LadyK Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A w komórce nie masz aparatu? :) Właśnie :razz:
LadyK Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 psiara1996 napisał(a):mam ale nie mam kabla ... to nie możesz kabla kupić?
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A nie dałoby się jakoś skombinować? :cool3:
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 teraz niechce juz kabla kupowac , bo niedosyc , ze wyświetlacz popsuty i zdjecia beda zamazane , to prawdopodobnie niedługo dostane nowa ;]
zaba14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 a nie masz w telefonie irdy albo bluetooth? kupujesz wtedy jedna z tych rzeczy i smiga wszystko bez kabla do telefonu.
bonsai_88 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Proponuje blootoof [czy jak to się pisze :P], kosztuje ok 60 zł :)... ew. poszukać gdzieś kabelek, to koszt jakiś 20 zł będzie ;)
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 spoko ciocia juz mi zdjecia przesyła a tak ogólnie to niemoge teraz wydawać , bo chce aparat kupić nowy ;D i chyba jednak beda fotki bo przypomniało mi sie , ze mój brat przyjechał a on ma cyfrówke , moze mi porzyczy w co watpie ... albo od niego odkupie ^^
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A jaki model telefonu dostaniesz i jaki masz teraz? ;)
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 niewiem jaki mam teraz :P Sony ericsson coś tam , coś tam :P a jaki dostane , to sie zobaczy ^^ jeszcze niewiadomo ... i fott ale tylko 5 ... http://img219.imageshack.us/my.php?image=dscf3322ja9.jpg
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Fajnie byłoby, gdybyś dostała też Sony Ericsson'a, tylko, że nowszą wersję... Wtedy mogłabyś kupić kabel, który przydałby się na dłuższy czas. Ale co to za przyjemność z telefonu, który ci się wcale nie podoba? :)
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 http://img357.imageshack.us/my.php?image=dscf3206co1.jpg miało być 5 beda 2 imageshack mi sie zawiesił ;/ i nie działa ...
Sweet Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 nie radze ci kupowac Samsunga L760 ;/ fajny jest ale ja wyciągam ostatnio z kieszeni go nic nie robiłam i ekran mam popsuty a wymiana kosztuje 200zł:(
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Fajnie byłoby, gdybyś dostała też Sony Ericsson'a, tylko, że nowszą wersję... Wtedy mogłabyś kupić kabel, który przydałby się na dłuższy czas. Ale co to za przyjemność z telefonu, który ci się wcale nie podoba? :) teraz mam taki cjut zjechany , bo mój taki nowszy utonoł dzięki Tosikowi w kałuzy :loveu: i sie niedało odratować :razz:
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Sweetaśna napisał(a):nie radze ci kupowac Samsunga L760 ;/ fajny jest ale ja wyciągam ostatnio z kieszeni go nic nie robiłam i ekran mam popsuty a wymiana kosztuje 200zł:( moja kolezanka tak miała w nokii ona ja wyjeła z kieszeni a tam odwrócony ekran a jak wyjęła 2 raz to już był cały czarny , ale to jakaś starsza wersja była...
Sweet Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja miałam takie paski kolorowe na ekrania a pod spodem był normalny ale mało widac bylo...;/
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Sweetaśna napisał(a):ja miałam takie paski kolorowe na ekrania a pod spodem był normalny ale mało widac bylo...;/ im nowsze tym gorsze :evil_lol:
Sweet Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ale łaniejsze:evil_lol: teraz dostałam jakąs starą nokie której nienawidze bo jakas dziwna jest;/
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 hah to własnie ja tak mam z tym Ericssonem :P i h8 this fon ;/ ale jakos radzić se trzeba :}
zaba14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja mam SE v640i podobac mi sie podoba, funkcje ma ok, ale cholera bateria trzyma 2 dni,, nigdy wiecej ericsona :) zmienie na nokie kiedys :)
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 zaba14 - mi baterioa trzyma 1 dzien :P nom podobno teleon ma przeznaczenie komunikowania sie przez niego , ale bajerem jest tez mp3 i video :P
bonsai_88 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja wybierałam telefon biorąc pod uwagę aparat - zależało mi żebym miała czym robić zdjęcia, bo po za zdjęciami to muszę mieć tylko jak zadzwonić, nawet smsów nie piszę ;)
zaba14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Juz troche telefonow mialam, zaluje ze sprzedalam kilka lat temu swoja nokie, miala ladny wyglad, solidnie zrobiona i jak to nokia baeria super :) w zamian wzielam siemensa c75 bodajze... fajniejszy ekran... no i mialam go troszke :) fajne gry mial, wiec bylo co robic na lekcjach :diabloti: az do pewnego czasu, bo zostawilam telefon na łóżku majac tymczasowego psa, nie bylo mnie 3 minuty w pokoju a jak przyszlam to telefon byl przezuty :cool3: sprzedalam plyte glowna bo byla nietknieta, ekran i bateria mialy fajne dziury :lol: i od tamtego czasu mialam na zmiane nokie standardowa i samsunga ktory mnie wkurzal bo byl za duzy, i bateria trzymala jeden dzien ;D wiec oddalam samsunga chlopakowi a trzymalam dalej nokie.. az do momentu kiedy weszla do vodafonu i kupilam z ropedu SE.. aparat dla mnie najmniej wazny w tel. bo od tego mam cyfrowke, ale w sumie ekran musi byc jakis fajny :) a jesli ktos juz naprawde chce miec fajny aparat to np. nokia n95 juz ma fajny.. 5mega pikseli zdjecia wychodza dobre... :) nie jest to jakosc cyfrowki ale juz przyzwoita :)
bonsai_88 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 E.... cyfrówkę mam, ale robi gorsze zdjęcia niż mój telefon :D... stara jest i zniszczona, do tego na spacerki zapominam ja zabrać, więc telefonik się przydaje ;)
Recommended Posts