Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przed chwilą wpłaciłam 50 zł na Piku i 25 zł zaległe za anioła z bazarku ux, ciągle o tym zapominałam, 25zł miało być na sunię z guzem, nie wiem kto bardziej potrzebuje kasy...to już zdecydujcie

Posted

uxmal napisał(a):
z moich bazarkó tez coś wpłynie:)
30 zł od beri.r
20 zł od Jo37
i 10 zł od asl.
Coś bazarki ruszają :)

po 8 sierpnia ja przeleje wieksza kwota - ale zbierajcie nadal by spalcic caly dlug :lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Bardzo dziekuję!!!!! Wpłynęło też 50 zł od anika_82 wiec mamy co najmniej 400 zł :lol: Mysza, a dostanę adres do wysłania anioła? :cool3:

Anioła to mi Ux a raczej chyba Ewa wysłała dawno temu- tylko tym razem strasznie z płaceniem się opóźniłam. Po wpłacie uświadomiłam sobie, że nie doliczylam za koszty przesyłki, dopłacę tylko juz nie wiem komu..:razz:

Posted

No niestety net z rzadka i wyłacznie z doskoku, więc w razie czego kontakt z Justyną (a ona mnie juz ochrzani za co będzie trzeba) ;)
No i dobre wieści- Pi goi sie slicznie, nie ma objawów bólowych, ani infekcji, zdjęte szwy. Na razie jest zapakowana w kolejny opatrunek usztywniający, zeby druty mogły spokojnie "złapać", ale na razie wygląda to całkiem optymistycznie :lol: Tylko jest niemiłosiernie wnerwiona, bo ciągle ma szlaban na szaleństwa i jest klatkowana.. a juz jej tęskno poogryzać tatę- Pałka ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Anioła to mi Ux a raczej chyba Ewa wysłała dawno temu- tylko tym razem strasznie z płaceniem się opóźniłam. Po wpłacie uświadomiłam sobie, że nie doliczylam za koszty przesyłki, dopłacę tylko juz nie wiem komu..:razz:

Ej, ale Ty chyba jeszcze wygrałaś takiego różowego? Czy mi sie pomerdało...? :oops:

Posted

Angie :) napisał(a):
zrobilam przelew wczoraj - mozna powiedzic ze dlug juz jest minimalny - pls o aktualizacje kwoty z pierwszej strony :)

O! To choć finanse się wyprostują:multi:

Posted

Bazarek na 4 wátki zostal zakonczony. W sumie udalo sié zebrac 644zl, co po podzieleniu na 4 dajé 161zl dla kazdego :multi: Wszystkim licytujácym i podnoszácym bardzo dziékujemy.
Podajé wylicytowane kwoty z calosci bazarku:

JamniczaRodzina: 25zl
Marchewa: 25zl
Bachnach: 50zl
DG32: 11zl
Figa33: 10zl
Kosmyczek Kamyczek: 10zl
DG32: 31zl
Maggie1971: 33zl
Izulka: 50zl
DG32: 15zl
DG32: 15zl
Asl: 12zl
Jestem wredna: 31zl
Missieek: 28zl
Figa33: 40zl
Alchemia: 28zl
Maggie1971: 33zl
Figa33: 32zl
Missieek: 32zl
Jestem wredna: 19zl
Teapot: 12zl
Ulka18: 12zl
Eliza sk: 8zl
Eliza sk: 8zl
Bachnach: 50zl

RAZEM: 644zl (644:4=161zl)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj widziałam się z Magdą - Piku już oddłużona :) Jedynie co to Ulv chciała zebrać kasę na jakieś leki, które poprawiają unerwienie(?) dla Piku - koszt ok.100zł.