Sweet Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 U mnie nowe fotki i niespodzianka na twoje życzenie:D:D
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 dziękuję już lece ... zobaczyłam naprawdę śliczny psiok
Onomato-Peja Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 dziękuję za życzonka i nawzajem dla wszystkich odwiedzających a to fibi i nowa obroża atoska :
Sweet Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ślczna jest fibi:D:D I obroża atosa tez;):) No widze ze u was snieg:) u mnie juz nie ma;P hehe:)
Onomato-Peja Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 a u nas jeszcze wczoraj w lesie było tyle śniegu , ze jak szłam z Atosem to jemu wystawalła tylko głowa a mi sięgało prawie do uda niestety nie mogę wstawić więcej fot (awaria kompa i mi się wszystkie skasowały ) jutro porobię nowe i je wstawię
Sweet Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 psiara1996 napisał(a):a u nas jeszcze wczoraj w lesie było tyle śniegu , ze jak szłam z Atosem to jemu wystawalła tylko głowa a mi sięgało prawie do uda niestety nie mogę wstawić więcej fot (awaria kompa i mi się wszystkie skasowały ) jutro porobię nowe i je wstawię Wow:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale mialiście śniegu:D:D a lepiłas bałwanka:D:D bo u mnie to nie dało rady;/ wszystko sie potopiło.;/ O to porób porób:D:D
Onomato-Peja Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 heh a jak się atos weselil (śnieg to jego żywiol) nawet '' nurkował'' a pańcia niezorientowana go szukala i się martwila że uciekl a on 3 m od niej tunelem pod sniegiem zasuwał:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sweet Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 psiara1996 napisał(a):heh a jak się atos weselil (śnieg to jego żywiol) nawet '' nurkował'' a pańcia niezorientowana go szukala i się martwila że uciekl a on 3 m od niej tunelem pod sniegiem zasuwał:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hehe:P kabi jak wróci z śniegu to całe ma łapy w kulkach:P nie lubie zimy:P heh;) i fajnie musiał wygladac w tym tunelu:D:D hihi:)
Onomato-Peja Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P kabi jak wróci z śniegu to całe ma łapy w kulkach:P nie lubie zimy:P heh;) i fajnie musiał wygladac w tym tunelu:D:D hihi:) ta mój kochany bałwanek jak wyprowadziłam fibi to po spacerku nie mogła po schodach wchodzić bo jej sierść zmienila się w wielkie kule śniegu poprzyklejane do wlosków więc ją wnosić musialam
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 no to fotki z dzisiejszego spacerku!!! zimowe szaleństwo:multi::multi::multi: ładna obróżka ???;) rogz for dogz:loveu::loveu::loveu: ulubiona pozycja:evil_lol: uwaga !!! dam więcej fotek jak będą komentarze w żadnym innym wypadku!!!!!!!!!!!!!!!:icon_roc::icon_roc:
Sweet Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Super fotki:D:D Sie wybiegał Atos:):) Fajnie ze macie śnieg:P u mnie tylko chlapa została:(
aleb Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Heeej :multi: Widzę, że Atosik też hasa w rogziku :)
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 NO JASNE !!! , że w rogziku nowiutki wczorajszy (niedlugo bedzie nowy)
*zaba* Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A zdjatka fajowe.Ulubionej pozycji zazdroszcze,moj Kamus tak nie robi...
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Zyczonka!!! dla wszystkich odwiedzaczy!!! Pamietaj! One nie sa do jedzenia! Bo przeciez z pisanek sie wykluja Swiateczne Zyczenia! Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali, pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja, Wesolego Alleluja! Oby zdrowie dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla, atmosferka byla mila, a zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty! Zgadnij kto? Zgadnij skad, zyczy Ci Wesolych Swiat? Nie mysl sobie, ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajaczek dzis szaleje. podnosimy i fotki dajemy!! a tak się z paniąo ringo szarpałem
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='*zaba*'] A zdjatka fajowe.Ulubionej pozycji zazdroszcze,moj Kamus tak nie robi... dzięki za życzenia a mój tak dzisiaj pół godziny spędził , bo ringo próbował przegryść:loveu:
aneczka0106 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Życzymy Wam Wesołych Świat kochani!!!:lol: [SIZE=2]A nowa obrózka bardzo ładna:cool3:
Tepes Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Oho ile śniegu:) No obróżka śliczna pasuje mu do pyszczocha:loveu:
Pimpek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Atos jest śliczniutki :loveu: A tak w ogóle to Wesołych Świąt :cool3:
Onomato-Peja Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 dziękuję niestety imageshack nie dziala , więc nie mogę wstawić więcej fotek
Junka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hejka przyszłam się przywitać i zapytać jak swięta mijają?? :)
Recommended Posts