Davie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Flaire napisał(a):Iwona, Ty dwa psy prowadzisz po torze, jednego na każdą rękę, czy co??? ;) Hehe, no też się właśnie tak zastanawiam...:niewiem: :crazyeye: :diabloti: Dziękuję fotografom za Jogurty!:cool3: Quote
tamer Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dziękuję Organizatorom za naprawdę udane zawody, pan sędzia bardzo sympatyczny, ustawiający ciekawe torki i sędziujący 'dość' liberalnie ;-) Miło, że grillował sobie z nami w sobotę - ja niestety przedwcześnie odpadłam ze względu na osłabienie pochorobowe :roll: Tytułem reklamacji, bo ja nigdy nie mogę być w 100% zadowolona :P - szkoda, że nie dostałyśmy żadnej nagródki za 2. miejsce w łącznej, Ruda niestety nie docenia wartości pucharków :evil_lol: Martynka, ślicznie dziękuję za fotki mojego (wy)skubanego welsha :loveu: Quote
sic! Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dziękować za: udane zawody i super pogodę (się normalnie opaliłam :). Fotografom za foty mordercy też dziękować. (nic się tam już nie znajdzie??? :)) Quote
Bzikowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Klaudia , dzięki za fotę białasa na pudle :loveu: a jaką ja mam minę męczeńską tam :eviltong: Może jakieś z toru się znajdą, co? :cool3: Quote
yassue Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ile fotek Tesika :loveu::multi: dziekuje slicznie i czekam na wiecej :razz: no i jesli ma ktos moze filmiki czekoladowych bc z zerowek... :modla: Dzieki za kolejne super zawody, z piekna pogoda i fajnym sedzia. Najwiecej oczywiscie moge powiedziec o torkach zerowkowych ktore podobaly mi sie i kazdy z nich byl jakims nowym wyzwaniem. Openowe z perspektywy widza (:-() tez ciekawe, mimo ze czesto trudne to zawsze plynne. Wyniki jak zawsze wywieszane blyskawicznie i dobra organizcja. Z minusow - cos strasznie dziwnego dzialo sie przy nagrodach ;) i za rownorzedne wygrane (przebiegi w zerowkach) byly rozne nagrody, tak ze w sumie do domu przywiozlam 3 pucharki i nic wiecej a coponiektorzy :razz: np smycze rogza i poslania :diabloti: Quote
Flaire Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 yassue napisał(a):Najwiecej oczywiscie moge powiedziec o torkach zerowkowych ktore podobaly mi sie i kazdy z nich byl jakims nowym wyzwaniem. Też tak sobie myślę, z perspektywy czasu, że te zerówkowe torki były wyjątkowo udane! Każdy z nich miał jakiś trudniejszy element, ale raczej tylko jeden i do tego w każdym torku inny. :) To bardzo imponujące, że sędzia zagraniczny, z kraju, w którym nie ma zerówek, tak dobrze te zerówki czuł! :) Quote
wendka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 I ja wszystkim bardzo dziekuje za mile towarzystwo, pogaduszki i co poniektorym za opieke nad smarkaczem :loveu: Szczegolnie dziekuje Malgosi od Watażki za czapeczke i krem a Kasi, Michalowi, Klaudii i Damianowi za podnoszenie tyczek bo dzieki temu moglam sie obijac i relaksowac przy aparacie :cool3: Fotki wstawie po weekendzie, dzisiaj tylko kilka. Quote
wendka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ujawnila sie tylko na krotko :razz: Reszta juz po weekendzie :-) I oczywiscie wielkie wielkie dzieki za fotki Jinxa:multi: Quote
Bzikowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Że co, że tydzień jeszcze? :placz: Naprawdę nie ma nikt westika z zerówek? To może chociaż wyniki ? :eviltong: Quote
stereo Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wy tam nie narzekajcie, tylko trzymajcie kciuki za bicie rekordów w Czechach!!! Quote
2Monika2 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 "wendka" napisał(a):Fotki wstawie po weekendzie, dzisiaj tylko kilka. haha no i znowu maturzystki zamiast skupić się na maturach będą siedzieć na Dogo i oglądać foty :evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 2Monika2 napisał(a):haha no i znowu maturzystki zamiast skupić się na maturach będą siedzieć na Dogo i oglądać foty :evil_lol::evil_lol: A co to maturzyści jacyś gorsi są?? :mad: Trzeba sobie relaks od nauki zrobić :cool3: Quote
Recommended Posts