Glutofia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nie wystawiam ale planuję wyruszyć na wystawe juz od dłuższego czasu i przyjezdzają do mnie znajomi z Łodzi -razem jedziemy. Myślę ze akcja będzie z powodzeniem toczyć się bez mojego udziału przez jeden dzień. Będę wszystkich odsyłać do silesii zeby wrzucili coś do puszki aczkolwiek nie wiem czy skorzystają bo wszyscy przeciez z psami.. Quote
JOMA Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 HebaNova - ulotki jak zawsze potrzebne. Jeśli macie możliwość to prosimy o pobranie i wydrukowanie. post 179 str. 18 post 180 str. 18 post 181 str. 19 post 3 str. 1 i oczywiście na pierwszej stronie wątku Serdecznie dziękujemy :loveu: Quote
amikat Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 KOchani te akcje udawadniaja że skoro dajemy sobie radę z zkcjami w silesii to damy sobie rade takze z wolontariatem w schronisku. Kto beędzie mógł kwestowac? Kto bedzie mógł zajac sie psiakami? Quote
HebaNova Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 dzięki Joma, już wrzuciłam na drukarkę, podrukuję, jutro dam Jotce. Podrukowałam też kupkę "1%" na niebieskim papierze, będzie kolorowo :) Quote
jotka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Potrzebna jest ulotka pod nazwą "Daj zwierzakowi dom tymczasowy - daj mu szansę!" Kto opracuje? I niech na tej ulotce będzie logo fundacji i namiary. Quote
jotka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tengusiu, myślę, że zawsze może być coś w poprzek, czyjś występ, czyjś koncert. Rytmiczność tych akcji jest też ich siłą. Quote
Gisic87 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Na szybko zrobiłam ulotkę dotycząca domów tymczasowych: RapidShare: Easy Filehosting można z tej strony ściągnąć plik tylko 10 razy jak co to wgram kolejny raz tylko powiedzcie co zmienić co poprawić Quote
jotka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A w której to wersji worda jest? bo mi jakieś takie dziwne wyszło Quote
Gisic87 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to jest word 2007 zrobiłam tak że na jednej stronie są 2 ulotki więc od razu może iść do druku. Jeśli wszystko jest ok chodzi o tekst to mogę wydrukować około 100 ulotek w pracy bo niestety w domu nie mam drukarki Quote
HebaNova Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 UWAGA potrzebny jest internetomaniak do wyszukania pewnych danych w necie, chodzi o aktualizację stronki fundacji sos. potrzebne umiejętności: dużo wolnego czasu i obsługa google. ogólnie zadanie jest bardzo mało skomplikowane. szczegóły na pw. proszę się kontaktować ze mną jak najszybciej. Quote
Gisic87 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zmieniłam i zapisałam plik jako dokument do worda 93-2003 może teraz uda się wam otworzyć. Ten word 2007 w ogóle jakiś dziwny jest:shake: RapidShare: Easy Filehosting Quote
Daria_13 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A może warto było by jeszcze raz zorganizować tą aukcje ? albo jakiś pokaz? Quote
jotka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pokazów wewnątrz nie możemy niestety organizować, musimy poczekać do prawdziwej wiosny, żeby wyjść na zewnątrz. Aukcja, co tu ukrywać była niemal wyłącznie dla wolontariuszy, którzy dzielnie licytowali. Może kiedyś, w przyszłości, jakoś inaczej zorganizowana.... Quote
Gisic87 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Poprawiona wersja ulotki na temat Domów tymczasowych: RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting Oba linki to ta sama ulotka tylko niestety z każdego można ściągnąć tylko 10 razy więc jak pierwszy przekroczy limit to macie drugi:cool3: Quote
Tengusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 tak sobie dzis pomyslalam ze warto byloby stworzyc ulotki odnosnie samych Dni psa ktore by sie rozdawalo na wystawie w Spodku ??? wiele osob tam idzie, ja sama tez sie tam wybieram, moze to by troszke zachecilo ludzi zeby zajrzec na akcje w SCC :roll: przyjezdni wystawcy pewnie nie pojda ale ludzie ktorzy przyjda sobie psiaki ogladac moze potem zajrza do SCC :roll: Quote
amikat Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jasne ze by mozna tylko ze orgnizatorzy nie chcą sie niegdy zgodzić na ulotki niestety.... Quote
jotka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No chyba, że cichcem, przed wystawą, nie na terenie. Jak mogą rozmnażacze sprzedawać i organizatorom to nie wadzi, to może ulotki o akcji by tez mozna :evil_lol: Quote
amikat Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Janeczka - szef gruy oporu i podziemia! Co racja to racja - mozna spróbować Quote
Tarane Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 My jutro się widzimy o 16:00 Jotka, ustalimy wówczas szczegóły mojego uczestnictwa w akcji. Mam jednak takie pytanie, w jaki sposób psiaki są przygotowywane do tego, by jak najlepiej zaprezentowac się przed potencjalnymi przyszłymi właścicielami?Może są osoby, które doprowadzają je do porządku przed "występem", chętnie pomogłabym w tego typu przygotowaniach.;-) Quote
Ambra Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mam nadzieje ze wystawa nie zabierze potencjalnych chetnych, a nie udało by sie rozwiescic plakatu na wystawie z info o scc? przy wejsciu do spodka przy rejestracji sa tablice i pełno plakatow, ogloszen i o innych wystawach i o hodowlach, miotach, szkoleniach, moze by tam powiesic ze dwa! hmm? Quote
andaaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mnie niestety nie będzie w łikend:(. Ale mogę podrukować jakieś ulotki czy plakaty i porozwieszać gdzieś np na mojej uczelni:). Quote
HebaNova Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 UWAGA bardzo proszę jedną chętną osobę do przekopania się przez wątek i zebrania do kupki wszystkich statystyk dotyczących poprzednich akcji. ile psów i kotów znalazło dom, ( osobno tymczasy i osobno schroniskowe) ile pieniędzy zostało zebranych itd. wrzucę te dane na stronkę fundacyjną w dziale galeria (dopiszę dodatkowe informacje bo mało tam jest) oraz dajci mi znać jeśli macie zdjęcia z akcji których nie ma jeszcze podstronek w galerii prosżę pisać na pw Quote
Recommended Posts