JOMA Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ja też gratuluję bo dzisiaj wcześniej wyszłam, bardzo się cieszę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: W sumie nie ma tego złego.... Gisic87 już bardzo cierpiała z powodu "syndromu opuszczonego gniazda" :diabloti: A teraz znowu gniazdko zafulone :loveu: Czy ktoś robił jakieś zdjątka ? Quote
DG32 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 JOMA napisał(a): Czy ktoś robił jakieś zdjątka ? Ja mam :diabloti:. Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Gisic87 napisał(a):Wszystkie schroniskowce znalazły domki nawet ta o której pani ze schroniska mówiła że nieadopcyjna. Przyszła miła starsza pani krążyła chyba z 1,5 godziny i pod koniec akcji zdecydowała się:multi: Czyli te dwie suczki, o które pytałaś mnie na wątku katowickim poszły do domków? :multi: :multi: :multi: a to taki przytulas całe 8 godzin mi na kolanach siedziałaA JOMA prorokowała, że tak to się skończy, że ją weźmiesz :diabloti:. No właśnie, czy ktoś robił zdjęcia? Quote
JOMA Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 DG32 - ale się zakamuflowałaś :crazyeye: - czekamy w takim razie na zdjątka :p Ooo, już są - dziękujemy :loveu: Quote
DG32 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 JOMA napisał(a):DG32 - ale się zakamuflowałaś :crazyeye: Wcale się nie zakamuflowałam, tylko co niektórzy się wcześniej ulotnili :eviltong:. Quote
Tarane Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja wpadnę jutro do Silesji. Od samego rana nie dam rady byc, ale chocby nie wiem co do 12:00 będę. Do zobaczenia. Quote
__Lara Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dobry dzisiejszy wynik!!!! Trzymam kciuki za jutro!!!! Quote
Ola la Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Lara tych tępych drechów ,którzy nas pytali o psa do walk i chcieli szczeniaka jamnikowatego...??? i w ogole krecili sie jak muchy koło kooopska. zapka to im nawet chciala ksywde zlobic:shake: Super ,ze wszystkie schroniskowce wczoraj poszły!!!! jak szłam o 16 to tylko szczeniorki z schroniskowcow znalazly domki. Najbardziej ciesze sie ,ze starsza suńka-ktora sama przyszla(badz ktos ja podrzucil) znalazla domek,chlopiec byl w nia wpatrzony jak w obrazek:loveu: najbardziej jej kibicowalam. Jedna pani sie popakala a potem przyszla z pysznym jedzonkiem dla pieskow :cool3: i chyba znow uronila lezke:-( Najbardziej załamywali mnie ludzie(zazwyczaj starsi)ktorzy bredzili cos ,ze same kundle itd...albo ,ze dzieci w Afryce gloduja a my na psy zbieramy. a i cyganie....ci byli "najlepsi" Quote
Daria_13 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wystraszona-smutna-sunia-w-typie-pudla-miniaturowego-w-sosnowieckim-schronie-dt-ds-132679/ pilnie poszukujemy suczce DT lub DS, nawet płatny do 200zł miesięcznie, Suczka marnuje się w tym ,,schronie'' Quote
Ambra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 dziś niestety nie było już tak kolorowo z adopcjami, nie poszła zarówno Telma jak i Czaki, nie poszły tez 4 szczeniaczki. :-( 2 wróciłya do schroniska, 1en 4,mieś. amstafowaty pojechal na krotki tymczas do Muro, a 2gi w ostatniej chwili znalazł ukojenie w ramionach solenizantki Amikat która wzieła go do siebie...:loveu: Ludzi było niewiele jak na silesie, a chojni byli od czasu do czasu. Zaraz wkleje fotki., Anetko jeszcze raz duzo zdrówka radości i upragnionego odpoczynku! Jarku zabierz żonę choc na weekend by odpocząc mogła, i wyłącz jej na ten czas w główce rozumienie słowa "pies".Sto latek kochana! Quote
Ambra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Sunia która jako pierwsza domek znalazła - wygladała jak mini terier walijski gładkowłosy, cudna była! sunia i niby że cziłka - też szybko do domu pojechala. Szczenior już padnięty, jako ostatni kolo godz 18tej pojechał do domku, do Chorzowa jego braciszek - tez juz w nowym domku:lol: kolejny szczeniak bardzo spokojny, pieszczoch - miał juz chetnych ale stwierdzili ze musza sie z tym jeszcze przespać, chłopak niestety dziś spi w schronisku... ;( Quote
