Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spoko ciocia juz mi zdjecia przesyła a tak ogólnie to niemoge teraz wydawać , bo chce aparat kupić nowy ;D

i chyba jednak beda fotki bo przypomniało mi sie , ze mój brat przyjechał a on ma cyfrówke , moze mi porzyczy w co watpie ... albo od niego odkupie ^^

Posted

Fajnie byłoby, gdybyś dostała też Sony Ericsson'a, tylko, że nowszą wersję... Wtedy mogłabyś kupić kabel, który przydałby się na dłuższy czas. Ale co to za przyjemność z telefonu, który ci się wcale nie podoba? :)

Posted

nie radze ci kupowac Samsunga L760 ;/ fajny jest ale ja wyciągam ostatnio z kieszeni go nic nie robiłam i ekran mam popsuty a wymiana kosztuje 200zł:(

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Fajnie byłoby, gdybyś dostała też Sony Ericsson'a, tylko, że nowszą wersję... Wtedy mogłabyś kupić kabel, który przydałby się na dłuższy czas. Ale co to za przyjemność z telefonu, który ci się wcale nie podoba? :)

teraz mam taki cjut zjechany , bo mój taki nowszy utonoł dzięki Tosikowi w kałuzy :loveu: i sie niedało odratować :razz:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
nie radze ci kupowac Samsunga L760 ;/ fajny jest ale ja wyciągam ostatnio z kieszeni go nic nie robiłam i ekran mam popsuty a wymiana kosztuje 200zł:(

moja kolezanka tak miała w nokii ona ja wyjeła z kieszeni a tam odwrócony ekran a jak wyjęła 2 raz to już był cały czarny , ale to jakaś starsza wersja była...

Posted

Ja wybierałam telefon biorąc pod uwagę aparat - zależało mi żebym miała czym robić zdjęcia, bo po za zdjęciami to muszę mieć tylko jak zadzwonić, nawet smsów nie piszę ;)

Posted

Juz troche telefonow mialam, zaluje ze sprzedalam kilka lat temu swoja nokie, miala ladny wyglad, solidnie zrobiona i jak to nokia baeria super :) w zamian wzielam siemensa c75 bodajze... fajniejszy ekran... no i mialam go troszke :) fajne gry mial, wiec bylo co robic na lekcjach :diabloti: az do pewnego czasu, bo zostawilam telefon na łóżku majac tymczasowego psa, nie bylo mnie 3 minuty w pokoju a jak przyszlam to telefon byl przezuty :cool3: sprzedalam plyte glowna bo byla nietknieta, ekran i bateria mialy fajne dziury :lol: i od tamtego czasu mialam na zmiane nokie standardowa i samsunga ktory mnie wkurzal bo byl za duzy, i bateria trzymala jeden dzien ;D wiec oddalam samsunga chlopakowi a trzymalam dalej nokie.. az do momentu kiedy weszla do vodafonu i kupilam z ropedu SE..

aparat dla mnie najmniej wazny w tel. bo od tego mam cyfrowke, ale w sumie ekran musi byc jakis fajny :) a jesli ktos juz naprawde chce miec fajny aparat to np. nokia n95 juz ma fajny.. 5mega pikseli zdjecia wychodza dobre... :) nie jest to jakosc cyfrowki ale juz przyzwoita :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...