_Aleksandra_ Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 będę w sobotę :] nie wiem jak będzie w niedzielę.., więc narazie sobota :p Quote
Gisic87 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Czy znalazłoby się miejsce dla Agrusi, suni którą wyciągnęłam z Sosnowieckiego schroniska? Akurat ten weekend mam wolny a nuż by domek znalazła chociaż na kilka godzinek? Quote
leonarda Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No, zgódźcie się, jak możecie - Agra wprawdzie jest troszkę duża, ale za to bardzo grzeczna. Na pewno zachowa się tak, że wstydu nie narobi.... Quote
sosiczka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Gisic87 napisał(a):Czy znalazłoby się miejsce dla Agrusi, suni którą wyciągnęłam z Sosnowieckiego schroniska? Akurat ten weekend mam wolny a nuż by domek znalazła chociaż na kilka godzinek? A szczepiona na zakaźne? Quote
KorneliaZiulewska Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 będę w sobotę i niedzielę. :loveu: Quote
Blaze Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Hej wszystkim wczoraj znalazlam kota niedaleko mojego bloku, od razu zauwazylam ze to kot domowy,gdyz jest oswojony i bardzo przyjacielsko nastawiny do czlowieka.Dzisiaj bylam z nim u weterynarza ma koci katar i zapalenie pluc, leczenie potrwa okolo 2 tygodni, mam go na tymczasie i bardzo prosze o pomoc w znalezieniu nowego domku oraz o mozliwosc pozyczenia klatki gdyz mam psa ktory nie toleruje innych zwierząt i boje sie o jego bezpieczenstwo takze nie moze caly czas biegac wolo po mieszkaniu. Jest to kotka imieniem Nala ma okolo 6 miesiecy, cala czarna z zlotymi oczkami bardzo oswojona i ufna czlowiekowi.Nie wyraza zadnej agresji ani checi drapania, nadaje sie do dzieci bo lubi sie tulic :) za pomoc z gory dziekuje :) Quote
pralinka94 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zapisuję się na niedziele :) Paulina Guga Quote
Gisic87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No Agra nie ma wirusówek niestety, mogłabym ją zaszczepić jednak wcześniej trzeba odrobaaczyć a to już raczej zbyt mało czasu niestety i do akcji tego nie zrobimy:roll: Quote
madzia.uje93 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja także zapisuje się na niedziele:) Magda Ujejska Quote
JOMA Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Blaze - przyślij mi na maila zdjęcie i opis kotka - taki gotowiec do wydruku: 1/2 kartki zdjęcie - wydrukuję i powieszę na tablicy akcyjnej - a jak masz kolorową drukarkę to możesz wydrukować i przynieść na akcję Gisic87 - zwierzęta w Silesii muszą mieć aktualne książeczki zdrowia, odrobaczenie i przynajmniej pierwsze wirusówki a dorosłe psy jeszcze wściekliznę - taki jest wymóg Silesii i weta - zawsze można zrobić ogłoszenie do powieszenia na tablicy silesiowej. Nie musicie się podpisywać imieniem i nazwiskiem - ja do grafiku potrzebuję tylko nick ;) Quote
Blaze Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='JOMA']Blaze - przyślij mi na maila zdjęcie i opis kotka - taki gotowiec do wydruku: 1/2 kartki zdjęcie - wydrukuję i powieszę na tablicy akcyjnej - a jak masz kolorową drukarkę to możesz wydrukować i przynieść na akcję Gisic87 - zwierzęta w Silesii muszą mieć aktualne książeczki zdrowia, odrobaczenie i przynajmniej pierwsze wirusówki a dorosłe psy jeszcze wściekliznę - taki jest wymóg Silesii i weta - zawsze można zrobić ogłoszenie do powieszenia na tablicy silesiowej. Nie musicie się podpisywać imieniem i nazwiskiem - ja do grafiku potrzebuję tylko nick ;) Dziękuje za pomoc jeszcze dzisiaj postaram się to przeslac, niestety nie posiadam kolorowej drukarki :( Quote
Gisic87 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 sosnowieckie schronisko napisał(a):Agra plakat do powieszenia ma. Super dziękuję:loveu: Jak możesz go jeszcze zmienić to podaj może na nim mój numer telefonu 796-196-434 Ja w sobotę podskoczę do silesii na akcje tak czy inaczej, myślę że koło 14 chociaż na 2-3h. Quote
Julia84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dziewczyny podpiszcie proszę tą petycję i rozsyłajcie gdzie możecie: http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html i pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu pod petycją (trzeba kliknąć w link w mailu) :placz::placz::placz::placz: Quote
Guest _Kamila Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nie będzie mnie na akcji, musze jeszcze bardziej wyzdrowiec:-( Powodzenia ;) Quote
madzia.uje93 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Niestety nie mogę być na akcji w niedziele bo się rozchorowałam.:( Quote
Istar19 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nie dałam rady dziś dotrzeć na akcje :( bardzo za to przepraszam. mam nadzieję że rąk do pracy nie brakowało! i czy jakiemuś biedakowi się dziś poszczęściło? Quote
Blaze Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Istar19 napisał(a):Nie dałam rady dziś dotrzeć na akcje :( bardzo za to przepraszam. mam nadzieję że rąk do pracy nie brakowało! i czy jakiemuś biedakowi się dziś poszczęściło? 2 szczeniaki i kotek chyba znalazl domek :) Quote
_Aleksandra_ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jak dziś? Nie dotarłam niestety. Co z Albercikiem? Quote
klaudiaaa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Albert pojechał do domku Rysiu pojedzie 27 :-):-) Quote
JOMA Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Na akcji domki znalazły: SOBOTA 2 szczeniaki - moje tymczsy jeden kociak podrostek - tymczas leny_zet 2 koty z katowickiego schroniska - dorosłe 1 szczeniaczek schroniskowy - czarne maleństwo NIEDZIELA 1 szczeniaczek - mój tymczasik pies ok roczny średnio-duży - brązowy marmurek biało-bury ok roczny kocurek 1 albo 2 dorosłe koty ze schroniska - jakoś mi umknęło ale 1 na 100% no i Albert oczywiście Ilościowo może nie jakoś rewelacyjnie ale jakościowo fajne domki. Dziękujemy wszystkim wolontariuszom za udaną akcję ! Quote
__Lara Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 JOMO - gratuluję Twoim szczeniakom! :D Quote
Recommended Posts