Rybc!a Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Słuchajcie, pani z numeru GG 3194625 spytała mnie, czy istniała by możliwość podwiezienia Amelki do Ełku? Powiedziałam, że to nie byłoby problemem, ale już się nie odzywała :( Quote
koss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 TO chyba nawet nie szkoda, :cool3:jeżeli było w niej tak mało zapału ,Amelka wymaga daleko wiecej......;)....czekamy ...ale to dobry znak ,Amelka jest zauważona! Quote
koss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Izis PROSZĘ - wklej mojego Antosia to serdeczny kumpel Amelki, i niech świat doceni jego u:cool3:rode... Quote
magda z. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 zaraz ją sobie wrzucę, na allegro od momemtu dopisania w tytule ON więcej wejść:razz:a drapanie to może podrażnienie-psiaki po schronisku często to mają, ja tez tak ze swoim miałam, od tamtej pory tylko szampon dr Seidla dla alergików i mam spokój. Quote
ElzaMilicz Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Koss :" mimo, kapieli obrózki S.O.S. i braku śladu insektów się drrrrrrrrrrrrrapią usilnie, maja czerwoną skórę ...wizdę,że to je męczy.(sunie, Antoś jeszcze nie...)" Zmiana diety potrzebna. Musisz zrezygnować z kurczaka. Dobry szampon nie zaszkodzi. Aha, fajna ta Twoja synowa. Quote
Rybc!a Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dziewczyny, ale co Amelka ma z owczarka? ;) Quote
magda z. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, ale co Amelka ma z owczarka? ;) wszystko:diabloti:tylko, że jest mini owczarkiem:evil_lol::razz: Quote
ElzaMilicz Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Izis']Jeśli nie możesz dać domu Amelce pomóż nam w jego szukaniu. Rozwieś w swojej okolicy (lecznice weterynaryjne, sklepy zoologiczne itp) to ogłoszenie o niej. Ogłoszenie tutaj do pobrania Talent z Ciebie Izis i koniec. Prosimy o domek dla Amelki ! Quote
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Przepraszam, że mało aktywna jestem ale staram się leżeć jak tylko mogę, bo dorwała mnie rwa kulszowa i cholera puścić nie chce :-( ledwo udaje się mi wyjsc na spacery z psami i to króciutkie niestety z konieczności :-( Koss nikt nie dzwonił? Ani jedna osoba :-( A oto Antoś od Koss, czyli przyjaciel Amelki i Dosi Quote
koss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 RYBCIA -jesteś dziwna , Ty nie widziałaś, że AMELKA i DOSIA to owczarki w wersji mini-to taka nowa odmiana do M-3:eviltong:ALe na powaznie one są owczarkowate-tylko te ogonki....;):shake:Byliśmy u wet. -dał im zastrzyk antydrapaniowy,zakropił przeciw pchłom-nie wiem,czy mam rację ale może te S.OS.- owe obrózki je uczuliły -mam obserwować...podróż do wet.-hhhhhhhhhhhorror dla dziewczynek,AMELKA wymiotuje,obie spanikowane do bólu....żal patrzeć,ale wyrażnie juz jest lepiej -obie reagują na moje pocieszenia,głos,cos na kształt pewnosci daje im moja obecność:oops: Mam juz załozoną bramke do dużego pokoju-aby nie mogły wchodzić,kiedy mnie nie ma -trudno przestrzeń życiowa się zawęziła ale nie można inaczej ,nie daję rady ewakułować pokoju, aby potem ( po przyjściu )ponownie rozwijać,biec na trzy spacery i .....:shake:Trochę mi żal piesów -ale myślę , że TAM nie miały więcej przestrzeni...Amelka jest słodka -podobnie jak Dosia,bawi się zabawkami a mają ich multum-uwodzi ANTOSIA -KRĘCĄC DOPKA ZALOTNIE,pdgryzają sie z Dosia namiętnie,szalają we dwie w moim mini-ogródku (rozniosły go na strzępy:crazyeye:)Sama ,na spacerze chodzi już dosyć przyzwoicie-ale każdy pieso to wróg-trzeba go nastraszyc....,r:oops::oops:azem ...kkkkkkkkkkkkkkoszmar! Quote
koss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zapomniałam dodać -to może być NAPRAWDĘ mądry pieso,jest w niej taka ciekawośc życia, pasja poznawcza, radość szczeniaka, potrzeba kontaktu z człowiekiem ,że az boli -jak dopomina sie cała sobą ,aby ją pogłaskać ,przytulać- ale jest tez w niej lęk i mnóstwo obaw- i taka chęć zasłużenia sobie na swojego osobistego " ludzia", nie wie jeszcze, jak odczytywać wszystkie moje polecenia ale b. sie stara .Nadal jednak nie wiem, jakie demony strachu mieszkają w tej małej główce????-jeszcze.DOSIA jest o wiele mnie uspołeczniona-ale jest w niej coś bardzo wzruszającego i jest jeszcze Antoś pies nad piesy...:lol: IZIS -GDZIE JESTEŚ???????? Prosze pokaż mojego ANTOSIA:oops::oops::oops: Wysłałm nowe zdjęcia Amelki -chyba MAGDA TOBIE??????????? trochę sie gubię ,pękam w szwach.... Quote
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No Antoś jest przed Twoim postem KOSS otwórz oczka ;-) Quote
koss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 NO tak Izis -starość się rzuca na ...łoczy......A co do Amelki nikt, absolutnie nikt, nie dzwoni:shake: DZIĘKUJĘ. ATy sie obklej plastrami rozgrzewającymi -to ciutek pomaga...;) Quote
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No to juz robie od dluzszego czasu tylko moja skora coraz gorzej to znosi chociaz robie przerwy :-( Neurolog zapisał mi rehabilitację... ale pierwsze wolne terminy maj-czerwiec ;-) to do tego czasu to ja się czołgać pewnie będę... normalnie starość mnie dopadła i tyle ;-) Quote
Rybc!a Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Powiedźcie mi baby, skąd ja znam Antosia? Czy on przypadkowo nie miał wątku na Dogo..? Czy jego adopcją nie zajmowała się.. Brązowa? Quote
koss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Izis -trzymaj sie dzielnie -CZUĆ WIOSNĘ i będzie dobrze....;) ANTOŚ żle znosi cały ten zgiełk ale :shake:wie,ze jest uwielbiany RYBCIA -masz racje to jest podopieczny BRĄZOWEJ-jak widzisz to jest równiez poschroniskowa popierdułka ale na teraz to jest ksiąze Antonnio:loveu: lekko obecnie zdegrad:oops:owany... Quote
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ponieważ wygląda na to, że Mela znalazła domek to usuwam jej banerek z podpisu i co za tym idzie musiałam zrobić drugi banerek Amelki, żeby mi się zmieścił. Więc dla tych co mają mniej miejsca w podpisie a chcą Amelkę wstawić to proszę wersja mini banerka owczarki mini Amelki :-) Oczywiście też podlinkowany. Quote
koss Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Amelkowa cisza trwa........,dlaczego nie chcą Amelki???????:shake: Quote
Rybc!a Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Podbijam! Może ktoś z Dogo ją pokocha? Quote
Recommended Posts