BoUnTy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Anetko kochana wszystkiego najlepszego! Żeby Ci nigdy uporu nie brakowało i zawsze mogłaś spełniać marzenia! :new-bday::drink1: Quote
Ambra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 c.d. szczeniak ktory wrocił do schronu i Telma, sunia ktora przespała pół akcji u mnie na kolanach w pozycji horyzontalnej - tez niestety wróciła do schronu:-( i szczenie astka - dt u Muro - 3ba mu szybko coś szukać. śpiem, nie przeszkadzać! Ciotka nie tak mocno mnie ukochooj! :loveu: Quote
muro Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ŁOJ,ŁOJJJJ, nie mielismy pojecia, a ty sie Anetko nie pochwaliłas:mad: WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, całusyyyy:loveu: Quote
Ambra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Laleczka Czaaki!:eviltong: Nasza wielka solenizantka! i jej dziecie, które w ostatniej godzinie zwineła z posadzki i uśpiłą w ramionach! Poljechał szczesciarz do Amikat i Jarka na dt: vv Quote
__Lara Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Oj szkoda, że dzisiaj trochę gorszy wynik. Szkoda psiaków, które wróciły do schronu :( jak to fajnie, że dwa przynajmniej poszły na dt :loveu: kochane ciotki :loveu: Biedne maluszki...:( Mam nadzieję, że dzisiaj nie kręcili się jacyś dreeesii i inni tacy i owacy (Ola la, nie tylko zapka chciała im zrobić krzywdę - my też :diabloti: :angryy::mad:). Ambra - dzięki za zdanie relacji :loveu: i za zdjęcia :loveu: Wszystkiego dobrego amikat! :new-bday::BIG: Quote
ANETTTA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 OLA LA cytuje Lara tych tępych drechów ,którzy nas pytali o psa do walk i chcieli szczeniaka jamnikowatego...??? i w ogole krecili sie jak muchy koło kooopska. o co pytali czy ja dobrze czytam .........:angryy::angryy::angryy: a po co szczeniak na worek Quote
__Lara Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ANETTTA napisał(a):OLA LA cytuje Lara tych tępych drechów ,którzy nas pytali o psa do walk i chcieli szczeniaka jamnikowatego...??? i w ogole krecili sie jak muchy koło kooopska. o co pytali czy ja dobrze czytam .........:angryy::angryy::angryy: a po co szczeniak na worek Tacy idioci wczoraj chodzili, gieksiarze (wczoraj mieli mecz), bezzębne to i w ogóle szkoda gadać...doczepiali się i nawet amikat nieładnie nadskoczyli...takich to od razu :2gunfire::x Quote
Ola la Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ANETTTA no dokladnie na woreczek chcieli psa ...a moze tylko nas chcieli zdenerwowac???ale watpie to były typki zarowno bez serca jak i bez mózgu....z reszta Lara napisala... łazili jak smrod po gaciach kolo zagrodki i Amikat.Pierniczyli ,ze maja duzzza posesje:evil_lol: a i do mnie,"co tak ta puszka szeleścisz(?)" nie wiem od kiedy puszka sie szelesci ale ok Szkoda ,ze szczeniorki wrocily do schronu...taka bida czarna:shake: no i meldduje sie na nastepna akcje! Wszystkiego naj dla Amikat!!!!!:multi: Quote
zapka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dzisiaj żadnych dresów nie było, ale też mniej zainterseowanych psiakami. Ale ja się cieszę, że tą pogryzioną, wychudzoną i przestraszonych sunię ze schronu wzięło takie sympatyczne starsze małżeństwo. A chcieli na początku koniecznie chłopczyka... Dobrze jej u nich będzie. Quote
maciaszek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zapka, czy Ty byłaś dziś do końca (a przynajmniej po 16.00)? Bo nie znam Cię, a byłam i ciekawam któraś to Ty :). Dorzucę swoje fotki. Psiaki, które wróciły do schroniska: Tymczasowiczka Amikat. Zezuj ;). Gisic87 ze swoją tymczasowiczką i lena_zet z Chaco. Quote
Recommended Posts