Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Sunia której się wczoraj nie poszczęściło dzisiaj znalazła dom jako jeden z pierwszych psiaków, przyznać się kto jest na zdjęciu razem z nią bo nie znam nicku:

Jamnikowata sunia - jak wychodziłam to byli ludzie którzy chcieli ją adoptować - mam nadzieje, że jest już w domku:

Tu pod opieką Jomy:

Posted

Do nowego domku poszła też kudłata sunia niestety nie mam jej zdjęcia :-(.
Natomiast te 2 psiaki wróciły do schroniska:
Jamnikowaty piesek:

I ten kudłaty piesek:

Posted

Nowego domku nie znalazła też Lamia, a właściwie znalazła, ale wróciła bo właścicielka mieszkania które wynajmują ludzie którzy wzieli Lamie niestety nie zgadza się na psa. Lamia przebywa w domku tymczasowym u UeMki:

A tu z UeMką w zielonym i z jedną z osób kryjących się pod nickiem DG32:

I jeszcze malamut:

Posted

A oto jedno z wcieleń owcy - Julka (jedna z najmłodszych wolontariuszek):

A to kolejne zwierzaki:
misiek - Dominik
owca - tym razem jedna z DG32:

A tu DG32 - owca, Bartek - królik, Mateusz - misiek:

Posted

Dobra to wklejam, a jak ktoś sobie nie życzy to prosze napiszcie na pw to jego zdjęcia usune.

Jotka:

Amikat:

Klaudia - koleżanka Darii 13:

Maciaszek:

Posted

Witajcie, witajcie!
Dziękujemy, my organizatorzy, Wam wszystkim którzy znów pomogli.:Rose::smilecol:
:modla:
Szykujemy dla Was niespodziankę, ale o szczegółach napiszemy jak będą dopięte.
Pieniądze są policzalne, ale kto policzy i jak szczęście zwierzaków które znalazły dom?
:Dog_run:
No i poczucie szczęścia nas wszystkich, którzy się do tego przyczynili?:multi:

Posted

Teraz biuro:
Zebraliśmy 2765zł. Kosztów jeszcze nie policzyłam do końca. Na pewno nie będą większe:evil_lol: Będzie czym popłacić bieżące zobowiązania u wetów, hotel dla Rity i jeszcze trochę zostanie.
W pierwszym dniu zostało zaadoptowanych 5 na 7 psów ze schroniska i Fizia z tymczasu.
W drugim dniu zostało zaadoptowanych 6 na 8 psów ze schroniska oraz Rita i Lamnia z tymczasu.
Ponadto poszło do swoich domków 7 kociąt, które ktoś niefrasobliwie zataszczył do schronu - tu natychmiast zadziałały ze 100% skutecznością kocie ciotki
Myślę, że mamy z czego być dumni.

• 4 weeks later...
Posted

Już teraz zapraszamy na imprezę edukacyjno-charytatywną, z której dochód będzie przeznaczony na ratowanie bezdomnych zwierząt, sterylki i inne słuszne rzeczy! Rzecz będzie miała miejsce 20 czerwca 2008, w Katowicach, w Kinoteatrze Rialto. Na koncercie, który rozpocznie się o 19.00 zagra mysłowicka kapela Penny Lane.
Tutaj wątek dot. tej imprezy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10135685#post10135685
Proszę, by wszelkie rozmowy na ten temat toczyć tam.
I opowiadajcie o tej akcji komu się da :smile:!

• 3 weeks later...
Posted

Aktualizacja 02-06-08

A teraz garść informacji. Piszę w imieniu Amikat, która nie może wejść na dogo.
1. 7 czerwca, w Bytomiu odbędzie się "psiarska" impreza, na którą została zaproszona Fundacja (mam nadzieję, że nie pokręciłam) i możemy na niej zaprezentować naszych tymczasowiczów. Czyli kto ma pod opieką tymczasowicza (niekoniecznie ze schronu) i ma czas oraz ochotę na wyprawę do Bytomia, to niech do piątku napisze smsa do Amikat (722 394 982), a ona odpisze podając dokładny adres.
2. 14 czerwca w/na Giszowcu kolejna psia impreza.
3. 28-29 czerwca w Silesii odbędzie się kolejna impreza z cyklu "Dzień Psa".

==============================