Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Jeżeli mogę coś powiedzieć, to tylko same pozytywne rzeczy.
Spokojniutka, łagodna, garnąca się do ludzi suczka.
Drobniutka.
Dużo spała, zwinięta na ławeczce, glaskana przez dziewczyny.
W całym tym szumie i zgiełku była bardzo, ale to bardzo wyciszona.
Potem, po spacerku, zaczepiała do zabawy Bursztynka, troszkę poszczekała, ale niewiela.
Super fajny, świetny psiak.
Bardzo chciałam przeczytać, że w niedzielę znalazła dom....

Guest _Kamila
Posted

jeśli jest się dla niej dobrym, ona odwdzięcza się łaszeniem i miłością :D Tez mam taką nadzieję Jasza

Posted

Jomuś co z grafikiem na marzec i co z wystawą psów ( 26-28. 03. 2010) w Spodku może jakieś grafiki, co się ludzie pookreślali jakie dni obstawiają i ilu nas będzie. Później zostanie nas ze trzy sztuki a duża impreza?

Posted

No tak, właściwie informację można już puścić w obieg ale z grafikiem to bym się wstrzymała bo z doświadczenia wiem, że 3 tygodnie przed imprezą to jeszcze nikt nic nie wie na 100%.
Ale terminy już ogłaszam coby ludziska se w kajetach zabukowali. Hej !

20-21 marca 2010r

Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

26-27-28 marca w Katowickim Spodku - Wystawa Psów

- BĘDZIEMY MIELI SWOJE STOISKO -

GRAFIK I SZCZEGÓŁY PODAM W PÓŹNIEJSZYM TERMINIE - NA TĘ CHWILĘ ZAREZERWUJCIE SOBIE CZAS

Posted

Teraz nie będziemy musieli pisać (nie wymagają protokolantów), ja na wystawie będę w piątek, co do reszty to napisze: wpadnę na chwilę, a pewnie i tak urwę się ze szkoły i będę cały czas...

Guest _Kamila
Posted

O wystawie wiem już od stycznia :D Na akcji będę w sobotę, niedziela jeszcze nie jest pewna ;/ ale na 100% będę w niedziele na wystawie, bo ONeczki są wystawiane wtedy :)

Posted

będę na akcji w sobotę i na wstawie tez mogę byc w sobote i niedzielę :)

...jesli cos się zmieni to dam znac, bo ostatnio malutko czasu mam... ale na 95% nic się nie powinno zmienic :)

Posted

NOWY GRAFIK w pierwszym poście !

ZAPRASZAMY na marcową akcję silesiową !

_Mona - będzie problem bo zapsieni jesteśmy okropnie, dzisiaj ostatecznie dowiem się jakie zwierzaki się pojawią na akcji i dam ci znać.

Posted

Joma czekam na info czy mogę przyjechać z tą małą sunią , zaraz podeślę ci ją na maila.

Suczka jest mała , wabi sie Moruska. Jest w DT u mojej kolezanki, ale szuka DS na cito. Bo ona ma 2 swoje psy.
Oczywiście teraz na akcji w SCC będę.