LadyK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 psiara1996 napisał(a):okk muze ich poszukać To czekam ;)
Onomato-Peja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 więcej juz niestety niemam ;/
Onomato-Peja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 no i przez najblizsze pół roku nie bedzie fotek ... bo na mnie jakiś obcy pies skoczył podczas robienia zdjęcia i aparat mi niedziała...
LadyK Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 psiara1996 napisał(a):no i przez najblizsze pół roku nie bedzie fotek ... bo na mnie jakiś obcy pies skoczył podczas robienia zdjęcia i aparat mi niedziała... :-(:placz::-(:placz::-(:placz:
Onomato-Peja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 nom zbieram na nowy - na rodziców niema co liczyć... ewentualnie jak sie uda jakiec zrobić prze koleżnake ale to b. rzadko...
LadyK Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 psiara1996 napisał(a):nom zbieram na nowy - na rodziców niema co liczyć... ewentualnie jak sie uda jakiec zrobić prze koleżnake ale to b. rzadko... Trudno - musimy czekać :-(
LadyK Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 psiara1996 napisał(a):cicho!! nie krakać! doczeka i to spokojnie :] a tak w ogóle to dzis miałam z nim sie na plaże przejśc a skończyło sie to tak , ze sfora psów nam odgrodziła przejście ... ;/ Pewnie,że doczeka ;) Ja kiedyś jak nad rzeczkę do skałek z Neską (3 km) to wypadła sfora psów zza zakrętu i nie wiedziałam co robić...:shake:
Onomato-Peja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 nom a ja sie bałam , ze coś Tosikowi zrobią i odrazu zmieniłam kirunek ...
LadyK Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nas na szczęście omięły,bo pobiegły za takim innym psem :razz:
basia bonnie Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 psiara1996 napisał(a):no i przez najblizsze pół roku nie bedzie fotek ... bo na mnie jakiś obcy pies skoczył podczas robienia zdjęcia i aparat mi niedziała... Jeeejku!:-( a Tobie nic się nie stało, a Atoskowi?:-( no kto puszcza takie duże psy luzem!
LadyK Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 basia bonnie napisał(a): no kto puszcza takie duże psy luzem! W mojej miejscowości to wszelakie psy biegają luzem,nawet takie duże,agresywne co się na ludzi rzucają,wiadomo czyje ale nikt z tym do tej pory nic nie zrobił :cool1: Tzn.niektórzy ludzie zgłaszali już to do sołtysa (bo to wieś) i nic. Pomagało na dzień,dwa. Nie wiecie co z tym można zrobić? :shake:
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 basia bonnie napisał(a):Jeeejku!:-( a Tobie nic się nie stało, a Atoskowi?:-( no kto puszcza takie duże psy luzem! nie no psiak był bardzo przyjazny , ale sie troche wystraszyłam ja robie zdjecie a tu na mnie jakies wielkie psisko skacze i w dodatku niemoje :crazyeye: Atos próbował podejśc , to psiak zwiał i tyle go było widać ... następnym razem jak go zobacze to go dokładniej oglądne , bo mi jakiś taki nieciekawy jeśli chodzi o zdrowie wydaje... w razie czego smycz obroża i go do weta zaprowadze... Niewygladał mi na psa , który ma właściciela a garnie do ludzi bo wcześniej widziałam jak sie do jakiejs pani naprzystanku przytulał a potem do jakiegoś pana
basia bonnie Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 psiara1996 napisał(a):nie no psiak był bardzo przyjazny , ale sie troche wystraszyłam ja robie zdjecie a tu na mnie jakies wielkie psisko skacze i w dodatku niemoje :crazyeye: Atos próbował podejśc , to psiak zwiał i tyle go było widać ... następnym razem jak go zobacze to go dokładniej oglądne , bo mi jakiś taki nieciekawy jeśli chodzi o zdrowie wydaje... w razie czego smycz obroża i go do weta zaprowadze... Niewygladał mi na psa , który ma właściciela a garnie do ludzi bo wcześniej widziałam jak sie do jakiejs pani naprzystanku przytulał a potem do jakiegoś pana O kurde:shake: scena jak z horroru :-(:-(
dog_master Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Chciałabym przypomnieć, że na forum obowiązuje kultura i netykieta. Proszę o kulturalne pisanie w temacie, bez kłamstw, złośliwości, ironii i błędów ortograficznych, bez karmienia trolli.
Bewarka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 psiara1996 napisał(a):no i przez najblizsze pół roku nie bedzie fotek ... bo na mnie jakiś obcy pies skoczył podczas robienia zdjęcia i aparat mi niedziała... No to weszłam w fantastycznym momencie :roll: xD Ogólnie to cześć! ;)
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Justys95 napisał(a):No to weszłam w fantastycznym momencie :roll: xD Ogólnie to cześć! ;) no wybrałaś sam środek akcji :cool3:
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 wiesz własnie se załatwiam , bo mam u cioci na kompie i jak wróci z pracy to ma mi przesłac :] więc kilka sie znajdze ale niewiem czy duzo...
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Miejmy nadzieję, że wystarczy na pół roku :evil_lol:
Onomato-Peja Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 hjee jak nie to... to cos sie poradzi :]
Recommended Posts