Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
Iwona, Ty dwa psy prowadzisz po torze, jednego na każdą rękę, czy co??? ;)

Hehe, no też się właśnie tak zastanawiam...:niewiem: :crazyeye: :diabloti:

Dziękuję fotografom za Jogurty!:cool3:

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Organizatorom za naprawdę udane zawody, pan sędzia bardzo sympatyczny, ustawiający ciekawe torki i sędziujący 'dość' liberalnie ;-)
Miło, że grillował sobie z nami w sobotę - ja niestety przedwcześnie odpadłam ze względu na osłabienie pochorobowe :roll:

Tytułem reklamacji, bo ja nigdy nie mogę być w 100% zadowolona :P - szkoda, że nie dostałyśmy żadnej nagródki za 2. miejsce w łącznej, Ruda niestety nie docenia wartości pucharków :evil_lol:

Martynka, ślicznie dziękuję za fotki mojego (wy)skubanego welsha :loveu:

Posted

Dziękować za: udane zawody i super pogodę (się normalnie opaliłam :).

Fotografom za foty mordercy też dziękować. (nic się tam już nie znajdzie??? :))

Posted

Ile fotek Tesika :loveu::multi: dziekuje slicznie i czekam na wiecej :razz: no i jesli ma ktos moze filmiki czekoladowych bc z zerowek... :modla:

Dzieki za kolejne super zawody, z piekna pogoda i fajnym sedzia. Najwiecej oczywiscie moge powiedziec o torkach zerowkowych ktore podobaly mi sie i kazdy z nich byl jakims nowym wyzwaniem. Openowe z perspektywy widza (:-() tez ciekawe, mimo ze czesto trudne to zawsze plynne. Wyniki jak zawsze wywieszane blyskawicznie i dobra organizcja.
Z minusow - cos strasznie dziwnego dzialo sie przy nagrodach ;) i za rownorzedne wygrane (przebiegi w zerowkach) byly rozne nagrody, tak ze w sumie do domu przywiozlam 3 pucharki i nic wiecej a coponiektorzy :razz: np smycze rogza i poslania :diabloti:

Posted

yassue napisał(a):
Najwiecej oczywiscie moge powiedziec o torkach zerowkowych ktore podobaly mi sie i kazdy z nich byl jakims nowym wyzwaniem.
Też tak sobie myślę, z perspektywy czasu, że te zerówkowe torki były wyjątkowo udane! Każdy z nich miał jakiś trudniejszy element, ale raczej tylko jeden i do tego w każdym torku inny. :) To bardzo imponujące, że sędzia zagraniczny, z kraju, w którym nie ma zerówek, tak dobrze te zerówki czuł! :)

Posted

I ja wszystkim bardzo dziekuje za mile towarzystwo, pogaduszki i co poniektorym za opieke nad smarkaczem :loveu:
Szczegolnie dziekuje Malgosi od Watażki za czapeczke i krem a Kasi, Michalowi, Klaudii i Damianowi za podnoszenie tyczek bo dzieki temu moglam sie obijac i relaksowac przy aparacie :cool3:
Fotki wstawie po weekendzie, dzisiaj tylko kilka.

Posted

"wendka" napisał(a):
Fotki wstawie po weekendzie, dzisiaj tylko kilka.

haha no i znowu maturzystki zamiast skupić się na maturach będą siedzieć na Dogo i oglądać foty :evil_lol::evil_lol:

Posted

2Monika2 napisał(a):
haha no i znowu maturzystki zamiast skupić się na maturach będą siedzieć na Dogo i oglądać foty :evil_lol::evil_lol:

A co to maturzyści jacyś gorsi są?? :mad: Trzeba sobie relaks od nauki zrobić :cool3: