Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia napisał(a):
Ludek, Ty też startujesz w tych zawodach? Super. :loveu: Parsona poznam :loveu:

Ano startujemy do tego w końcu w openach :). Będzie nam miło Was poznać.

Posted

Zielsko napisał(a):
Informacja dla kierowcow!!!! Przy wjezdzie do Kozienic z Warszawy jest ustawiony fotoradar nastawiony na 50km/h

Dzięki bardzo przydatna informacja :)

Posted

To były moje pierwsze zawody agility. Muszę przyznać, że miło spędziłam czas. ;) Pogoda moim zdaniem dopisała. Poznałam Bzikową i Mudika, miło Was było poznać dziewczyny. :cool3::loveu: Czas na fotki:

Posted

Jesteśmy!
Na początku bardzo chciałabym podziękować organizatorom za fantastyczne zawody przy superowej pogodzie :) Z Nutką szło raz lepiej, raz gorzej, ale mamy nogę do A2 i jest super. Mam nadzieję, że ktoś tu wkrótce pokaże zdjęcia :) ( i że się załapał na nich taki mały nibyterier :loveu:)

Posted

Hej ja czekam na wyniki i oczywiście więcej zdjęć :) A widze, że sie na zdjecia załapała Mudikowa i jej psiaki i Bezikowa :) Gratulacje dla wszystkich :)

Posted

wrocona :0 Dzieki za super zawody : bylo nparwde fajnie wszytko dopiete , tylko ta zmyłeczka godzinowa w sobote :D hihi ...
Pogoda super czekam na foteczki :) Brawa dla Tess i Reda ktore dzielnie za kazdym razem nie mal naprzemiennie na pudle :) Tai sie zbzikował ostro :) Kamowa.. teksty przy prochlitkach ...:D Do zobaczenia na nastepnych :)
Sedzia.. bardzo dziwnie podchodził do odmow.... ale za to rozmowny mily i dobrze spedzajacy czas po polsku ;) szkoda tylko ze tak malo ludzi przyszło na grilla bylo naparwde milo i sympatycznie !! :)

I Oddział Radomski bardzo mily chetny do wspolpracy bardzo fajnie :)
a teraz czas zajac sie dwoma obrazonymi burkami ;)

Posted

I ja dziękuję za bardzo fajne zawody :-) Było naprawdę bardzo sympatycznie, dobra organizacja i nawet pogodę udało się wymarzoną zamówić :-)
I dzięki Olusia za pierwsze zdjęcia, nawet obie moje sucze się na pierwszą porcję załapały :loveu: