psem GAWAINem Ad Acte BOB, BOG i II BIS :multi::multi::multi::loveu: Widzę, że Polacy :terazpol: mocny akcent dali w wynikach :multi::multi::multi:. [SIZE="5"]Gratulacje dla całej ekipy :klacz::klacz::klacz:. Poproszę o stawkę dogów niemieckich (deutsche dogge). Quote
pati1033 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dogi (czarny i arlekin- innych nie widze w katalogu) psy: junior class: LAUFER ARTIST open class: LAUFER YAGO MANTEUFEL SAXIFRAGA suki: open class: RAMA GARGZDELE Quote
simbik Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 pati1033 napisał(a):Dogi (czarny i arlekin- innych nie widze w katalogu) psy: junior class: LAUFER ARTIST open class: LAUFER YAGO MANTEUFEL SAXIFRAGA suki: open class: RAMA GARGZDELE Zgadza się, bo miały być 4 sztuki, w tym my :roll:. Dziękuję :lol: i przy okazji gratuluję zaczęcia championatu Litwy :multi:. Quote
pati1033 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Asiaczek napisał(a):We wrześniu jest Kowno i Panevezys... Zajrzyj do swojego kalendarzyka i zobaczy, czy pasują terminy. Pzdr. oczywiscie, ze zajrze i sprawdze :) simbik napisał(a):Zgadza się, bo miały być 4 sztuki, w tym my :roll:. Dziękuję :lol: i przy okazji gratuluję zaczęcia championatu Litwy :multi:. bardzo prosze i dziekuje za gratulacje :) Quote
meta Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ilka21 napisał(a):no ja właśnie przed chwilą dotarłam i niesatety kiepawo nam poszło bo miało wygrac litewskie tak więc polskiem grzywce II i III lok(moje) A teraz pytanko czy ktoś umiałby rozszyfrować mi opis? bo jak nie umiem:oops: przeciez oba byly III sedzina bardzo wyraznie wskazywala na ringu, poza tym my z kasia mamy wpisane II lokaty :razz: Quote
mela2 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Gratuluję litewskich sukcesów. Chciałam do nich dorzucic sukces polskiego welsh corgi pembroke , pięknego Geronimo Corgilandia. Wygrał rase, grupę i był III-ci na BIS-ach. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 mela2 napisał(a):Gratuluję litewskich sukcesów. Chciałam do nich dorzucic sukces polskiego welsh corgi pembroke , pięknego Geronimo Corgilandia. Wygrał rase, grupę i był III-ci na BIS-ach. O, Brawo!!! PIekny wynik! Pzdr. Quote
lonka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Wielkie gratulacji dla hodowli Ad Acte:loveu::loveu:z tego co wiem to Gawiś z wielka pompą skonczył czempiona Litwy!!! Quote
Ilka21 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 meta napisał(a):przeciez oba byly III sedzina bardzo wyraznie wskazywala na ringu, poza tym my z kasia mamy wpisane II lokaty :razz: no napisałam że polskie grzywce II i III lok i dlatego przy lok. III dałam nawias,że moje III:roll: Quote
pati1033 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Błyskotka napisał(a):Bardzo proszę o stawkę chow chow. psy: puppy class ARAMIS LIETUVOS LIUTAS suki: puppy class; AIKO-CUNAMI AMRITA GRAND BOUBOU AMICA OF BALTICA junior class: FORTUNA VIKTORIJA CUNAMI open class: ZEMYRA LIETUVOS LIUTAS Quote
WillaTaira Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gratulacje dla zwyciezcow !!! Czy moge prosic o stawke czarnych terierow (II grupa) ?? Quote
dorotal Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Poprosze o jedynego kinga - Karaliaus Karolio spanieliai Quote
meta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ilka21 napisał(a):no napisałam że polskie grzywce II i III lok i dlatego przy lok. III dałam nawias,że moje III:roll: aaa, sory, nie skumalam, myslalam ze wypisujac Bodkowi karte na szybko, sie rypli ;) Quote
pati1033 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 dorotal napisał(a):Poprosze o jedynego kinga - Karaliaus Karolio spanieliai pies- junior class: FAPELLA GRAY URT MACABEUS .ania napisał(a):Poproszę o stawkę dużych pudli ;) nie wiem czy dobrze tlumacze nazwe rasy- Caniche Grand: psy: open class: DANVIK MAGIC JOHNSON suki: junior class: LAPPONIA'S LUMENE IS BIVYLIU open class: EMEREI RAINBOW HIGH veteran class" ELALY AR AUKSINIS AMZIUS czarnego teriera nie moge znalezc w katalogu- mam widac problem z tlumaczeniem lub ze wzrokiem:oops: a podzialu na grupy tu tez nie ma... Quote
Goshka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czarne teriery: psy klasa mlodziezy TOBIAS ANTALGELE suki klasa mlodziezy BRENDA SADY ANTONIUKOWSKIE TITA ANTALGELE klasa otwarta HERMIONA JUODASIS VEJAS INGRID SUPER STAR IZ RUSSKOI DINASTII PRIMADONNA VAN DOGPOLONICA Fotki z wystawy i chociaz z mojego aparatu-autortswa MAtusza, ktoremu bardzo chcialabym podziekowac za pomoc przy naszej psiarni i za bardzo sympatycznie spedzony czas w Alytusie...:cool3: Dzieki, jescze raz, Mateusz:lol: Quote
Recommended Posts