elik Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Czyżby rudaska znalazła domek, że tak tu cicho ? Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Niestety nie, zaraz wrzucam dzisiejsze świeże fotki małej:loveu: Quote
red Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Tak pieknosci i nie ma domku? u nas w schronisku takie mlode i piekne pieski od razu znajduja domki. mam dwa telefony do osob ktore dzwoniły z ogloszenia po moja mix jamniczke długowlosa moge podac osobie ktora chce pomoc Rudej i ktora mogla by ja przywieśc do Krakowa jak by sie z ludzmi dogadala w sprawie Rudej. Mozemy tez wyslac zdjecie do kundla ale zdjecie musi byc ładne i zawierac podstawowe informacje o małej. podaje swojego maila i prosze o odpowiedz . porebska_beata@o2.pl (miedzy porebska a beata jest podkreslnik dolny)Wyślijcie zdjęcia na w.w.maila, może ktoś pokocha malutką, będz iemy szukać w razie co transportu do Krakowa. Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czeak na zdjecie tylko w dużej rozdzielczosci i na nr.telefonu na kogo ma byc ogloszenie. Podałm na pw Madline jedn nr.telefonu do pana zainteresowanego jamnikiem suczka lub mix jamniczka ,a teraz wysylam jeszcze jeden nr. Prosze o odpowiedz co na telefony odpowiedziłay domki. Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Pani Ewa K. powiedziała, że jak się zdecyduje to odzwoni. ponieważ jest umówiona jutro z jakimś pracownikiem schroniska w Karkowie, i tam chce zobaczyć najpierw, dlatego narzie klapa. Zobaczymy ma nadzieje, że może ją weźmie Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: sunia będzie mieć dom, ale pilnie potrzebny jest transport do Krakowa. Weźmie go pan Ryszard R. Zadzwoniłam i odrazu się zdecydował :eviltong: Quote
D O R K A Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a)::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: sunia będzie mieć dom, ale pilnie potrzebny jest transport do Krakowa. Weźmie go pan Ryszard R. Zadzwoniłam i odrazu się zdecydował :eviltong: Będę rozpytywać o transport:roll: Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Jej już mogłaby sobie spać na kanapie, ale też coś próbuje wykminić. Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Misiu kto Cie zabierze do Krakowa, a czekają na Ciebie i doczekać sie nie mogą!!!!!!!!!!!!!!:roll: Quote
Makuuu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 lookaj na mapę pomocy dogo czy jakoś tak.... Quote
D O R K A Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ogłosiłam na wątku transportowym. Szkoda, że nie wiedziałyśmy wcześniej bo był transport w sobotę Warszawa - Kraków Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 dalej nie ma transportu ,a pan Ryszard nawet do mnie dzwonił (bo nie wzila sobie telefonu do osoby ,ktora do niego dzwoniła), bo sie martwil ze dzisiaj ma wizyty kontrolne u lekarza i dlugo go nie bedzie ale go uspokoilam ,że dziewczyny jak zdobeda transport napewno do niego zadzwonia żeby sie umowic . Quote
lothia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 na miau jest taki Kraków - Chełm - Kraków przez Sandomierz - Kraśnik - Lublin lub Kielce - Radom - Lublin (prawie każdy weekend) (mama007) nie wiem czy to "lub" odnosi się do trasy do Krakowa czy to poprostu inny kurs średnio raz w miesiącu Warszawa - Kraków - Nowy Targ - Kraków - Warszawa tel. 605937307 (mantra) może jeszcze coś łączonego wypatrzycie http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62304 Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a):Misiu kto Cie zabierze do Krakowa, a czekają na Ciebie i doczekać sie nie mogą!!!!!!!!!!!!!!:roll: madaline zadzwon do pana ryszrda bo mu obiecałam ,ze ktos do niego sie odezwie(prosba na pw).Dzisiaj znowu do mnie dzwonil ,bo mowił ze on rozmawial z synem i moze jakos podjechac po psiaka ale musi znac adres i ktos musi mu pomoc w adopcji . Pilnie sie z nim skontaktuj. Moze ktos ma telefon do madline żeby do niej zadzwonic i powiedziec ,ze pan Ryszard prosi o kontakt Quote
red Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Z sunią mógłby jechać też Gabryś z Radomia, szukamy dla niego transportu do Krakowa.... Pani czeka na niego... Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Pan Ryszard [rzyjedzie po sunie w ten piątek , umówiliśmy się na 19. :evil_lol: i zabierze sunie do Krakowa! TYlko jabym prosiła żeby albo RED albo DORKA była ze mną przy oddawaniu pieska, bo z Wami to jakoś raźniej. Bardzo bym prosiła.:roll: Ja jutro pojade do schroniska wykąpie sunie, i będzie siedziała w budynku, żeby się nie przeziębiła........ Quote
red Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Magda, Ty ją zarezerwuj, żeby jej nie wydali komuś. Może pan Ryszard zabierze Gabrysia, jeśli przyjedzie samochodem? Quote
Poker Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 red napisał(a):Magda, Ty ją zarezerwuj, żeby jej nie wydali komuś. Może pan Ryszard zabierze Gabrysia, jeśli przyjedzie samochodem? o tym samym pomyśkałam :lol: Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Hm......wiecie co nie wiem co będzie z Gabrysiem, bo po prostu nie znam tego pana i nie wiem jak on na to zareaguje.........ale jeśli chodzi o jajnika to już jest wykąpana i czyściutka. Dziś dzwoniłam do pana Ryszarda jedno mnie zmartwiła, może nie tyle zmartwiło co zdziwiło. Pan mówił mi o swoich pieskach albo źle zrozumiałam , ale mówił mi o kilku psach, które miał o jamniku o jakimś psu z Azylu, nad ktrórym długo pracował, bo rzucał sie na członków z rodziny, jego syna itd. Ale czy ma te psy to nie wiem. JUtro przyjedzie to się wszytskiego dowiem. Quote
wellington Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A moze by sprawdzic wpierw domek pana Ryszarda ? Jesli mi podasz adres na pw to pojade i zobacze :p Quote
Recommended Posts