Edi100 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Słodka Sunieczka:) Poproszę jedną ciocię ze Szczecina o pomoc w szukaniu domku:) Quote
koss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :Cool!:Edi100 - dziękuję.. AMELKA jest coraz wiekszym rozrabiakiem..... Quote
Rybc!a Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Zaprosiłam na wątek Fruzię, która pomaga mi w ogłoszeniach. Quote
ElzaMilicz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Fruziu, co to za pięknota na Twoim awatarku ? Szybko mi zaraz mów czy nie jesteś moją kuzynką. Moja Babcia była z Pawlikowskich, Dziadek też. :lol: :lol: :lol: Quote
koss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Miło Rybcia, że PAMIĘTASZ...:lol:ciesze,się Fruziu-Spesjalistko od Ogłoszeń, Amelka coraz bardziej przypomina zwykłego szczęśliwego psiego podrostka:p,zaczyna nieżle rozrabiać......może dołączyć to jej bardzo owczarkowate zdjęcie?????,te w jej spanku... -Elza - a mój cudny ANTOŚ to cooooooooooooooo.a mój przecudny Zbój na awatarku to coooooooooooooooooo???????????:mad: Quote
Fruzia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Amelka poogłaszana na około 20 różnych stronkach, mam nadzieję, ze skutecznie :-) ElzaMilicz coś jest na rzeczy z tymi Pawlikowskimi:lol:Napisze na priva... A na moim avatarku jest moja nowofundlandka Solka, ale jak jescze była mlodziutka. Zaraz sie zabieram za uaktualnienie avatarka bo teraz jest z nami jeszcze jej córa... I oto już gotowe: mama i córa :-) Quote
ElzaMilicz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Myślałam, że napiszesz : Landseer ,a Ty tak skromnie nowofunland... Quote
Fruzia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Myślałam, że napiszesz : Landseer ,a Ty tak skromnie nowofunland... Jak to nowofundland-skromnie??!! A w czym landseer jest lepszy?!Że niby przez te wyłupiaste oczy?!:diabloti: Quote
Izis Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Koss nie denerwuj sie. Wiadomo, że ON najpiękniejszy ;-) no zaraz za akitą ;-) Quote
magda z. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 zaraz wystawię naszą niuńkę z powrotem na allegro i wkleję te dwie foty, w tym jedną z Antosiem:razz: Quote
magda z. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=330316133 Quote
Fruzia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ale to w tym koszu to w ogole nie wygląda na Amelkę;) Quote
Izis Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No bo na tym zdjeciu Amelka uparla się udowodnić nam jak dużo ma z owczarka. Nawet brak ogona zakamuflowala ;-) Quote
ElzaMilicz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Izis napisał(a):Koss nie denerwuj sie. Wiadomo, że ON najpiękniejszy ;-) no zaraz za akitą ;-) Taaak....., zaraz za akitą..... AKURAT PRAWDA ! Wszystkie zwierzęta kocham, ale co poradzę na to, że wielkie kudłacze są Moją Największą Miłością. Pewnie "winni" są moi rodzice, w dzieciństwie po podwórku biegały dwa owczarki podhalańskie. Quote
Izis Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak to mówią miłość nie wybiera :-) a punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :-) Dla mnie akity są i zawsze będą No. 1 chociaż pierwsza miłoscia byly owczarki, w końcu wychowalam sie na Szariku i psu Cywilu ;-) No moze akity musza sie troche z shikoku tym podium podzielić ;-) ale shikoku male są się jakoś z boku wcisną na ten piedestał... a że upierdliwy charakterek mają to na pewno im się uda :-) Quote
koss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja tez nie wiem dlaczego AMELKA TO NIE AMELKA ...na tym zdjęciu ,przysięgam nic nie zawiniłam:diabloti: To prawda, że kocham onki -mmmmmmmmmmmmocno ale przez całe moje długie życie miałam tylko jednego -i to tylko przez przypadek-wzięty z budy, nie było wiadomo, co z niego wyrośnie-taki byl biedny i zaniedbany...:shake:a okazał sie 100% onkiem-męźnym i rozważnym psim arystokratą....!18 marca minie rok, kiedy musiałam Go pożegnać( to Zbój z awatarku),na Dzień Matki dostałam Antosia-bardzo plebejski i bardzo mądry pies!!!!..a historię SUŃ ZNACIE- UWIODŁY MNIE SWOJĄ ONKOWATA URODĄ...:evil_lol:..la, la, la,la.... Dzisiaj po raz pierwszy spuścilismy piesy ze smyczy: cccccccccccccccco sie działo,pół lasu sie skręcało-furczało,smigało,radośc przeogromna,były tak zmęczone po raz pierwszy,ze spały do południa!!!!!!!!:loveu::lol::multi:mamy zdjęcia-IZIS słoneczko -jestes mamusią chrzestnaą Ciebie poprosimy abyś wkleiła dobrze..??????:oops: Magda dziękuję za allegro,bardzo:lol: Quote
Rybc!a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 W takim razie czekamy z niecierpliwością na zdjęcia! Quote
Izis Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dostalam trzy mmsy ale tylko jeden udalo mi sie odczytac. :-( Moja komorka to nietety zlom 5 letni i musze na stronce w internecie odbierac. I nie przyjelo dwoch pozostalych kodow :-( To zdjecie sie zaladowalo. Quote
Recommended Posts