Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Guest _Kamila
Posted

Bardzo ciekawe zdjęcia, ale chyba nie dostrzegam Cezara ;p

Guest _Kamila
Posted

miał tak z 4 miechy i był mieszańcem owczarka szkockiego z czymś dam zdjęcie które jest na stornie schroniska innego niestety nie mam, może skojarzysz

Posted

_Kamila napisał(a):
miał tak z 4 miechy i był mieszańcem owczarka szkockiego z czymś dam zdjęcie które jest na stornie schroniska innego niestety nie mam, może skojarzysz

Widziałyśmy, widziałyśmy go ! Śliczny !

Guest _Kamila
Posted

Tak, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia :)

Guest _Kamila
Posted

Niestety ze względu na moją nieobecnośc życzę powodzenia wszystkim w SCC :) !

Posted

Ja tez mam taką nadzieje, ale za to puchy będa pełne, biorąc pod uwagę zachety wikuwiku, który ma bardzo donosny głos ;]
Ciesze się Rafal, że wróciłeś ;] Mnie nie ma, ale słyszałam jak dzielnie gardla użyczasz ;]

Guest _Kamila
Posted

Jak ktoś będzie mógł to niech napisze ile zwierzaków zostało dzisiaj zaadoptowanych :bluepaw:

Posted

BoUnTy napisał(a):
Ja tez mam taką nadzieje, ale za to puchy będa pełne, biorąc pod uwagę zachety wikuwiku, który ma bardzo donosny głos ;]
Ciesze się Rafal, że wróciłeś ;] Mnie nie ma, ale słyszałam jak dzielnie gardla użyczasz ;]

A jak ja gardła użyczałam przez tubę to już droga cioteczko Bounty nie słyszałaś? :razz: :mad::p:evil_lol:

To wczoraj była Amelia, a ja ją ledwo widziałam :p ale ona poszła jako pierwsza?

Ciekawe jak tam dzisiaj :roll: