Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Już:
zebraliśmy, bez "kocich" puszek, 2464 zł. :lol: Będzie czym zapłacić zadłużenie u wetów.(częściowo:cool3:).
Adopcje:
sobota: 4 szczeniaki (Darii, mój, 2 śliwki-robaczywki) i Eza - suczka po Bajce z Świętochłowickich garaży, 3 koty z akcji i przy okazji 4 ze schronu(ludzie z scc pojechali do schronu)

Posted

Pisze na raty bo już raz mi wcięło:mad:
W niedzielę: szczeniaczka Ani z bytomia, 6 szczeniaków ze schronu (już nie liczę rudego Zębolka)
i Topik - syn Bajki, brat Ezy.
Z tych 6 jeden wrócił bo okazało się, że facet nic nam o tym nie mówiąc wziął psiaka dla rodziców, a ojciec nie chce psa. Szczeniak trafił do Ani z Sosnowca na tymczas, a wczoraj do Brynowa na odrobaczanie - kolejna śliwka -robaczywka.
Tyle statystyki. Poezję piszą inni i robią to lepiej ode mnie. :eviltong: Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli przyjść i pomogli w tej akcji. :buzi:
To dodaje sił do dalszego działania!

Posted

jej kolega trafil do schronu, teraz jej grozi to samo - czy ktos moze nam pomoc !!!!!!!!

[Chorzów] Alfi juz w domu, Jaga stanela przed wizja schronu! pilnie potrzebny kennel

mam tymczas dla suki potrzebna mi klatka kennelowa do niedzieli !!!!!! czy ktos moze mi takowa pozyczyc !!!!!! potrzebny tez worek karmy bo kolezanka jest w dolku finansowym i wszystko co moze teraz zapewnic to cieply kat dla suki do czasu znalezienia jej domu !!!!! potrzebna kasa na sterylke !!!!!!! w domu u kolezanki jest dorosly owczarek niemiecki nie chcialabym by nagle okazalo sie ze sucz ma cieczke i trzeba ja brac stamtad !!!!! BLAGAM O POMOC !!!!!!!

Posted

Kochani - w zwiazku z tym że ppo raz drugi w ciagu ostatnich miesiecy Fundacja "Przyjaciele dla dla Zwierząt" potraktowała nas z buta, wykorzystała dla własnych celów - oświadczam ze nie chcę i nie mogę działać współnie z Oliwką..... Mam dosyc wożenia na własnym karku inych ludzi.
Akcja w silesii ma swój kształt dzięi pracy wielu wielu ludzi i dlatego uwazam ze lojalność wszystkich wobec wszystkicj jest KONIECZNA.

Oliwka - siegnij do słownika i sprawdz co to znaczy LOJALNOŚĆ - i zapamietaj na całe zycie!!!!

Oczywiście - zwierzeta do adopcji z Domów Tymczasowych fundacji "Przyjaciele dla Zwierząt" maja swoje miejsce bo one nic tu nie zawiniły. Ja tylko nie zgadzam sie na korzystanie z mojej pracy i pracy tych ludzi którzy sie w silesii angażują. POWODZENIA OLIWKA - ale bezemnie .

Posted

Trudno, nie wyszła ta współpraca, ale żadna miłość w jedną stronę nie trwa w nieskończoność. Następna akcja 21-22 marca. Prosimy zapisywać się do działu opieka nad zwierzakami schroniskowymi i do prac organizacyjno-żebraczych. Jeśli chodzi o czas dla tymczasów, pewnie"sam" się zapełni.:evil_lol:

Posted

21-22 marzec 2009r
Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

Zpraszamy wolontariuszy do współpracy

Już wkrótce nowy GRAFIK

PROSIMY O ZGŁOSZENIA

Posted

Zapraszamy Was Bardzo bardzo bardzo!
W tym samym terminie jest wystawa psów w spodku. Jeżeli ktoś znajomy przyjeżdża na wystawę - zaproście go tez do silesii. Niech rasowe - pomogą wielorasowcom.

Schronisko katowickie przyjedzie z psiakami. Bardzo bym sie cieszyła gdyby zbiórka byla prznajmniej taka fajna jak ostatnio. Płacimy kolosalne rachunki u weterynarzy - mamy "swoje" przypadki , płacimy też za psiaki ze schroniksa które wymagają jakis ekstra zabiegów.

Z dobrych wiadomosci - wszystkie suczki w katoickim schrosnie bedą steryliwane!!!!!!! Bardzo bardzo bardzo mnie to cieszy!!!!

Posted

Zapisuję się do dogowego żebrania :evil_lol: niestety weekend małoczasowy :cool3: niedziela i to od około 15 ( bo jestem w pracy wcześniej niestety),może uda się też na trochę w sobotę :cool3:

Posted

GRAFIK SILESIOWY

sobota 21 marca

psy tymczasowe - 10.30. - 13.30.

Fundacja : 3 pieski
BoUnTy: 2 pieski

lista rezerwowa :

psy schroniskowe 13.00./14.00 - 18.00.

opieka:
Roksana,Natussiaa, Karolina,Kasia,

kwesta:
izulkabu,Ambra,Gisic87,Ola la,Lena_zet,_Lara,