Tina.Sara Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dzień dobry, wproszę się bo mi się pies spodobał :evil_lol: Atos cudny :loveu: i fajne miejsca do spacerowania macie :p
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 no cóz kilka ich jest - las -strumyk -park -plaża -działki -tory -łąki (ale malutkie i przy ulicy) - i ogródek przedszkolny bez ruchu jest tylko głowa sesja 'zbliżona' i znów sesja 'plażowa' albo nie lepiej 'biegnąca'
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dziękuje te twoje też są super a zwłaszcza z bullkiem
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 O i bym zapomniała:P heh:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!! :laola: :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: :drink1:
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: IMPREZE PORA ZACZAC Dzisiaj ja i Atos mamy imprezkę ja kończę 12 a on oficjalnie 8!!! oto fotki urodzinowe: niestety aparat mi się rozładował , więc dużo , to ich nie będzie atos i jego urodzinowa kość ale dobra... ale jakaś taka twarda no ale cóż , jak nie zjem nie dostane gotowanej... trzeba zjeść
C&B Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 psiara1996 napisał(a): No dobra przyznawać się ! Ile piwek on wypił ? Wygląda na jakieś 5 ! Pozdrawima i zapraszam do mnie ;)
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 heh:) śliczen focie :) o to Atos tez miał urodzinki dzisiaj??
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 niewiem kiedy ma urodziny ma ok. 8 lat i pomyślalam , że dzisiaj je oficjalni zacznie
Junka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wszystkiego naj :laola::laola: Przyznaj się. Wygląda jak po dobrym winiaczku :cool1:
Onomato-Peja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 a teraz trochę fotek oto jego wysokość król atos którego zdobią szaty prosto z CARITAS/u a to jego kreacja na urodzinowy bal :evil_lol::evil_lol:
Onomato-Peja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 to jest koc zapięty obrożą i pskiem do spodni... ;) wrzucaj te fotki rottka
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 aaa:):) hehe:) ale fajnie wygląda :) tak jak prawdziwy król Atos I:):) heh:) A rotkowi musze zrobic foty i będą w święta:):) niestety dopiero wtedy bo narazie to mi sie nie chce do niego iśc tam;P bo on mieszka z tyłu podwórka za zakładem mojego tatusia...
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Mój misio dzisiaj wyszedl na spacer sam Bylismy w ogródku (dawałam kotu jeśc ) i atoś sobie gdzieś poszedł... Nagle patrze a tu jego ogonek znika za furtką, więc poszłam za nim i go wolam a on się cieszy i idzie dalej , no to ja za nim i go wolam ... Zlapalam go jak musial coś obwąchać , oczywiście go nie skarcilam , bo by se to źle skojarzył a pozatym to była moja wina , bo to ja furtki nie zamknęłam
Sweet Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Oj to dobrze ze nie uciekł... Mi kabi juz dwa razy zwiał ale go dogoniłam jak cos musiał osikac akurat;/ całe szczescie ze nic wtedy nie jechało bo by mojego szkraba rozjechało:(:( ale dobrze ze złapałas Atosa...
Moniskaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 psiara1996 napisał(a):Mój misio dzisiaj wyszedl na spacer sam Bylismy w ogródku (dawałam kotu jeśc ) i atoś sobie gdzieś poszedł... Nagle patrze a tu jego ogonek znika za furtką, więc poszłam za nim i go wolam a on się cieszy i idzie dalej , no to ja za nim i go wolam ... Zlapalam go jak musial coś obwąchać , oczywiście go nie skarcilam , bo by se to źle skojarzył a pozatym to była moja wina , bo to ja furtki nie zamknęłam Mojemu Skayperowi podobnie sie zdażylo ;p Zapraszam do mnie ;)
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 xxSweetGirl93xx - ja już nie licze ile on mi razy zwiał chyba z 60 pare a dzisiaj jest szczególny dzień ucieczek - wyszlam sobie z fibi (york sąsiadki) (ma taką samą smycz jak twój york xxSweetGirl93xx taka łańcuszek + skórzana rączka ) a ,że pańcia (bo ona tylko z nią przyjechała) zapomniała wziąść flexi powiedziala , że mam ją gdzieś spuścić , no i spuściłam ale ona zobaczyla jakąś dziewczynkę i mi do niej pobiegla , poprosiłam dziewczynkę , żeby ja zlapala a propos dzis nie wstawiam fotek , bo mi imageshack nie dzial , wstawię jutro i jak , będzie fibka to wezmę atosa , ją i do lasu pójdziemy (porobie zdjątka) fibe przepnę na smycz ( 8 metrową ) atosa a jego spuszczę zdjątka ze spacerku będą jutro...
Sweet Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 o to sporo razy ci uciekł:) A ja myslałam ze taką smycz ma tylko kabi:P bo ja ja dostałam od sąsiada co ma huskiego:D:D hihi:) O to daj te foty yorka a ja dam mojego rotka:D:D ale tylko głowe bo z budy nie chciał wyjśc zimno mu było:(
Onomato-Peja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 no ale je musze zrobić będzie jurek (tak smiesznie nazywaja fibi ale to opowiem na priv) i atos sesja ''w lesie'' ale to jutro bo nie mam fotek i imageshack nie działa
Recommended Posts