Asiaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 CAC-Alytus/Lt, 17-05-2008 r. Terminy I termin: do 31-03-2008 Ii termin: do 30-04-2008 r. Ceny: I termin: I pies: 30 euro II i nast. - 27 euro konkurencje - 5 euro MP - 5 euro II termin: I pies - 35 euro II i nast. - 32 euro Pozostale dane - b/zmian. Sędziowie (na razie bez przydziału na grupy) Jurate BUTKIENE - Litwa Grita JONELIENE - Litwa Nijole ZIENIENE - Litwa Ramune Kazlauskaite - litwa Irina AZEN - Białoruś Zana Bondar - Bialoruś Anatolij Zhuk - Białorus Informacje: tel.fax: 8-315-79268 mobilny: 8-682-100-66 mail: klubas.bosko@gmail.com To wszystko, co mam. Jeżeli macie inne, dodatkowe info - prosze wstawiajcie. A, w poprzednim roku mozna bylo płacic na wystawie. My slę, ze w tym bedzie podobnie, ale na zgloszeniachnalezy napisać, ze opłata w takiej a takiej wysokości w dniu wystawy. I jeszcze jedno - będzie bus z W-wy. jak ktoś chetny - dajcie info pzdr. Quote
simbik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 My już zgłoszeni :lol: i potwierdzam, że jak najbardziej można zapłacić na wystawie (dostałam taką odpowiedź w mailu zwrotnym). Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Simbik, a zgłaszałas mailem? Bo ja adresu pocztowego nie widzę...:shake: Pzdr. Quote
simbik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Asiaczek']Simbik, a zgłaszałas mailem? Bo ja adresu pocztowego nie widzę...:shake: Pzdr. Mailem i bardzo szybko odpisali, że wszystko ok i przyjęty :lol:. Quote
dorotal Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zycze powodzenia. Ja tym razem jade gdzie indziej Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 simbik napisał(a):Mailem i bardzo szybko odpisali, że wszystko ok i przyjęty :lol:. Dzięki! W takim razie i ja tak zrobię. Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wysłałam mailem, czekam na potwierdzenie:razz: Potwierdzili :) Quote
Goshka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A w jaki sposób wysyłaliście zgłoszenie???Ja tam niestety nie widzę zadnego formularza...:shake: Quote
Palermo Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Goshka']A w jaki sposób wysyłaliście zgłoszenie???Ja tam niestety nie widzę zadnego formularza...:shake: Możesz wykorzystać np. zgłoszenie na Panevezys, oczywiście w tytule zgłoszenia należy zrobić niezbędne korekty... Quote
Asiaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ja wysłałam "normalnym" mailem, gdzie zamieściłem wszystkie niezbędne dane. Zgłoszenie wypełniłam po angielsku. I czekam na potwierdzenie. pzdr. Quote
Bardotka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja wysłałam "normalnym" mailem, gdzie zamieściłem wszystkie niezbędne dane. Zgłoszenie wypełniłam po angielsku. I czekam na potwierdzenie. pzdr. Ja wysyłałam w ten sam sposób a potwierdzenie dostałam na drugi dzień :multi: Quote
Musiałek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Myślałam, myslałam - kombinowałam i w końcu zrezygmowałam z Bratysławy na rzecz Alytusa :lol: Quote
Asiaczek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ja tez już dostałam potwierdzenie! I Pati - też!!! No to spox. Mozna sie psychicznie przygotowywac do wyjazdu.:lol: pzdr. Quote
pati1033 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 oj ja sie juz doczekac nie moge- jeszcze nigdy za granica na wystawie nie bylam- wiec mimo, ze to nie jest wielka wystawa- dla mnie to wielki wyjazd :) Quote
Pugsy Malone Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To tak, jak ja-też nie byłam z Tofem za granicą:cool3: Szykuje się fajny wyjazd, bardzo się cieszę:multi: Quote
Goshka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kurcze, a ja sobie uswadomiłam własnie, ze moje psiaki i tak nie zdązą skończyć młodz. Ch. Litwy. Przegapiłam Wilno, a nastepna Miedzynarodowa na Litwie dopiero w sierpniu,. a wtedy to juz pośrednia.:shake: No trudno, ale chociaz fajną wycieczkę sobie zrobimy. Quote
meta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 czy ktos wie czy do klasy baby trzeba miec wyrobiony rodowod czy wystarczy jak podam nr rej??? mam zgloszone 4 psy ale mysle czy by jeszcze szczylka na bejbki nie wziasc :p Quote
dorotal Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Goshka napisał(a):Kurcze, a ja sobie uswadomiłam własnie, ze moje psiaki i tak nie zdązą skończyć młodz. Ch. Litwy. Przegapiłam Wilno, a nastepna Miedzynarodowa na Litwie dopiero w sierpniu,. a wtedy to juz pośrednia.:shake: No trudno, ale chociaz fajną wycieczkę sobie zrobimy. A dlaczego mialabys nie zdazyc przeciez na Litwie do sierpia wystaw pelno : 1 w kwietniu, 4 w maju, 4 w czerwcu, 2 w lipcu. 3 razy dostaniesz CACJ bedziesz miala Mł. CH Litwy, do mł. ch nie sa potrzebne wystawy miedzynarodowe, zreszta do doroslego tez(ale tam trzeba wiecej wystaw) Quote
Goshka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 dorotal napisał(a):A dlaczego mialabys nie zdazyc przeciez na Litwie do sierpia wystaw pelno : 1 w kwietniu, 4 w maju, 4 w czerwcu, 2 w lipcu. 3 razy dostaniesz CACJ bedziesz miala Mł. CH Litwy, do mł. ch nie sa potrzebne wystawy miedzynarodowe, zreszta do doroslego tez(ale tam trzeba wiecej wystaw) Ooo, naprawdę, to nie wiedziałam...Cieszy mnie ta wiadomośc bardzo... :lol: Dzięki, Dorotal za info...:p Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Goshka napisał(a):Ooo, naprawdę, to nie wiedziałam...Cieszy mnie ta wiadomośc bardzo... :lol: Dzięki, Dorotal za info...:p Jak chcesz sprawdzić, jak "robi się" championat danego kraju, to proponuje wejśc na stronę: www.spaniel.pl Tam jest wszystko napisane. Stronę prowadzi Dorotal i ja Jej bardzo za tę strone dziekuje!:buzi: Pzdr. meta napisał(a):czy ktos wie czy do klasy baby trzeba miec wyrobiony rodowod czy wystarczy jak podam nr rej??? mam zgloszone 4 psy ale mysle czy by jeszcze szczylka na bejbki nie wziasc :p W kl. nie potrzeba miec nr rodowodu. Do zgłoszeń zagranicznych podaje na wszelki wypadek nasz polski nr rejestracyjny, a w rubryczce "Nr rodowodu" piszę: w przygotowaniu/under preparation. I nikt sie nigdy nie czepiał. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Osoby zapisane na busa Asiaczkowego, prosze o potwierdzenie. Wyslę numer konta z prośbą o zaliczkę, niestety, proza życia... Nessie - wiem, że Ty nie jedziesz; dzieki za uprzedzenie. Pzdr. Quote
Recommended Posts