.ania Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Powodzenia! W zeszłym roku mimo fatalnej pogody było świetnie :) Jeżeli komuś wpadnie w kadr duży pudel bo proszę o zdjęcia :) Quote
Agappe Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 powodzenia!!! prosze o zdjęcia akitek jak bedzie jakas pod okiem obiektywu :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 A ja przypominam, że na Litwie jest godzina do przodu!:lol: Pzdr. Quote
meta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 my wlasnie wyruszamy, trzymac kciuki, bo beda potrzebna :p Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Mocno trzymam kciuki za polską ekipę! :terazpol::terazpol::terazpol::terazpol: Pzdr. Quote
simbik Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Mocno trzymam kciuki za polską ekipę! :terazpol::terazpol::terazpol::terazpol: Pzdr. Mi już kciuki drętwieją :eviltong:... ktoś wie jak naszym poszło? Quote
Ilka21 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 no ja właśnie przed chwilą dotarłam i niesatety kiepawo nam poszło bo miało wygrac litewskie tak więc polskiem grzywce II i III lok(moje) A teraz pytanko czy ktoś umiałby rozszyfrować mi opis? bo jak nie umiem:oops: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Wiem, że Pati1033 dostała CAC, szetlik - CAC, no i nasze shih-tzu jakos wysoko zaszło. Ale szczegółów nie znam... Pzdr. Quote
Matusz Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dżasta Goshki Zw.Mł., Zw.R, BOG I !!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Gosia jeszcze raz gratulacje:diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Matusz napisał(a):Dżasta Goshki Zw.Mł., Zw.R, BOG I !!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Gosia jeszcze raz gratulacje:diabloti: Ja tez gratuluję! A co to za rasa? Pzdr. Quote
Matusz Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja tez gratuluję! A co to za rasa? Pzdr. wyżeł niemiecki krótkowłosy ;) w pięknym stylu wzięła Bog:loveu: mam trochę zdjęć, jutro jak wszystko ogarnę część powinienem wstawić;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 OK. Czekamy! A jakieś baski wpadły Ci w obiektyw? Pzdr. Quote
Matusz Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asiaczek napisał(a):OK. Czekamy! A jakieś baski wpadły Ci w obiektyw? Pzdr. mam jednego chyba z BOg V Quote
sylrwia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Matusz napisał(a):Dżasta Goshki Zw.Mł., Zw.R, BOG I !!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Gosia jeszcze raz gratulacje:diabloti: Asiaczek napisał(a):Ja tez gratuluję! A co to za rasa? Pzdr. Matusz napisał(a):wyżeł niemiecki krótkowłosy ;) w pięknym stylu wzięła Bog:loveu: mam trochę zdjęć, jutro jak wszystko ogarnę część powinienem wstawić;) :roflt::roflt::roflt: Takiej wersji Mateusz to ja jeszcze nie słyszałam.;) Sunia Goshki to domowo Jazzy a papierowo Malomkozi Jasmine A już myślałam, że Goshka jakiegoś nowego psa ukrywała.:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Czyli to był wyżeł węgierski, a nie niemiecki...? Pzdr. Quote
sylrwia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Czyli to był wyżeł węgierski, a nie niemiecki...? Pzdr. Nie Goshka hoduje niemieckie wyżły i Jazz jest niemiecka wyżlicą. Nie ograniczam znajomości do węgrów ale mamy z Fortkiem różno rasowe i różno kolorowych znajomych. Quote
Musiałek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Wyspani i my teraz możemy się chwalić :)) przyznam szczerze że konkurencja aussie mnie zaskoczyła ponieważ jak na tak malutką krajówke koło granicy polskiej było ich 6!! (zwykle tylko moje :)) a tu nawet 2 z finlandii) ale tak Slash - CAJC i NJwR !!!! Sheina - CWC, NDSwR o BOB o III BOG !!!! SLASH i SHEINA w parach V miejsce!!! ( na 13 zgłoszone) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Brawo, Musiałku!:multi: Mimo konkurencji - powalczyłaś!!! Pzdr. Quote
meta Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 GRATULUJE wszystkim!!! my skromnie, dwa CACe w grzywkach i jeden CAC w corgach Quote
pati1033 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 my rozpoczelismy championat Litwy zdobywajac CAC z czego sie ogromnie ciesze :) chcialam podziekowac za fantastyczna atmosfere i super towarzystwo :loveu: (szkoda tylko ze bez Asiaczkow :-() i serdeczne gratulacje dla wszystkim zadowolonych z wystawy :multi::multi: Quote
Matusz Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 sylrwia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Takiej wersji Mateusz to ja jeszcze nie słyszałam.;) Sunia Goshki to domowo Jazzy a papierowo Malomkozi Jasmine A już myślałam, że Goshka jakiegoś nowego psa ukrywała.:evil_lol: różnie można mówić, ja napisałem fonetycznie, Dżazi ;) pozdr. Quote
SuperGosia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Pati dzięki za fotki :loveu: Tobie też wyslalam, czy doszly? Mateusz, Ilona - poproszę Kluskę & konkurentkę na m.karwowska@wp.pl :modla: W orginalnych rozmaiarach - skrzynka u mnie duuuża :) Gratulacje dla wszystkich, którym się powiodlo, szczególnie dla hodowli Ad Acte, która wzięla NDPwR i NDSwR w Shih Tzu, a następnie z psem GAWAINem Ad Acte BOB, BOG i II BIS :multi::multi::multi::loveu: Gawiś :loveu: Joyka :loveu::loveu: Quote
Agappe Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [SIZE="3"]bardzo proszę o stawkę i sędziego AKIT Quote
pati1033 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Gosia- doszly zdjecia doszly - rowniez dziekuje :loveu: Akita sedzia:- Greta Joneliene Psy: kl. otwarta CUGECURU TOSOKU AVESTA Suki: puppy class: TAKESHI GO SVEIKA kl.Championow BUCHIDO BIEZYNAKI Quote
Recommended Posts