Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Wydrukowałam te ulotki o domu tymczasowym, na razie mam ich 120 bo tyle mi się udało i są czarno białe bo drukarki kolorowej brak:roll:. W ogóle te po lewej są szersze niż te po prawej rzeczywiście ale są i nawet nieźle wyglądają;)

Posted

a ja mam przyjeżdżać z Tofikiem na akcję?Będę 2 dni, nie ma problemu!Tylko jeśli z Tofikiem to i córkę zabieram, a jeśli bez Tofika to dziecko me będzie musiało zostać z ferajną w chałupie ;)

Posted

Słuchajcie!
Przyszłam się poskarżyć i popłakać :placz:.
Jak tak dalej pójdzie będziemy musieli zrezygnować z imprez w Silesii... Że już o wolontariacie w katowickim schronisku nie wspomnę :-( :shake:.
Dlaczego?
Bo po prostu nie będzie kto miał tego obsługiwać.
Powód banalny, prawda? Ale niestety prawdziwy.
Szkoda by było, żeby 2 lata pracy i walczenia o różne rzeczy (z których przecież się cieszyliśmy!) poszły na marne...
Co się dzieje? Dlaczego coraz mniej osób bierze udział akcjach? Przecież było i jest nas tak dużo...
Bardzo Was wszystkich proszę - nie pozwólmy i nie doprowadźmy do tego, żeby zwierzaki straciły szansę na pomoc. Bo tylko dzięki nam mają szansę na nowe, LEPSZE życie.
Wiecie o tym, prawda?

Zgłaszajcie się! One czekają na naszą pomoc!

Posted

Zrobiłam te ulotki mam ich 200 więcej nie dam rady niestety:roll:.

Co do akcji ja już rozmawiałam z Anetką przyjdę o 10 lub 13 zależy czy jakiś tymczas będzie do opieki a jak nie to schroniskowce czekają:cool3:

Posted

Gisic87 - dziękujemy za ulotki :loveu:
- w godzinach 10. - 13. kiedy możesz być będą
tymczasy, na tę chwilę wpisałam cię do kwesty ale jeśli będzie nas tak mało to dostaniesz pod opiekę jakiegoś pieska :lol:

Lena_zet - ciebie nie wpisuję jeszcze bo Tofik w czwartek ma jeszcze jechać na badania chyba że coś pokręciłam

Natussiaa - grafik imprezy prowadzę ja i do mnie na PW proszę się zgłaszać

str 58 post 572

zdjęcie, pesel, imię i nazwisko proszę przesyłać do Jotki na maila Fundacji SOS - Maciaszek podała notkę informacyjną - post 617

mika_xx - mnie się też nie otwiera plakat :shake:

Posted

Joma ok ale mam nadzieje że jakiś tymczasik czy psiak fundacyjny mi się trafi. Z psami jakoś lepiej mi się porozumieć niż z ludźmi. Ja się boję ludzi wolę psy:evil_lol:
A tak poważnie jakoś kiepsko mi kwestowanie wychodzi:roll: I tak muszę być na 10 bo muszę wam moje wypasione brzydko porozcinane ulotki przynieść:oops:

Posted

Mi plakat się otwiera. Maciaszku, dzieki za wstrząsanie sercami i rozumami w sprawie akcji w scc. To fakt, jeśli wolontariat też ma tak wyglądać....

Posted

A ja prosze o informacje osoby ktore nie moga otworzyc plakatu o wyjasnienie stwierdzenia "sie nie otwiera" bo naprawde nie wiem czy
- nie otwiera sie nowe okno przegladarki z plakatem?
- otwiera sie okno i jest ikonka niedostpenosci jpg?
- jakas inna opcja?

moze internet chodzi za wolno i przegladarka nie pobiera pliku wielkosci 5 mb?
ale zeby to ladnie wyszlo w druku to musi troche wazyć taki plik.

Podaje link:
http://niekochane.org/ulotki/plakat_sos_marzec.jpg

najprościej zapisać to tak:

kliknąc prawym klawiszem myszki na podany wyżej link, wybrac zapisz element docelowy jako, wskazać miejsce na dysku twardym, zapisać i już.

oczywiscie wszelkie propozycje jak inaczej to umiescic w sieci mile widziane.

Posted

[quote name='JOMA']

Lena_zet - ciebie nie wpisuję jeszcze bo Tofik w czwartek ma jeszcze jechać na badania chyba że coś pokręciłam

skarbeńku, czy z Tofikiem czy bez to i tak będę przed 2 dni;)

a pamiętacie śliwkę robaczywkę z ubiegłej akcji?No to wklejam wam zdjęcia z nowego domku:loveu:

podoba się?:razz:

Posted

Ja bede tyż !ja tyż !ja tyż!
w sobotke od raniutka samego do 16:lol:

Najpierw ztymczasowiczem-nie swoim no ale co tam a potem z puchą połaze i pożebrzę:diabloti:

Posted

Lena_zet - to jednak coś pokręciłam :oops: -:oops: wniosek z tego, że starsze panie powinny w nocy spać a nie dogomaniakować :evil_lol: - chodzi głównie o mnie, przepraszam wszystkie inne starsze panie :loveu:
Już cię wrzucam w grafik :lol:

Ola la - a ciebie już wrzuciłam :lol: