Onomato-Peja Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 PositiveThought napisał(a): Ja nie uwierzę w wiek Twojego psiaka, świetnie się trzyma :loveu: a ile radości na spacerkach! no nikt nie wierzy i maja mnie za kłamczuche :mad: ale wiem , ze nie oto ci chodzi :] nom radości na spacerkach jest pełno dopóki pies nie zacznie strzelać fochów , bo wtedy do niego zadna komenda niedociera a jedynie jakiś smaczek wiec zawsze muszę mieć w pogotowiu coś dobrego :evil_lol:
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 bonsai_88 napisał(a):E.... cyfrówkę mam, ale robi gorsze zdjęcia niż mój telefon :D... stara jest i zniszczona, do tego na spacerki zapominam ja zabrać, więc telefonik się przydaje ;) A jaki to model telefonu ? :cool3: Ja mam Sony Ericsson'a K510i, zdjęcia robi nawet dobre, tylko ciągle rozmazane prawie (zgadnijcie czemu... :diabloti:)
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Taki jak teraz w telewizji reklamują - jaka reklama z pesudobreakdansem [czy jak to się pisze :D] i na samym końcu mówią, że ma aparat 3,2 megapiksela... Tam jest mogel 770i, a ja mam ciut starszy, ale praktycznie identyczny... kurczę, za nic nie mogę sobie przypomnieć firmy :(
Bewarka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ja mam nokie, ale chyba jak tacie jego się zepsuje to mu dam swoją a on mi kupi nowy tel, bo przyciski są duże, napisy duże, głośny jest ten kom czyli ogólnie jakby był stworzony dla osoby w podeszłym wieku lub mało inteligentnej :cool3: Poza tym podoba mi się...;)
zaba14 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bonsaji teraz taki zwykly kompacik do zwyklego cykania mozna kupic za 300 złotych :) jesli nie wymagasz nic wiecej od aparatu, poza czystymi fotkami to jak najbardziej taki warto kupic :) ceny poszly tak w dol ze aparaty sa juz przyzwoite ;)
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Niestety przy Birmie zwykły aparacik za 300 zł nie wystarczy :evil_lol:. Już na moim poprzednim aparacie mogłam robić fotki tylko jak stała, bo inaczej się rozmazywało [a nawet dobry był], bo wariatka jest bardzo szybka. Mój aparat na telefonie łapie ją nawet ostro, ale baaardo długo się ładuje, co nie ułatwia robienia zdjęć :mad:
zaba14 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie wiem jaki masz aparat, za ile go kupilas i ile jest obecnie wart, ale technika poszla tak do przodu ze ceny aparatow naprawde pospadaly i te co np. w zeszlym roku chodzily po jakies 900 teraz mozna je dostac za "grosze" 300 zl za aparat to niby nic, ale obecnie jednak juz sa czegos warte :) a jeli jeszcze w dodatku nauczymy sie poslugiwac danym aparatem to w ogole bajer :) (ale kto to mowi.. ta ktora ma takiego lenia ze nie chce sie jej wziac cyfrowki do rak i sie pobawic) :diabloti:
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 zaba no to nie jestem sama :D. Też nie wiem jaki mam aparat i ile jest obecnie wart, o dziwo zdaję sobie sprawę ,że technika poszła do przodu ;). Ale uwierz mi - byle pstrykaczem nie chwycisz ostrej Birmy, a właśnie na tym mi zależy. Dlatego zbieram na jakiś naprawde dobry aparat [TZ po cichu namawia mnie na lustrzankę :P]
Bewarka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Wy sobie tak gadacie a gospodyni banana dostała :eviltong:
Marta_Ares Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 o kurcze a to dlaczego?????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Chefrenek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Psiara1996 otrzymała bana na miesiąc by mogła przemyśleć swoje postępowanie i odetchnąć trochę od dogo.
Recommended Posts