Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sorki na pierwszych taki nie był (a ta fotka mi sie otworzyła!!!) dopiero jak mi link napisałaś to zauważyłam

a o atosie

najpierw jego życie
zdjęcia są zrobione ze zdjęć nie miałam wtedy cyfrówki

siedzimy sobie ja i mój bliźniak brutus

a ta zła pańcia nas co chwila przenosi brutus zawsze wraca ale ja sobie na trawce chętnie posiedze

rany kobieto co ty ze mną robisz

no cóż na razie koniec jade na plaże z piesem jak wróce dokończe

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje też tak uważam\

a teraz ciąg dalszy

na co sie gapisz???

nie no byś otworzył tą bramke a nie se zdjęcia pstrykasz

dom jak dom pilnować trzeba co tam , że jestem jeszcze dzieciakiem

Posted

a teraz słowna historia :
Jak byłem mały mieszkałem z bratem na działce . Ja byłem trochę leniwy ale brat zawsze chciał sie ze mną bawić . Jak trochę podrosłem zabawy były coraz brutalniejsze , aż wkońcu jak miałem rok mój brat mnie pogryzł i dziadek musiał go oddać , ale i tak sie widywaliśmy bo dziadek oddał go sąsiadowi z naprzeciwka i razem sie bawiliśmy ale krótko bo zawsze o coś sie pokłóciliśmy i była walka.
Właśnie przez mojego brata czuję agresje do innych dominujących samców juą nie dam sobą pomiatać.
Ale cóż po sześciu spędzonych z dziadkiem latach zaczął mieć problemy z chodzeniem więc wyprowadzał mnie pan Gebels , to bylo piekło , bo był cały czas nachlany (no prawie cały czas) i ciągle mnie szarpał . Dobrze , że chociaż na hydroforni mnie spuszczał , bo takie spacery to ja se moge wsadzić po ogon.
no ale cóż z czasem dziadek zaczął mieć też problemy z sercem i musiał jeździć co chwila do szpitala i bardzo rzadko go widywałem karmił mnie wtedy pan gebels ale też przychodziła do mnie ta suka Violeta , która mnie lała i wyzywała aż w końcu kiedy z dziadkiem bylo bardzo źle postanowila się mnie pozbyć.
Otworzyla mi furtke i wypuściła , myślałem , ze to spacer. (gdybym wiedział co chce mi zrobić to bym został ) Ale ona skorzystała z okazji i zadzwonila do ciapkowa , że na działkach błąka sie duży pies i po mnie przyjechali.'
Naszczęście raz pani kasia ( mama mojej terażniejszej pańci) postanowila zobaczyć co u mnie slychać , patrzy a tu nie ma psa pomyślała , że jestem na spacerze i przyszła za godzine a yu nadal mnie nie ma .
I się zaczęło były plakaty , telefony itp. aż w końcu postanowiła pojechać do schronu
i co tam ujżała??? ATOSA!!!!!
Zadzwonila do Violety tej suki i zapytała sie gdzie jest Atos ona powiedziała , że jej dwa dni temu uciekl.W schronie dowiedziała sie , że tosik jest tu od 2 tygodnii więc za mnie zapłacili i odwieźli mnie na dzialkę .

Ale kilka tygodni potem dziadek umarł i gdyby nie my to nadal byłby w schronie . I znów postanowiliśmy go uratować .Przez dwa tygodnie nic nie jadl wode pił co 2 dzień ale w końcu przyzwyczaił się do mnie i teraz ja jestem jego panią.

Ale najbardziej mi sie podobało jak ta Violeta przyszła na pogrzeb i mój brat , i dwaj kuzyni jej dogadali :
- SUKA SIE WSZęDZIE ZNAJDZIE

pierwszy raz był :
na plaży
w lesie
na łące
nad rzeką
nad jeziorem
w wieku 8 lat

i w tym wieku dowiedział się co to jest:
koń
krowa
kura
i świnka morska

Posted

Mooooorze ... !! Ja też chcę tam mieszkać ! Z Dindkiem :multi::multi::multi:
Jak wspaniale ...:loveu: aż się rozmarzyłam :lol: Może się zamienimy mieszkaniami :multi: Ja mieszkam koło kopalni :sweetCyb::sweetCyb:
Atosik kochany :loveu::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaaaak ... już lecę :multi: Do świąt przywędrujemy z Dindusiem - na piechotę oczywiście :evil_lol::evil_lol: z Katowic...
Ale za zaproszenie serdecznie dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

NAWET W WAKACJE ???
SZKODA ATOS LUBI MIEć PRZED KIM UCIEKAć :evil_lol::evil_lol:

NO Cóż EWENTUALNIE NAMóWIE KUMPELKE BęDZIE MIAłA NIEDłUGO PSIOKA ZE SCHRONU JADE POMóC JEJ WYBRAć

Posted

Witamy w słoneczny poranek:loveu: Jejku jak wam zazdroszcze, że mieszkacie nad morzem, ja KOCHAM MORZE!!!:loveu:co roku na wakacje musze zawsze jechac przynajmniej na tydzień:lol:w tym roku pojedziemy już ze Spajkuniem, ciekawe jak zareaguje na taką ilość wody i mew:loveu:bo on lubi latać za ptaszkami:cool3:Zdjecia z spacerku świetne:)Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...