yassue Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 szukam druzynki dla nieprzewidywalnej Blusi w Large Open :) Quote
Guciek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 pech, Gofer ma rozciachaną całą przednią łapę :( :( :( Wpadniemy tylko pooglądać prawdopodobnie :) Quote
Klaudia :-) Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Guciek tylko rudą zabierz koniecznie:-) trzymam kciuki za Goferową łapke Quote
Guciek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 zobaczymy jak to się będzie miała sprawa noclegu z psem :) A łapcia już dawno po operacji, teraz tylko musi skórą zarosnąć i cacy :) Tylko będzie miał łysą łapetecke ;) Quote
Sajko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 My szukamy drużyny M open z Draniem... zazwyczaj udaje nam się skończyć biegi, jesteśmy raczej jak czołg i bombowiec w jednym a nie F16:cool3: są chętni? I dodam dla zachęty, że planujemy być na wszystkich 3 zawodach liczonych do fort cup drużynowego:evil_lol: Quote
PATIszon Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 yassue napisał(a):pudel wymiatala!!! No nie koniecznie.....:cool1: W kazdym razie jak kto chce to ja zgloszona, druzyna moze byc. Quote
yassue Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 hmm to co widzialam podobywalo mi sie :stupid: Quote
PATIszon Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 yassue napisał(a):hmm to co widzialam podobywalo mi sie :stupid: Wiesz, o gustach sie nie dyskutuje :evil_lol: Quote
blaira Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nici z teamu w M0...nie ma nikogo :shake: I się zastanawiam czy zgłaszać czy nie :roll: pozdr. Quote
Sable Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 My też z Jimmem będziemy (S0) i może się nawet uda drużynkę wykombinować, w końcu mamy trzech alpiowiczów w małych zerówkach ;) Quote
blaira Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='sortis']Ceścik :thumbs: Jednak się zdecydowliśmy :evil_lol: Co będzie to będzie, my niestety drużyny nie skompletujemy...ale za to mamy zamiar się dobrze bawić ;) pozdr. Quote
Sajko Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja nadal szukam drużyny open M:razz: szukamy trzeciego i czwartego do drużyny:) Quote
BeataG Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Uśmiecham się o foty i filmiki z przebiegów mojego psa, to będzie jego pierwszy start w A1. :loveu: Znakiem rozpoznawczym jest to, że biega z Robullem. :evil_lol: Zresztą nie mam nic przeciwko fotom wszystkich terwików, jak leci - swojego rozpoznam zawsze, a na rodzinkę i znajomych też też chętnie popatrzę. :) Quote
ogromek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 hej z Koka szukamy teamu :cool3: L0 - bedziemy na wszystkich edycjach fortowych, ktoś nas przygarnie??:loveu: Quote
Flaire Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Poszukuję osoby do pokoju z łazienką - 35zł od osoby za noc. Będę w piątek i w sobotę, ale jak nie znajdę nikogo na dwie noce, to na jedną też może być. :) Quote
Mudik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ogromek napisał(a):hej z Koka szukamy teamu :cool3: L0 - bedziemy na wszystkich edycjach fortowych, ktoś nas przygarnie??:loveu: W końcu nie wiem mamy te drużyne czy nie Klaudia odezwij się ! na razie jest szpic,mudik i własnie dwa bc czy jeden ,czy może bierzemy Kokę???????? Quote
yassue Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kenia i Blue szukaja druzynki do L open :razz: (spokojnie, nie bijcie sie prosze, mamy 2 miejsca :evil_lol:) Quote
machoj Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 My z Watażką jesteśmy chętni, jeżeli nas przyjmiecie do swojej drużyny :lol: Quote
tulasy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mudik napisał(a):W końcu nie wiem mamy te drużyne czy nie Klaudia odezwij się ! na razie jest szpic,mudik i własnie dwa bc czy jeden ,czy może bierzemy Kokę???????? Myślę, że możemy przyjąć Kokę, bo ja też planuję wszystkie zawody FORTU, a z Klaudią to ostatnio nic nie wiadomo. Michał i szpic Quote
Klaudia :-) Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Michał nie chodziło o Mike,tylko o Sparkyego,a ponieważ Zosia mi nie odpisała to zamiast niej będzie Koka:-) Quote
tulasy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Klaudia :-)']Michał nie chodziło o Mike,tylko o Sparkyego,a ponieważ Zosia mi nie odpisała to zamiast niej będzie Koka:-) To dogadajcie się z Mudik bezpośrednio. Ponieważ Mudik wystąpił z propozycją teamu, to wszelkie zgłoszenia proszę bezpośrednio tam kierować. JA, jak widać, jestem niedoinformowany w tym temacie. Więc wolę wypowiedź we własnym imieniu. Ale, jeszcze tym razem zaryzykuję : Mudik, szpic Unga, Mika i Koka - jako team L0. Czy taki skład pasuje - info dogrywające najlepiej już na PW. Pozdrawiam Michał i szpic Quote
Klaudia :-) Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no właśnie wypowiadaj się w swoim imieniu,a skład jak najbardziej pasuje Quote
Asia_W Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 szukamy 4-ego do drużyny tervików :D jak do tej pory mamy dwóch debiutantów w klasie open Wermut i Wiki + jedna stara wyjadaczka Andzia :P Proponowana nazwa drużyny to "Charakterne rudzielce" Z góry zaznaczam, że pewnie Wiki nie będzie na wszystkich zawodach organizowanych w ramach Radom Cup. Quote
Recommended Posts