machoj Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Świetne zdjęcia :cool2:, miło powspominać. Dzięki dziewczyny :loveu:- Olusia, martynkao, Klaudia - :loveu: za foty z moim chłopakiem Quote
Flaire Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='machoj']Świetne zdjęcia :cool2:, miło powspominać. Dzięki dziewczyny :loveu:- Olusia, martynkao, Klaudia - :loveu: za foty z moim chłopakiemTy się nie podlizuj - za taki występ i tak stawiasz! ;) Ja również dziękuję za foty Leokadii i Misiastej! :) Quote
I-w-o-n-a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dziekujemy za wspanialy weekend - organizacja jak zawsze bez zarzutu, sedzia sympatyczny, torki sympatyczne, ladna pogoda i jeziorko :-) A do tego wspaniale nagrodki :p Olly wygrala sobie nowa smyczke rogz'a i naprawde fajne legowisko :loveu: [quote name='Ludek']W niedzielę nawet poranna kawa nie była mi potrzebna, po tym jak zamknęłam Milo w „łazience” w domku, po czym okazało się, że zamek jest popsuty, klamka kręci się dookoła i nie można otworzyć drzwi, a w ośrodku nie mają narzędzi, żeby je otworzyć.:angryy: ha, ha, ha :lol::lol::lol: Ewa w sobote w nocy wlamywala sie do lazienki na ratunek moim soczewkom :lol: Quote
Flaire Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iwona, Ty dwa psy prowadzisz po torze, jednego na każdą rękę, czy co??? ;) Quote
Flaire Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 I-w-o-n-a napisał(a): Olly wygrala sobie nowa smyczke rogz'a i naprawde fajne legowisko :loveu:A moje sucze powygrywały głównie całą masę toreb na kupy, ale w sumie to wiem, dlaczego... :oops: ;) Quote
Recommended Posts