Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie...

Dzisiaj rano zajrzałam na te strony i okazało się, że zgłoszone sa tylko 2 baski(ja zgłaszałam 3!), a mojego nazwiska ani imienia (bo i po imieniu sprawdzałam) tez nie ma w spisie wystawców!!!

Moja zaprzyjaźniona Inga z Kowna dzwoniła do Alytus (ja nie mogłam, bo byłam poza W-wą na szkoleniu) i okazało się, że moje zgłoszenia gdzieś zaginęły i dopiero dzisiaj ja odnaleziono... hm...
No i nie moga dopisać mnie do listy wystawców. Jakoś mnie to nie przekonuje.:shake:

Po powrocie ze szkolenia usiłowałam skontaktowac się z Alytusem, ale nikt nie podnosi słuchawki; dzwoniłam na oba podane numery telefonów... Będę próbowała jeszcze jutro...

Ot, i zrobił się problem... No nic. Może jeszcze nie wszystko stracone...
Pzdr.
Joanna

Posted

Tak, dostałam. Dlatego chcę się z nimi skontaktować osobiście i grzecznie poprosić:mad:, aby jednak przyjęli moje baski...
Gorsze jest to, że nikt nie podnosi słuchawki. Może ten telefon komórkowy leży gdzieś w ichniejszym biurze i dlatego nikt nie odbiera? Ja jakoś zrozumiałam, że oba podane numery sa numerami prywatnymi, ale mogę się mylić.

Jutro na pewno będę dzwoniła w ciągu dnia. Dam znac.
Pzdr.

Posted

masz ci los no... po prostu chamstwo...
ale skoro ma pani maila potwierdzajacego to ja bym sie klocila teraz...
kiedys znajomy tez tak mial, pojechal na wystawe i tam sie klocil- chociaz to juz troche ryzykowne...
ale jeszcze jest kilka dni, moze sie cos uda zalatwic...

Posted

No, niestety. Asiaczki nie pojadą...

Powiedziano mi, że głównym powodem, dla którego nie mogą przyjąc moich psiaków (mimo zgłoszenia wysłanego w terminie!!!) jest fakt, iz każdy sędzia ma 90 psów do oceny. I że zgodnie z zaleceniami FCI nie może byc więcej niż 90, bo wtedy oni zapłacą karę....
Czy tak jest w rzeczywistości, nie wiem... Ale jest mi przykro, bo nawet "przepraszam" nie usłyszałam...
Tak więc w przyszłym roku Alytus - tym razem dla mnie - nie istnieje...

Pzdr.

Posted

dorotal napisał(a):
W Opolu u sedziego Schilla - ponad 100, na klubowce ozdobek w Opolu u kilku sedziow tez bylo ponad 100

no bylo, i bardzo to dali odczuc wystawca :angryy: zaczynali sedziowanie ras godzine przed podanym czasem i cieszyli sie ze polowa psow sie nie stawila na ring :razz:

Posted

szkoda tym bardziej,że wysłali potwierdzenie,że przyjęte więc co jakby nie popełnili błędu to miałby te 93 i było by ok a teraz to już 3 za dużo-masakra:crazyeye:

Posted

kurcze :-(:-(
w ogole nie rozumiem ich postepowania- a co jesli ktos nie zajrzy w spis wystawcow bo np. internetu nie ma? Pojedzie i na miejscu mu powiedza, ze przyjechal na darmo? tragedia z ta ich organizacja...
a co w takim razie z busikiem?

Posted

Pati - bus będzie jak najbardziej! Dzisiaj będę rozmawiała z kierowcą i chyba Gosia od jamników Was poumawia godzinowo.
Pati, masz mój nr komórkowy, proszę o SMS'a, abym mogła Ciebie zidentyfikować.
Dam znac.
Pzdr.

Posted

mela2 napisał(a):
Czy wiecie jak dojechac na miejsce wystawy. Gdzie to jest?:placz:

Cofm pytanie.Już wiem.:evil_lol:

A mozesz się ze mną podzielić tą wiedzą, bo ja nie mogę tego znaleźć na ich www? :cool3:

Posted

Czyli prawdopodobnie to jest tam, gdzie w ub.r. Jeśli tak, ringi będą na asfalcie. Trzymajcie kciuki za dobrą pogodę, bo w zeszlym roku na ringach byly faaajne duże kaluże :evil_lol:

Do zobaczenia :Poland: