Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiara1996 napisał(a):
no i przez najblizsze pół roku nie bedzie fotek ... bo na mnie jakiś obcy pies skoczył podczas robienia zdjęcia i aparat mi niedziała...

:-(:placz::-(:placz::-(:placz:

Posted

psiara1996 napisał(a):
nom zbieram na nowy - na rodziców niema co liczyć...
ewentualnie jak sie uda jakiec zrobić prze koleżnake ale to b. rzadko...

Trudno - musimy czekać :-(

Posted

psiara1996 napisał(a):
cicho!! nie krakać! doczeka i to spokojnie :]

a tak w ogóle to dzis miałam z nim sie na plaże przejśc a skończyło sie to tak , ze sfora psów nam odgrodziła przejście ... ;/

Pewnie,że doczeka ;)
Ja kiedyś jak nad rzeczkę do skałek z Neską (3 km) to wypadła sfora psów zza zakrętu i nie wiedziałam co robić...:shake:

Posted

psiara1996 napisał(a):
no i przez najblizsze pół roku nie bedzie fotek ... bo na mnie jakiś obcy pies skoczył podczas robienia zdjęcia i aparat mi niedziała...

Jeeejku!:-( a Tobie nic się nie stało, a Atoskowi?:-( no kto puszcza takie duże psy luzem!

Posted

basia bonnie napisał(a):
no kto puszcza takie duże psy luzem!

W mojej miejscowości to wszelakie psy biegają luzem,nawet takie duże,agresywne co się na ludzi rzucają,wiadomo czyje ale nikt z tym do tej pory nic nie zrobił :cool1: Tzn.niektórzy ludzie zgłaszali już to do sołtysa (bo to wieś) i nic. Pomagało na dzień,dwa. Nie wiecie co z tym można zrobić? :shake:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Jeeejku!:-( a Tobie nic się nie stało, a Atoskowi?:-( no kto puszcza takie duże psy luzem!

nie no psiak był bardzo przyjazny , ale sie troche wystraszyłam ja robie zdjecie a tu na mnie jakies wielkie psisko skacze i w dodatku niemoje :crazyeye:

Atos próbował podejśc , to psiak zwiał i tyle go było widać ... następnym razem jak go zobacze to go dokładniej oglądne , bo mi jakiś taki nieciekawy jeśli chodzi o zdrowie wydaje...

w razie czego smycz obroża i go do weta zaprowadze...
Niewygladał mi na psa , który ma właściciela a garnie do ludzi bo wcześniej widziałam jak sie do jakiejs pani naprzystanku przytulał a potem do jakiegoś pana

Posted

psiara1996 napisał(a):
nie no psiak był bardzo przyjazny , ale sie troche wystraszyłam ja robie zdjecie a tu na mnie jakies wielkie psisko skacze i w dodatku niemoje :crazyeye:

Atos próbował podejśc , to psiak zwiał i tyle go było widać ... następnym razem jak go zobacze to go dokładniej oglądne , bo mi jakiś taki nieciekawy jeśli chodzi o zdrowie wydaje...

w razie czego smycz obroża i go do weta zaprowadze...
Niewygladał mi na psa , który ma właściciela a garnie do ludzi bo wcześniej widziałam jak sie do jakiejs pani naprzystanku przytulał a potem do jakiegoś pana

O kurde:shake: scena jak z horroru :-(:-(

Posted

Chciałabym przypomnieć, że na forum obowiązuje kultura i netykieta.

Proszę o kulturalne pisanie w temacie, bez kłamstw, złośliwości, ironii i błędów ortograficznych, bez karmienia trolli.

Posted

psiara1996 napisał(a):

No to weszłam w fantastycznym momencie :roll: xD
Ogólnie to cześć! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...