Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Tak pieknosci i nie ma domku?
u nas w schronisku takie mlode i piekne pieski od razu znajduja domki.
mam dwa telefony do osob ktore dzwoniły z ogloszenia po moja mix jamniczke długowlosa moge podac osobie ktora chce pomoc Rudej i ktora mogla by ja przywieśc do Krakowa jak by sie z ludzmi dogadala w sprawie Rudej.
Mozemy tez wyslac zdjecie do kundla ale zdjecie musi byc ładne i zawierac podstawowe informacje o małej.
podaje swojego maila i prosze o odpowiedz .
porebska_beata@o2.pl (miedzy porebska a beata jest podkreslnik dolny)Wyślijcie zdjęcia na w.w.maila, może ktoś pokocha malutką, będz
iemy szukać w razie co transportu do Krakowa.

Posted

Czeak na zdjecie tylko w dużej rozdzielczosci i na nr.telefonu na kogo ma byc ogloszenie.
Podałm na pw Madline jedn nr.telefonu do pana zainteresowanego jamnikiem suczka lub mix jamniczka ,a teraz wysylam jeszcze jeden nr. Prosze o odpowiedz co na telefony odpowiedziłay domki.

Posted

Pani Ewa K. powiedziała, że jak się zdecyduje to odzwoni. ponieważ jest umówiona jutro z jakimś pracownikiem schroniska w Karkowie, i tam chce zobaczyć najpierw, dlatego narzie klapa. Zobaczymy ma nadzieje, że może ją weźmie

Posted

:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: sunia będzie mieć dom, ale pilnie potrzebny jest transport do Krakowa. Weźmie go pan Ryszard R. Zadzwoniłam i odrazu się zdecydował :eviltong:

Posted

~MaDaLeNa~ napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: sunia będzie mieć dom, ale pilnie potrzebny jest transport do Krakowa. Weźmie go pan Ryszard R. Zadzwoniłam i odrazu się zdecydował :eviltong:

Będę rozpytywać o transport:roll:

Posted

dalej nie ma transportu ,a pan Ryszard nawet do mnie dzwonił (bo nie wzila sobie telefonu do osoby ,ktora do niego dzwoniła), bo sie martwil ze dzisiaj ma wizyty kontrolne u lekarza i dlugo go nie bedzie ale go uspokoilam ,że dziewczyny jak zdobeda transport napewno do niego zadzwonia żeby sie umowic .

Posted

na miau jest taki
Kraków - Chełm - Kraków przez Sandomierz - Kraśnik - Lublin lub Kielce - Radom - Lublin (prawie każdy weekend) (mama007)
nie wiem czy to "lub" odnosi się do trasy do Krakowa czy to poprostu inny kurs
średnio raz w miesiącu
Warszawa - Kraków - Nowy Targ - Kraków - Warszawa tel. 605937307 (mantra)

może jeszcze coś łączonego wypatrzycie http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62304

Posted

~MaDaLeNa~ napisał(a):
Misiu kto Cie zabierze do Krakowa, a czekają na Ciebie i doczekać sie nie mogą!!!!!!!!!!!!!!:roll:

madaline zadzwon do pana ryszrda bo mu obiecałam ,ze ktos do niego sie odezwie(prosba na pw).Dzisiaj znowu do mnie dzwonil ,bo mowił ze on rozmawial z synem i moze jakos podjechac po psiaka ale musi znac adres i ktos musi mu pomoc w adopcji .
Pilnie sie z nim skontaktuj.
Moze ktos ma telefon do madline żeby do niej zadzwonic i powiedziec ,ze pan Ryszard prosi o kontakt

Posted

Pan Ryszard [rzyjedzie po sunie w ten piątek , umówiliśmy się na 19. :evil_lol: i zabierze sunie do Krakowa! TYlko jabym prosiła żeby albo RED albo DORKA
była ze mną przy oddawaniu pieska, bo z Wami to jakoś raźniej. Bardzo bym prosiła.:roll:
Ja jutro pojade do schroniska wykąpie sunie, i będzie siedziała w budynku, żeby się nie przeziębiła........

Posted

red napisał(a):
Magda, Ty ją zarezerwuj, żeby jej nie wydali komuś. Może pan Ryszard zabierze Gabrysia, jeśli przyjedzie samochodem?

o tym samym pomyśkałam :lol:

Posted

Hm......wiecie co nie wiem co będzie z Gabrysiem, bo po prostu nie znam tego pana i nie wiem jak on na to zareaguje.........ale jeśli chodzi o jajnika to już jest wykąpana i czyściutka. Dziś dzwoniłam do pana Ryszarda jedno mnie zmartwiła, może nie tyle zmartwiło co zdziwiło. Pan mówił mi o swoich pieskach albo źle zrozumiałam , ale mówił mi o kilku psach, które miał o jamniku o jakimś psu z Azylu, nad ktrórym długo pracował, bo rzucał sie na członków z rodziny, jego syna itd. Ale czy ma te psy to nie wiem. JUtro przyjedzie to się wszytskiego dowiem.