Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no cóz kilka ich jest
- las
-strumyk
-park
-plaża
-działki
-tory
-łąki (ale malutkie i przy ulicy)
- i ogródek przedszkolny

bez ruchu jest tylko głowa

sesja 'zbliżona'

i znów sesja 'plażowa'

albo nie lepiej 'biegnąca'

Posted

O i bym zapomniała:P
heh:)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!! :laola: :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola:
:drink1:

Posted

dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

IMPREZE PORA ZACZAC

Dzisiaj ja i Atos mamy imprezkę ja kończę 12 a on oficjalnie 8!!!
oto fotki urodzinowe:
niestety aparat mi się rozładował , więc dużo , to ich nie będzie

atos i jego urodzinowa kość
ale dobra...

ale jakaś taka twarda

no ale cóż , jak nie zjem nie dostane gotowanej...
trzeba zjeść

Posted

psiara1996 napisał(a):

No dobra przyznawać się ! Ile piwek on wypił ? Wygląda na jakieś 5 ! Pozdrawima i zapraszam do mnie ;)

Posted

aaa:):) hehe:)
ale fajnie wygląda :)
tak jak prawdziwy król Atos I:):)
heh:)
A rotkowi musze zrobic foty i będą w święta:):) niestety dopiero wtedy bo narazie to mi sie nie chce do niego iśc tam;P bo on mieszka z tyłu podwórka za zakładem mojego tatusia...

Posted

Mój misio dzisiaj wyszedl na spacer sam
Bylismy w ogródku (dawałam kotu jeśc ) i atoś sobie gdzieś poszedł... Nagle patrze a tu jego ogonek znika za furtką, więc poszłam za nim i go wolam a on się cieszy i idzie dalej , no to ja za nim i go wolam ...
Zlapalam go jak musial coś obwąchać , oczywiście go nie skarcilam , bo by se to źle skojarzył a pozatym to była moja wina , bo to ja furtki nie zamknęłam

Posted

Oj to dobrze ze nie uciekł...
Mi kabi juz dwa razy zwiał ale go dogoniłam jak cos musiał osikac akurat;/
całe szczescie ze nic wtedy nie jechało bo by mojego szkraba rozjechało:(:(
ale dobrze ze złapałas Atosa...

Posted

psiara1996 napisał(a):
Mój misio dzisiaj wyszedl na spacer sam
Bylismy w ogródku (dawałam kotu jeśc ) i atoś sobie gdzieś poszedł... Nagle patrze a tu jego ogonek znika za furtką, więc poszłam za nim i go wolam a on się cieszy i idzie dalej , no to ja za nim i go wolam ...
Zlapalam go jak musial coś obwąchać , oczywiście go nie skarcilam , bo by se to źle skojarzył a pozatym to była moja wina , bo to ja furtki nie zamknęłam

Mojemu Skayperowi podobnie sie zdażylo ;p Zapraszam do mnie ;)

Posted

xxSweetGirl93xx - ja już nie licze ile on mi razy zwiał chyba z 60 pare

a dzisiaj jest szczególny dzień ucieczek - wyszlam sobie z fibi (york sąsiadki) (ma taką samą smycz jak twój york xxSweetGirl93xx taka łańcuszek + skórzana rączka ) a ,że pańcia (bo ona tylko z nią przyjechała) zapomniała wziąść flexi powiedziala , że mam ją gdzieś spuścić , no i spuściłam ale ona zobaczyla jakąś dziewczynkę i mi do niej pobiegla , poprosiłam dziewczynkę , żeby ja zlapala

a propos dzis nie wstawiam fotek , bo mi imageshack nie dzial , wstawię jutro i jak , będzie fibka to wezmę atosa , ją i do lasu pójdziemy (porobie zdjątka) fibe przepnę na smycz ( 8 metrową ) atosa a jego spuszczę

zdjątka ze spacerku będą jutro...

Posted

o to sporo razy ci uciekł:)
A ja myslałam ze taką smycz ma tylko kabi:P
bo ja ja dostałam od sąsiada co ma huskiego:D:D
hihi:)
O to daj te foty yorka a ja dam mojego rotka:D:D ale tylko głowe bo z budy nie chciał wyjśc zimno mu było:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...