Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zobaczymy jak to się będzie miała sprawa noclegu z psem :) A łapcia już dawno po operacji, teraz tylko musi skórą zarosnąć i cacy :) Tylko będzie miał łysą łapetecke ;)

Posted

My szukamy drużyny M open z Draniem... zazwyczaj udaje nam się skończyć biegi, jesteśmy raczej jak czołg i bombowiec w jednym a nie F16:cool3: są chętni? I dodam dla zachęty, że planujemy być na wszystkich 3 zawodach liczonych do fort cup drużynowego:evil_lol:

Posted

My też z Jimmem będziemy (S0) i może się nawet uda drużynkę wykombinować, w końcu mamy trzech alpiowiczów w małych zerówkach ;)

Posted

[quote name='sortis']Ceścik :thumbs:
Jednak się zdecydowliśmy :evil_lol:
Co będzie to będzie, my niestety drużyny nie skompletujemy...ale za to mamy zamiar się dobrze bawić ;)

pozdr.

Posted

Uśmiecham się o foty i filmiki z przebiegów mojego psa, to będzie jego pierwszy start w A1. :loveu: Znakiem rozpoznawczym jest to, że biega z Robullem. :evil_lol: Zresztą nie mam nic przeciwko fotom wszystkich terwików, jak leci - swojego rozpoznam zawsze, a na rodzinkę i znajomych też też chętnie popatrzę. :)

Posted

Poszukuję osoby do pokoju z łazienką - 35zł od osoby za noc. Będę w piątek i w sobotę, ale jak nie znajdę nikogo na dwie noce, to na jedną też może być. :)

Posted

ogromek napisał(a):
hej z Koka szukamy teamu :cool3: L0 - bedziemy na wszystkich edycjach fortowych, ktoś nas przygarnie??:loveu:

W końcu nie wiem mamy te drużyne czy nie Klaudia odezwij się !
na razie jest szpic,mudik i własnie dwa bc czy jeden ,czy może bierzemy Kokę????????

Posted

Mudik napisał(a):
W końcu nie wiem mamy te drużyne czy nie Klaudia odezwij się !
na razie jest szpic,mudik i własnie dwa bc czy jeden ,czy może bierzemy Kokę????????

Myślę, że możemy przyjąć Kokę, bo ja też planuję wszystkie zawody FORTU, a z Klaudią to ostatnio nic nie wiadomo.

Michał i szpic

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Michał nie chodziło o Mike,tylko o Sparkyego,a ponieważ Zosia mi nie odpisała to zamiast niej będzie Koka:-)
To dogadajcie się z Mudik bezpośrednio.
Ponieważ Mudik wystąpił z propozycją teamu, to wszelkie zgłoszenia proszę bezpośrednio tam kierować.
JA, jak widać, jestem niedoinformowany w tym temacie. Więc wolę wypowiedź we własnym imieniu.
Ale, jeszcze tym razem zaryzykuję : Mudik, szpic Unga, Mika i Koka - jako team L0. Czy taki skład pasuje - info dogrywające najlepiej już na PW.

Pozdrawiam

Michał i szpic

Posted

szukamy 4-ego do drużyny tervików :D
jak do tej pory mamy dwóch debiutantów w klasie open Wermut i Wiki + jedna stara wyjadaczka Andzia :P
Proponowana nazwa drużyny to "Charakterne rudzielce"
Z góry zaznaczam, że pewnie Wiki nie będzie na wszystkich zawodach organizowanych w ramach Radom Cup.