LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://img398.imageshack.us/img398/2246/dscf3883kr8.jpg super :loveu: a co do wagi,to zważ go następnym razem u weta i nie będzie problemu ;)
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kati16 napisał(a):a co do wagi,to zważ go następnym razem u weta i nie będzie problemu ;) Właśnie o to tu chodzi [?]
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Właśnie o to tu chodzi [?] bo psiara1996 napisała,że Atos waży 55-60 kg i dziewczyny zaczęły pisać,że nie może tyle ważyć i że powinna go ważyć u weta itp. poczytaj sobie dwie strony wstecz to będziesz dokładniej wiedziała ;)
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kati16 napisał(a):bo psiara1996 napisała,że Atos waży 55-60 kg i dziewczyny zaczęły pisać,że nie może tyle ważyć i że powinna go ważyć u weta itp. poczytaj sobie dwie strony wstecz to będziesz dokładniej wiedziała ;) Wiem, czytałam. Napisałam ''Właśnie o to tu chodzi [?].'' dodając znak zapytania, dlatego, że nie wiadomo, jeśli o wagę Atosa. Nikt nie może zmierzyć ''Na oko'' ;).
zaba14 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nawet rottki nie maja 60 kg... :roll: wiec sorry ale nie wydaje mi sie ze Atos moze byle wazyc... :roll: i troche dziwne ze co miesiac bierzecie psa na kontrole a weterynarz nie patrzy ile pies wazy.. :roll:
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jakos nie wyglada na chorego, a pozatym jak dostaje rozne lekarstwa to chyba w wiekszosci potrzeban jest waga psa. Ja przy kazdej wizycie u weta wrzucam psa na wage, zebym dla siebie samej wiedziala ile wazy i jak sie zmienia czy przypadkiem nie przytył
Iza. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 psiara1996 napisał(a): a wy macie w oczach... ? Ty chyba masz sama napisałaś : psiara1996 napisał(a):no może troche przesadziłam , ale tak z 55 napeno niewiemm , bo go nieważyłam tak na oko mi na 6 dych wygląda ... Plączesz się strasznie :diabloti:
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mój Czarek ma 67cm w kłebie i waży 35kg(jest szczuply) twój atos jest spasiony.I na oko mniejszy od mojego.Więc waży 42kg najwyżej. ja mam wage w okach :P hehe:)
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Mój Czarek ma 67cm w kłebie i waży 35kg(jest szczuply) twój atos jest spasiony.I na oko mniejszy od mojego.Więc waży 42kg najwyżej. ja mam wage w okach :P hehe:) oj przepraszam atos jest o wiele chudszy niż kiedyś... jak go miałam na początku to wyglądał jak beczka a 5 minutowy spacerek to byla dla niego udręka , bo z racji wagi ledwo chodził... teraz to on jest właśnie chudy a toto , to mu skóra zwisa :razz: heh fajnie ja też mam , ale moja niedziała :P podaje zaduzo kg :lol:
Unbelievable Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 psiara1996 napisał(a): heh fajnie ja też mam , ale moja niedziała :P podaje zaduzo kg :lol: a morze jej niewlaczylas? :loveu:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Marta_Ares napisał(a):jakos nie wyglada na chorego dzięki każdy to nam mówi :razz: już przyzwyczajona do tego typu komentarzy :lol:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Tinka:) napisał(a):a morze jej niewlaczylas? :loveu: a niewiem jak :evil_lol: tak to jest jak się wyrzuca instrukcję obsługi przed przeczytaniem :razz:
olekg89 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 całkiem morzliwe ,że jej niewłanczyła.:P hahaha psiara zawsze znajdzie wytłómaczenie z karzdej sytółacii
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To ja znalazlam wytumaczenie tej sytóaci, nie pohlebiai psiaże!
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Pżepraszam to sie wiencej nie pofturzy
Onomato-Peja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 olekg18 napisał(a):Szkoła Óczy się ide się óczyć baj baj alerz pisownia na szustke z plósem :razz:
Rinuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Psiara a nie lepiej przyznać się do swojego kłamstwa? jesteś młoda i masz fantazję, więc wszyscy Ci wybaczą to, że sie troszke pogubiłaś...ale ważne żeby być szczerym i uczciwym,a nie brnąć zaparte w nieprawdę... a psa szkoda, że ma raka widmo... bo jak mamy Ci wierzyć jak Ty nie wiesz ile pies waży i nie chcesz pokazać wyników badań psa...
Onomato-Peja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Rinuś - ja niemam sie do czego przyznawać... kto wierzy ten wierzy jakbym napisała , ze raka niema to bymm wtedy skłamała... ale jedno już wiem na przyszłośc niezawsze opłaca sie pisać/mówić prawde... mogłam w ogóle niepisać , ze pies jest chory by nikt sie do mnie nieczepiał... a dziś niebedzie fotek ;/ chyba , ze jeszcze wczorajszych troche powrzucam
LadyK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 psiara1996 napisał(a):Rinuś - ja niemam sie do czego przyznawać... kto wierzy ten wierzy jakbym napisała , ze raka niema to bymm wtedy skłamała... ale jedno już wiem na przyszłośc niezawsze opłaca sie pisać/mówić prawde... mogłam w ogóle niepisać , ze pies jest chory by nikt sie do mnie nieczepiał... a dziś niebedzie fotek ;/ chyba , ze jeszcze wczorajszych troche powrzucam Daj fotki ;)
Recommended Posts