Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie JOMO, mam małe zastrzeżenie, że ten podział się nie sprawdza raczej na akcjach :cool3: np. ostatnio córka leny-zet kwestowała z Olą, a inne starsze osoby siedziały w ogródku :cool3:

Wolontariusze poniżej 18 roku życia mogą:
- opiekować się zwierzętami podczas akcji adopcyjnych organizowanych przez fundację
- rozdawać ulotki
- kwestować w ramach przewidzianych prawem
- szukać domów tymczasowych i stałych dla zwierząt
- wykonywać różne prace aktualnie potrzebne Fundacji
Pełnoletni wolontariusze mogą robić to co powyżej oraz
- brać udział w interwencjach,
- znajdować sponsorów,
- urządzać zbiórki publiczne w swoich kręgach znajomych,
- dawać domy tymczasowe podopiecznym fundacji.

Ponadto nieletni mogą kwestować przy nas albo koło ogródeczka, też tak ostatnio było , ze względu bezpieczeństwa i dla formalności

Posted

przypominam o artykułach na stronkę, ludziska proszę o zgłoszenia póki są wakacje napiszta coś!!!

potrzebna też osoba która ładnie opisze co działo się na akcjach silesiowych, nie mam żadnych informacji o lipcowej, a takze o wystawie w będzinie - jak było, ile psiaków poszło, jakie było zainteresowanie, ilu było wolontariuszy, itd!!!!

trzeba też wymodzić jakieś opowiastki o szczęśliwych adopcjach i udanych interwencjach. Kto się zgłosi na ochotnika? :cool3: czy mam sama wyznaczyć ??? :mad:

PILNIE!!!
jeszcze bardzo proszę o spreparowanie artykułu o długości mniej więcej 1000- 1500 słów na temat akcji które organizujemy w silesii i w innych miejscach, artykuł powinien zawierać informacje takie jak: kto i w jaki celu organizuje akcje, jak wyglądają przygotowania i sama akcja,kto w niej bierze udział, jakie są efekty, co rozdajemy, czego uczymy, o czym informujemy itd.

Posted

wikuwiku napisał(a):
Wolontariusze poniżej 18 roku życia mogą:
- opiekować się zwierzętami podczas akcji adopcyjnych organizowanych przez fundację
- rozdawać ulotki
- kwestować w ramach przewidzianych prawem
- szukać domów tymczasowych i stałych dla zwierząt
- wykonywać różne prace aktualnie potrzebne Fundacji
Pełnoletni wolontariusze mogą robić to co powyżej oraz
- brać udział w interwencjach,
- znajdować sponsorów,
- urządzać zbiórki publiczne w swoich kręgach znajomych,
- dawać domy tymczasowe podopiecznym fundacji.

Ponadto nieletni mogą kwestować przy nas albo koło ogródeczka, też tak ostatnio było , ze względu bezpieczeństwa i dla formalności

wikuwiku wyłuszczył wszystko dosadnie :p

Posted

wikuwiku napisał(a):
Lara Ty mnie już nie lubisz, ale ja to w dobrej wierze: weteranom przypomnieć, a nowym uświadomić.:oops::evil_lol:

A kto powiedział, że ja Cię nie lubię? Po takim wpisie muszę chyba przestać Cię lubić :evil_lol:

edit: Ja bardzo lubię ludzi nieprzeciętnych, wybijających się :)

Posted

__Lara napisał(a):
Neo, witamy :loveu:

cieszę się bardzo, że dołączyłam do Fundacji i mam nadzieję, że przynajmniej z częścią z was poznam się w Silesi :D

Posted

Neo. napisał(a):
cieszę się bardzo, że dołączyłam do Fundacji i mam nadzieję, że przynajmniej z częścią z was poznam się w Silesi :D

To patrz uważnie na nasze nicki na identyfikatorach, nick prawdę Ci powie :diabloti:

Posted

Neo. napisał(a):

Witamy w naszych nieskromnych progach:multi:

Zobaczysz na akcji ,że u nas jest jak w rodzinie :evil_lol:
Wspolne posilki (bagietka z dżemikiem czereśniowym domowej roboty:eating::facelick: ).
pogaduszki komu wiecej wrzucono do puszki :cool3:

a pod koniec akcji ..... :tard::mdleje:

zobooooczysz sama ;):bigcool:

Posted

[quote name='__Lara']To patrz uważnie na nasze nicki na identyfikatorach, nick prawdę Ci powie :diabloti:A mnie poznasz po ubraniu, a właściwie kolorystyce ubrań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Amikat przesłała mi fotki Kory z nowego domu. Wklejam zatem:

Posted

proszę mi napisać jakie psy mam wrzucić na NK fundacyjne
zabrałam sobie kilka zdjęć i opisów ze stronki ale wiem że jest tego więcej
aaa i proszę ładne zdjęcie Jagera- jeśli jeszcze nie znalazł domu
mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko ,że wykorzystuję Wasze zdjęcia i opisy na NK

mam nadzieję w miare szybko uporać się z zakładaniem albumów , potem to już na bierząco

mój mail: kulesa.nowak@gmail.com

Posted

chetnie przesle zdjecia jagera , prosze tylko mail-zdjec chłopak ma duzo ale nie potrafie wstawic ich na dogo, image mi nie chce działac:angryy:

Posted

[quote name='maciaszek']A mnie poznasz po ubraniu, a właściwie kolorystyce ubrań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Amikat przesłała mi fotki Kory z nowego domu. Wklejam zatem:

Tu będzie miała dobrze ;d. Ma się gdzie wylatać. Cudnie :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='HebaNova']
trzeba też wymodzić jakieś opowiastki o szczęśliwych adopcjach i udanych interwencjach. Kto się zgłosi na ochotnika? :cool3: czy mam sama wyznaczyć ??? :mad:

PILNIE!!!

Neo, a co chciałabyś robić? może zaczniesz od artykułu na stronkę? :cool3:

czyli mi się pierwszej dostało... :D
hmm chyba jeszcze za mało jestem w temacie zeby pisac artykuły... :)

Posted

[quote name='HebaNova']przypominam o artykułach na stronkę, ludziska proszę o zgłoszenia póki są wakacje napiszta coś!!!

PILNIE!!!

HebaNovo mogę cosik "sklecić" .:grins:
Czekam na instrukcje :cool3:

Posted

na pewno się zgłoszę ale jeszcze nie teraz, bo dość trudno by mi sie pisało skoro realnego kontaktu z fundacją i zwierzętami do niej trafiającymi jeszcze praktycznie nie miałam :)

Posted

[quote name='wikuwiku']Najpierw malarstwo i rysunki, teraz pisarstwo, za chwilkę Ola la będziesz śpiewać:eviltong::eviltong::eviltong:
Ambitnie , tak trzymać!!!

pluskiewko moja najukochańsza no coś nikt sie nie zglasza to musze swoją tworczoscią ludzi męczyć :eviltong:

dość trudno by mi sie pisało skoro realnego kontaktu z fundacją i zwierzętami do niej trafiającymi jeszcze praktycznie nie miałam

;) bedzie realny kontakt to ręce same będa rwać się do pisania ;)
spodoba Ci się ;)

Będzie dobrze:-D tak być musi :cool1: