Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już się niby przyzwyczaiłam, że mój pies ciężko przechodzi fotopstrykom przez obiektyw, ale żeby żadnej fotki nie było? :crazyeye: Nie pozostaje mi chyba nic innego, jak sobie zapamiętać :mad: i zrewanżować się przy najbliższej okazji :evil_lol:.

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']Już się niby przyzwyczaiłam, że mój pies ciężko przechodzi fotopstrykom przez obiektyw, ale żeby żadnej fotki nie było? :crazyeye: Nie pozostaje mi chyba nic innego, jak sobie zapamiętać :mad: i zrewanżować się przy najbliższej okazji :evil_lol:.

Droga Haniu!
Mi zdjecia Moni wychodza tylko jak biega z Toba, moze wtedy jest wolniejsza? :roll: :diabloti: Czas zatem odrzucic te szczudla i wracac na tor! :loveu:
Biecuje wtedy obfocic Monie z kazdej strony :diabloti: Deal? :loveu:

Posted

Ja jeszcze sie nie zdazylam wypowiedziec na temat tych zawodow, bo dochodzilam do siebie :)

Mysle, ze najwieksze podziekowania za wielkie zaangazowanie w te zawody agility i w ogole rozwoj agility w Polsce naleza sie Oddzialowi w Radomiu, a szczegolnie Pani Uli i Panu Prezesowi. Oddzial wydrukowal i rozwiesil przepiekne plakaty reklamujace zawody, zainicjowal pomysl z grillem dla zawodnikow i ufundowal przepiekne puchary i medale.

Potem chcialabym podziekowac ekipie FORTOWCOW-BOMBOWCOW ktorzy dzien i noc przygotowywali zawody, a szczegolnie Hani, ktora nie tylko wozila przeszkody, ale rowniez opiekowala sie Panem Sedzia, Malgosi, ktora wcale przyjezdzac nie musiala, ale przyjechala i przez cale dwa dni nie wyszla z sekretariatu i dzieki temu poszlo tak sprawnie, Justynie za przygotowanie nagrod i opiekowanie sie Panem Sedzia w poniedzialek, Ninie za przygotowanie nagrod, Arturowi, ktory nie dosc, ze pakowal przeszkody, to jeszcze na zawodach pomagal dzielnie, Oli, ktorej na zawodach cialem nie bylo, ale za to przygotowala program do sekretariatu, ktory nie tylko sprawnie dzialal przez cale zawody pozwalajac nam szybko oglaszac wyniki, ale spowodowal rowniez to, ze wypisanie ksiazeczek pracy trwalo godzine i calej pozostalej ekipie Fortowej za prace przy zawodach od poczatku do konca! Byliscie swietni! (i znosiliscie cierpliwie moje stresy na dodatek ;))

Wielkie podziekowania naleza sie rowniez APSiakom - Damianowi i Kasi za wytrwala i dzielna pomoc oraz Pikusiowej, ktora ratowala sytuacje jak juz padalismy na twarz.

Dziekuje rowniez Panu Sedziemu, za to, ze przyjechal i bawil sie z nami tak serdecznie, jak rowniez za tory, ktore ustawil. Prawde mowiac, to tory byly powodem dla ktorego zaprosilam wlasnie Pana Claude Beullensa. Na wczesniejszych zawodach ustawial tory, ktore byly dla psa bardzo plynne o ile przewodnik mu w tym nie przeszkadzal - i tu bylo tak samo.

Dziekuje sponsorom za ufundowanie wspanialych nagrod!

Dziekuje rowniez Wszysktim fotografom za wspaniale zdjecia, to jest zawsze mily deser po zawodach!

I przede wszystkim dziekuje zawodnikom za to, ze stawili sie tak licznie na nasze zawody i mam nadzieje, ze nie zawiedlismy Was atmosfera i organizacja, no i oczywiscie zapraszamy na nastepne zawody!

Posted

zawody bombowe :cool1:

podchodziłam do tego wyjazdu dość sceptycznie po naszych ostatnich "osiągnięciach" w Łącku...ale jednak bardzo sie myliłam.
Atmosfera super, organizacja doskonała, torki...jak na debiut w elkach to dość trudne, ale przecież nie może być zawsze z górki :p no i mój pies który nagle umiał prawie wszystko :multi:

pozdrawiam serdecznie i oby częściej takie spotkania

P.S.tylko szkoda, że nie było nagródek za A+J0 :-(

Posted

Dzięki za Vica,na reszcie szkoda,ę ze mną w tle:diabloti:wolę jego w akcji niż siebie .ale dziękuję i (nie)cierpliwie czekam:lol::lol::cool3::cool3:

Posted

Zdjęć jest już sporo wstawionych, ale filmików jak na lekarstwo :cool3:.
Może ktoś kręcił w sobotę LA1. Chciałabym zobaczyć przebieg Watażki, bo nie wiem gdzie zrobiliśmy błąd :shake:

Posted

ja jak zwykle z opóźnieniem:razz: zawody jak zwykle na wysokim poziomie, pogoda jak na zamówienie :eviltong:
PS może komus wpadła Koka w obiektyw :loveu: