Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CAC-Alytus/Lt, 17-05-2008 r.

Terminy
I termin: do 31-03-2008
Ii termin: do 30-04-2008 r.

Ceny:
I termin:
I pies: 30 euro
II i nast. - 27 euro
konkurencje - 5 euro
MP - 5 euro

II termin:
I pies - 35 euro
II i nast. - 32 euro
Pozostale dane - b/zmian.

Sędziowie (na razie bez przydziału na grupy)
Jurate BUTKIENE - Litwa
Grita JONELIENE - Litwa
Nijole ZIENIENE - Litwa
Ramune Kazlauskaite - litwa
Irina AZEN - Białoruś
Zana Bondar - Bialoruś
Anatolij Zhuk - Białorus

Informacje: tel.fax: 8-315-79268
mobilny: 8-682-100-66

mail: klubas.bosko@gmail.com

To wszystko, co mam.
Jeżeli macie inne, dodatkowe info - prosze wstawiajcie.

A, w poprzednim roku mozna bylo płacic na wystawie. My slę, ze w tym bedzie podobnie, ale na zgloszeniachnalezy napisać, ze opłata w takiej a takiej wysokości w dniu wystawy.

I jeszcze jedno - będzie bus z W-wy. jak ktoś chetny - dajcie info

pzdr.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Simbik, a zgłaszałas mailem? Bo ja adresu pocztowego nie widzę...:shake:
Pzdr.

Mailem i bardzo szybko odpisali, że wszystko ok i przyjęty :lol:.

Posted

[quote name='Goshka']A w jaki sposób wysyłaliście zgłoszenie???Ja tam niestety nie widzę zadnego formularza...:shake:
Możesz wykorzystać np. zgłoszenie na Panevezys, oczywiście w tytule zgłoszenia należy zrobić niezbędne korekty...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja wysłałam "normalnym" mailem, gdzie zamieściłem wszystkie niezbędne dane. Zgłoszenie wypełniłam po angielsku. I czekam na potwierdzenie.
pzdr.

Ja wysyłałam w ten sam sposób a potwierdzenie dostałam na drugi dzień :multi:

Posted

Kurcze, a ja sobie uswadomiłam własnie, ze moje psiaki i tak nie zdązą skończyć młodz. Ch. Litwy. Przegapiłam Wilno, a nastepna Miedzynarodowa na Litwie dopiero w sierpniu,. a wtedy to juz pośrednia.:shake: No trudno, ale chociaz fajną wycieczkę sobie zrobimy.

Posted

czy ktos wie czy do klasy baby trzeba miec wyrobiony rodowod czy wystarczy jak podam nr rej???
mam zgloszone 4 psy ale mysle czy by jeszcze szczylka na bejbki nie wziasc :p

Posted

Goshka napisał(a):
Kurcze, a ja sobie uswadomiłam własnie, ze moje psiaki i tak nie zdązą skończyć młodz. Ch. Litwy. Przegapiłam Wilno, a nastepna Miedzynarodowa na Litwie dopiero w sierpniu,. a wtedy to juz pośrednia.:shake: No trudno, ale chociaz fajną wycieczkę sobie zrobimy.

A dlaczego mialabys nie zdazyc przeciez na Litwie do sierpia wystaw pelno : 1 w kwietniu, 4 w maju, 4 w czerwcu, 2 w lipcu. 3 razy dostaniesz CACJ bedziesz miala Mł. CH Litwy, do mł. ch nie sa potrzebne wystawy miedzynarodowe, zreszta do doroslego tez(ale tam trzeba wiecej wystaw)

Posted

dorotal napisał(a):
A dlaczego mialabys nie zdazyc przeciez na Litwie do sierpia wystaw pelno : 1 w kwietniu, 4 w maju, 4 w czerwcu, 2 w lipcu. 3 razy dostaniesz CACJ bedziesz miala Mł. CH Litwy, do mł. ch nie sa potrzebne wystawy miedzynarodowe, zreszta do doroslego tez(ale tam trzeba wiecej wystaw)

Ooo, naprawdę, to nie wiedziałam...Cieszy mnie ta wiadomośc bardzo... :lol: Dzięki, Dorotal za info...:p

Posted

Goshka napisał(a):
Ooo, naprawdę, to nie wiedziałam...Cieszy mnie ta wiadomośc bardzo... :lol: Dzięki, Dorotal za info...:p

Jak chcesz sprawdzić, jak "robi się" championat danego kraju, to proponuje wejśc na stronę:
www.spaniel.pl

Tam jest wszystko napisane. Stronę prowadzi Dorotal i ja Jej bardzo za tę strone dziekuje!:buzi:
Pzdr.

meta napisał(a):
czy ktos wie czy do klasy baby trzeba miec wyrobiony rodowod czy wystarczy jak podam nr rej???
mam zgloszone 4 psy ale mysle czy by jeszcze szczylka na bejbki nie wziasc :p

W kl. nie potrzeba miec nr rodowodu. Do zgłoszeń zagranicznych podaje na wszelki wypadek nasz polski nr rejestracyjny, a w rubryczce "Nr rodowodu" piszę: w przygotowaniu/under preparation. I nikt sie nigdy nie czepiał.
pzdr.

• 1 month later...
Posted

Osoby zapisane na busa Asiaczkowego, prosze o potwierdzenie. Wyslę numer konta z prośbą o zaliczkę, niestety, proza życia...

Nessie - wiem, że Ty nie jedziesz; dzieki za uprzedzenie.
Pzdr.