wikuwiku Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 __Lara napisał(a):Właśnie JOMO, mam małe zastrzeżenie, że ten podział się nie sprawdza raczej na akcjach :cool3: np. ostatnio córka leny-zet kwestowała z Olą, a inne starsze osoby siedziały w ogródku :cool3: Wolontariusze poniżej 18 roku życia mogą: - opiekować się zwierzętami podczas akcji adopcyjnych organizowanych przez fundację - rozdawać ulotki - kwestować w ramach przewidzianych prawem - szukać domów tymczasowych i stałych dla zwierząt - wykonywać różne prace aktualnie potrzebne Fundacji Pełnoletni wolontariusze mogą robić to co powyżej oraz - brać udział w interwencjach, - znajdować sponsorów, - urządzać zbiórki publiczne w swoich kręgach znajomych, - dawać domy tymczasowe podopiecznym fundacji. Ponadto nieletni mogą kwestować przy nas albo koło ogródeczka, też tak ostatnio było , ze względu bezpieczeństwa i dla formalności Quote
HebaNova Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 przypominam o artykułach na stronkę, ludziska proszę o zgłoszenia póki są wakacje napiszta coś!!! potrzebna też osoba która ładnie opisze co działo się na akcjach silesiowych, nie mam żadnych informacji o lipcowej, a takze o wystawie w będzinie - jak było, ile psiaków poszło, jakie było zainteresowanie, ilu było wolontariuszy, itd!!!! trzeba też wymodzić jakieś opowiastki o szczęśliwych adopcjach i udanych interwencjach. Kto się zgłosi na ochotnika? :cool3: czy mam sama wyznaczyć ??? :mad: PILNIE!!! jeszcze bardzo proszę o spreparowanie artykułu o długości mniej więcej 1000- 1500 słów na temat akcji które organizujemy w silesii i w innych miejscach, artykuł powinien zawierać informacje takie jak: kto i w jaki celu organizuje akcje, jak wyglądają przygotowania i sama akcja,kto w niej bierze udział, jakie są efekty, co rozdajemy, czego uczymy, o czym informujemy itd. Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wikuwiku napisał(a):Wolontariusze poniżej 18 roku życia mogą: - opiekować się zwierzętami podczas akcji adopcyjnych organizowanych przez fundację - rozdawać ulotki - kwestować w ramach przewidzianych prawem - szukać domów tymczasowych i stałych dla zwierząt - wykonywać różne prace aktualnie potrzebne Fundacji Pełnoletni wolontariusze mogą robić to co powyżej oraz - brać udział w interwencjach, - znajdować sponsorów, - urządzać zbiórki publiczne w swoich kręgach znajomych, - dawać domy tymczasowe podopiecznym fundacji. Ponadto nieletni mogą kwestować przy nas albo koło ogródeczka, też tak ostatnio było , ze względu bezpieczeństwa i dla formalności wikuwiku wyłuszczył wszystko dosadnie :p Quote
wikuwiku Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Lara Ty mnie już nie lubisz, ale ja to w dobrej wierze: weteranom przypomnieć, a nowym uświadomić.:oops::evil_lol: Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wikuwiku napisał(a):Lara Ty mnie już nie lubisz, ale ja to w dobrej wierze: weteranom przypomnieć, a nowym uświadomić.:oops::evil_lol: A kto powiedział, że ja Cię nie lubię? Po takim wpisie muszę chyba przestać Cię lubić :evil_lol: edit: Ja bardzo lubię ludzi nieprzeciętnych, wybijających się :) Quote
Neo. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 __Lara napisał(a):Neo, witamy :loveu: cieszę się bardzo, że dołączyłam do Fundacji i mam nadzieję, że przynajmniej z częścią z was poznam się w Silesi :D Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Neo. napisał(a):cieszę się bardzo, że dołączyłam do Fundacji i mam nadzieję, że przynajmniej z częścią z was poznam się w Silesi :D To patrz uważnie na nasze nicki na identyfikatorach, nick prawdę Ci powie :diabloti: Quote
Gisic87 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja jestem z moim tymczasem zapisana na listę rezerwową ale gdyby miejsce się dla niego nie zwolniło to i tak będę w obydwa dni na jakieś 5 godzin na pewno;) Quote
kuba123 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 konto Fundacji na NK Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! Quote
halbina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/ma-trzy-tygodnie-zlamana-lape-jego-rodzenstwo-potrzebuja-pomocy-slask-143653/#post12749807 Quote
