Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam takie pytanie. To nasza 2 wystawa (po Klubowej) i dopiero zaczynamy przygode z wystawianiem - chcialam sie zapytac co sie dzieje w momencie gdy pada snieg/jest strasznie zimno/ leje deszcz? to jest wystawa na powietrzu? zostaje przeniesiona do jakiejs hali czy po prostu jest się w żywiole i tyle :)

Posted

Nie robię sobie wolne od wystaw ;). Gdybym nie była w Chorzowie to byłabym w Zabrzu, a tak to nie jadę skoro plan wykonany:multi:. Chociaż lubię Zabrze i wolę od Chorzowa, ale w tym roku tak mi się ułożyło albo albo :-(

Posted

Różyczka napisał(a):
Chociaż lubię Zabrze i wolę od Chorzowa, ale w tym roku tak mi się ułożyło albo albo :-(

Jestem ciekawa - dlaczego wolisz bardziej Zabrze? lepsza organizacja, teren wystawy ? :)

Posted

To są zawsze subiektywne odczucia ;). W Zabrzu doświadczyłam lepszej organizacji i nigdy nie miałam tam problemów, a jeśli już coś się pojawiło to łatwo i przyjemnie zostało wszystko rozwiązane :multi:, co pozostawiło po sobie miłe wrażenie ;). Teren no cóż w Chorzowie bliżej i chyba większy. W Zabrzu daaaleko od PKP :roll:, ale jakoś zawsze tam trafiał mi się większy, fajniejszy ring.
Żałuję, że nie jadę, ale w życiu tak się czasami układa, że nie wszystko da się tak jak się chce :shake:.

Posted

Czy dostaliście potwierdzenia zgłaszając formularzem na ostatnią chwilę? Ja dostałam tylko to automatyczne, ale nie mam tego, które przychodzi po weryfikacji danych:(

Posted

Jajeszcze nic nie dostalam a wysylalam zgloszenie mailem. Dzwonilam w zeszlym tyg we wtorek lub srode to mi pani powiedziala ze mam zadzwonic w nastpenym bo maja 500 maili i nie moze mi teraz nic powiedziec :(

Posted

My zapytaliśmy o przyjęcie zgłoszenia na wystawie w Chorzowie bezpośrednio Pana Prezesa oddziału. Sprawdził na miejscu ( niech żyją laptopy i mobilny net:cunao:) i coś tam narzekał na twórcę stronki...że zgłoszenia wprawdzie dochodzą, ale jest problem z odpowiedziami i potwierdzeniami. Zatem polecam dzwonić:evil_lol:

Posted

Ja zgłaszałam w pierwszym terminie i echo nic nie dostałam :angryy:

Chyba musze sie jutro do oddziału wybrac ...a co jeśłi dajmy na to zgłoszenie nie doszło albo gdzies je zgubili?
A mam potwierdzenie wpłaty? Do wystawy 3 tyg,ja zgłosiłam i opłaciłam w terminie? jest szansa ze mnie przyjma "dopisza" bo coraz bardziej sie boje a potrzebna jets nam ta wysatwa zeby Ml.Ch. skończyc :diabloti:

Posted

Natula napisał(a):
Ja zgłaszałam w pierwszym terminie i echo nic nie dostałam :angryy:

Chyba musze sie jutro do oddziału wybrac ...a co jeśłi dajmy na to zgłoszenie nie doszło albo gdzies je zgubili?
A mam potwierdzenie wpłaty? Do wystawy 3 tyg,ja zgłosiłam i opłaciłam w terminie? jest szansa ze mnie przyjma "dopisza" bo coraz bardziej sie boje a potrzebna jets nam ta wysatwa zeby Ml.Ch. skończyc :diabloti:

mam tą samą sytuacje. zgłaszałam i opłacałam wystawe jeszcze w lipcu. Potwierdzenia nie mam. :shake:

Posted

kwiatek82 napisał(a):
to jest wystawa na powietrzu? zostaje przeniesiona do jakiejs hali czy po prostu jest się w żywiole i tyle :)

Już nam się zdarzało w Zabrzu w śniegu wystawiać...:evil_lol: (sześć lat temu).