Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Dobrze, w zasadzie tymczasy są do południa bo potem przyjeżdża schron i może przywieźć jakieś bakcyle ale może jakoś bezproblemowo się pomieścimy.

Przypominam, że tymczasy muszą mieć aktualną książeczkę zdrowia: - odrobaczenie, - szczepienie na wirusówki i wściekliznę

Posted

niestety schronisko wydało mi tylko wściekliznę, a nie dam rady go zaszczepić na wirusówki, bo w tym tygodniu idzie na kastrację i czyszczenie zębów, to byłoby za duże obciążenie dla organizmu. Mam nadzieję, że przed pobytem w schronisku był zaszczepiony, to wyraźnie domowy rozpieszczony jamnik.

Posted

Chciałam zapisać na akcję dwóch nowych wolontariuszy - jeszcze nie potrafią się poruszać po naszych watkach
Ania i Michał- myslę ze podjadą po szkoleniu w schronisku w sobote, w niedzielę nie wiem czy będą, ale dam im linka, to może sami napiszą

Posted

Zapraszamy i znowu przypominam - wolontariusze chcący brać udział w akcji: -opieka nad zwierzętami, - kwestowanie - proszeni są o przyniesienie identyfikatorów.

Posted

Asiu :
Psy maciejkowickie na akcję to:
Albert (dla którego dom w gorzowie sprawdzamy) - więc moze "wypaść"
Bratek
Pączek

Maciejkowickie koty na akcję :
Mały czarny niedowidzący koteczek
Lusia - czarno biała koteczka

Posted

Dziewczyny proszę Was o pomoc dla Leonka - małego pieska, który trafił do lecznicy bardzo pogryziony, z ogromnymi ranami.
Teraz jest już zdrowy, ale jego dług w lecznicy wynosi 1100 zł ! Nie mamy ani jednej deklaracji stałej, Leonek w ogóle nie ma pieniążków...
Miał wyróżnione allegro, ale nie było ani jednej osoby nim zainteresowanej :-(

http://www.dogomania.pl/threads/198602-M%C5%82ody-Lisek-dotkliwie-pogryziony!Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82oszeniach-szukamy-dla-maluchaDT

W oglóle sytuacja Klaudus i Budryska jest bardzo ciężka - dług w lecznicy za wszystkie psiaki jest tak duży, że nie chcą ich tam już przyjmować :-( Wczoraj do schronu trafiły 4 nowe bidy. Psom znów grozi wywóz do Mysłowic :-(

PS Przepraszam za offtopa :-(

Posted

Ja (czyli Marzena Kutermak, wolontariuszka w Kato) będę na pewno w sobotę, ale po schronisku, najpierw jadę do mojego Yody :) więc też ok. 13 będę w Silesii, jadę ze schroniska do SCC samochodem, więc mogę kogoś zabrać. Co do niedzieli jeszcze nie wiem.
Bożenko - bardzo proszę o identyfikator :)