Ola la Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Neo. napisał(a):cieszę się bardzo, że dołączyłam do Fundacji i mam nadzieję, że przynajmniej z częścią z was poznam się w Silesi :D Witamy w naszych nieskromnych progach:multi: Zobaczysz na akcji ,że u nas jest jak w rodzinie :evil_lol: Wspolne posilki (bagietka z dżemikiem czereśniowym domowej roboty:eating::facelick: ). pogaduszki komu wiecej wrzucono do puszki :cool3: a pod koniec akcji ..... :tard::mdleje: zobooooczysz sama ;):bigcool: Quote
maciaszek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='__Lara']To patrz uważnie na nasze nicki na identyfikatorach, nick prawdę Ci powie :diabloti:A mnie poznasz po ubraniu, a właściwie kolorystyce ubrań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Amikat przesłała mi fotki Kory z nowego domu. Wklejam zatem: Quote
HebaNova Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Neo, a co chciałabyś robić? może zaczniesz od artykułu na stronkę? :cool3: Quote
Glutofia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Mamy kolejną Korę do wyadoptowania zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/forum/f1166/ze-slomy-na-salony-czyli-kariera-rodem-z-samoobrony-suka-merle-143665/#post12753950 Quote
kuba123 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 proszę mi napisać jakie psy mam wrzucić na NK fundacyjne zabrałam sobie kilka zdjęć i opisów ze stronki ale wiem że jest tego więcej aaa i proszę ładne zdjęcie Jagera- jeśli jeszcze nie znalazł domu mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko ,że wykorzystuję Wasze zdjęcia i opisy na NK mam nadzieję w miare szybko uporać się z zakładaniem albumów , potem to już na bierząco mój mail: kulesa.nowak@gmail.com Quote
muro Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 chetnie przesle zdjecia jagera , prosze tylko mail-zdjec chłopak ma duzo ale nie potrafie wstawic ich na dogo, image mi nie chce działac:angryy: Quote
klaudiaaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='maciaszek']A mnie poznasz po ubraniu, a właściwie kolorystyce ubrań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Amikat przesłała mi fotki Kory z nowego domu. Wklejam zatem: Tu będzie miała dobrze ;d. Ma się gdzie wylatać. Cudnie :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Neo. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='HebaNova'] trzeba też wymodzić jakieś opowiastki o szczęśliwych adopcjach i udanych interwencjach. Kto się zgłosi na ochotnika? :cool3: czy mam sama wyznaczyć ??? :mad: PILNIE!!! Neo, a co chciałabyś robić? może zaczniesz od artykułu na stronkę? :cool3: czyli mi się pierwszej dostało... :D hmm chyba jeszcze za mało jestem w temacie zeby pisac artykuły... :) Quote
HebaNova Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Neo, spoko, w razie jak się zdecydujesz to powiem dokładnie co pisać, temat i taki mini plan. bo ja pomysły mam tylko czasu i talentu brak na realizację... Quote
Ola la Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='HebaNova']przypominam o artykułach na stronkę, ludziska proszę o zgłoszenia póki są wakacje napiszta coś!!! trzeba też wymodzić jakieś opowiastki o szczęśliwych adopcjach i udanych interwencjach. Kto się zgłosi na ochotnika? :cool3: czy mam sama wyznaczyć ??? :mad: PILNIE!!! HebaNovo mogę cosik "sklecić" .:grins: Czekam na instrukcje :cool3: Quote
wikuwiku Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Najpierw malarstwo i rysunki, teraz pisarstwo, za chwilkę Ola la będziesz śpiewać:eviltong::eviltong::eviltong: Ambitnie , tak trzymać!!! Quote
Neo. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 na pewno się zgłoszę ale jeszcze nie teraz, bo dość trudno by mi sie pisało skoro realnego kontaktu z fundacją i zwierzętami do niej trafiającymi jeszcze praktycznie nie miałam :) Quote
Ola la Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='wikuwiku']Najpierw malarstwo i rysunki, teraz pisarstwo, za chwilkę Ola la będziesz śpiewać:eviltong::eviltong::eviltong: Ambitnie , tak trzymać!!! pluskiewko moja najukochańsza no coś nikt sie nie zglasza to musze swoją tworczoscią ludzi męczyć :eviltong: dość trudno by mi sie pisało skoro realnego kontaktu z fundacją i zwierzętami do niej trafiającymi jeszcze praktycznie nie miałam ;) bedzie realny kontakt to ręce same będa rwać się do pisania ;) spodoba Ci się ;) Będzie dobrze:-D tak być musi :cool1: Quote
Neo. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 mam taką nadzieję, że jak na humanistkę przystało ręce bedą same rwac się do pisania :eviltong: Quote
Recommended Posts