Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Właśnie o to tu chodzi [?]

bo psiara1996 napisała,że Atos waży 55-60 kg i dziewczyny zaczęły pisać,że nie może tyle ważyć i że powinna go ważyć u weta itp. poczytaj sobie dwie strony wstecz to będziesz dokładniej wiedziała ;)

Posted

Kati16 napisał(a):
bo psiara1996 napisała,że Atos waży 55-60 kg i dziewczyny zaczęły pisać,że nie może tyle ważyć i że powinna go ważyć u weta itp. poczytaj sobie dwie strony wstecz to będziesz dokładniej wiedziała ;)

Wiem, czytałam. Napisałam ''Właśnie o to tu chodzi [?].'' dodając znak zapytania, dlatego, że nie wiadomo, jeśli o wagę Atosa. Nikt nie może zmierzyć ''Na oko'' ;).

Posted

nawet rottki nie maja 60 kg... :roll: wiec sorry ale nie wydaje mi sie ze Atos moze byle wazyc... :roll: i troche dziwne ze co miesiac bierzecie psa na kontrole a weterynarz nie patrzy ile pies wazy.. :roll:

Posted

jakos nie wyglada na chorego, a pozatym jak dostaje rozne lekarstwa to chyba w wiekszosci potrzeban jest waga psa.

Ja przy kazdej wizycie u weta wrzucam psa na wage, zebym dla siebie samej wiedziala ile wazy i jak sie zmienia czy przypadkiem nie przytył

Posted

psiara1996 napisał(a):

a wy macie w oczach... ?

Ty chyba masz sama napisałaś :

psiara1996 napisał(a):
no może troche przesadziłam , ale tak z 55 napeno niewiemm , bo go nieważyłam tak na oko mi na 6 dych wygląda ...

Plączesz się strasznie :diabloti:

Posted

Mój Czarek ma 67cm w kłebie i waży 35kg(jest szczuply) twój atos jest spasiony.I na oko mniejszy od mojego.Więc waży 42kg najwyżej.
ja mam wage w okach :P hehe:)

Posted

olekg18 napisał(a):
Mój Czarek ma 67cm w kłebie i waży 35kg(jest szczuply) twój atos jest spasiony.I na oko mniejszy od mojego.Więc waży 42kg najwyżej.
ja mam wage w okach :P hehe:)

oj przepraszam atos jest o wiele chudszy niż kiedyś...

jak go miałam na początku to wyglądał jak beczka a 5 minutowy spacerek to byla dla niego udręka , bo z racji wagi ledwo chodził...
teraz to on jest właśnie chudy a toto , to mu skóra zwisa :razz:

heh fajnie ja też mam , ale moja niedziała :P podaje zaduzo kg :lol:

Posted

Psiara a nie lepiej przyznać się do swojego kłamstwa?
jesteś młoda i masz fantazję, więc wszyscy Ci wybaczą to, że sie troszke pogubiłaś...ale ważne żeby być szczerym i uczciwym,a nie brnąć zaparte w nieprawdę...

a psa szkoda, że ma raka widmo...

bo jak mamy Ci wierzyć jak Ty nie wiesz ile pies waży i nie chcesz pokazać wyników badań psa...

Posted

Rinuś - ja niemam sie do czego przyznawać...
kto wierzy ten wierzy jakbym napisała , ze raka niema to bymm wtedy skłamała...

ale jedno już wiem na przyszłośc niezawsze opłaca sie pisać/mówić prawde... mogłam w ogóle niepisać , ze pies jest chory by nikt sie do mnie nieczepiał...

a dziś niebedzie fotek ;/ chyba , ze jeszcze wczorajszych troche powrzucam

Posted

psiara1996 napisał(a):
Rinuś - ja niemam sie do czego przyznawać...
kto wierzy ten wierzy jakbym napisała , ze raka niema to bymm wtedy skłamała...

ale jedno już wiem na przyszłośc niezawsze opłaca sie pisać/mówić prawde... mogłam w ogóle niepisać , ze pies jest chory by nikt sie do mnie nieczepiał...

a dziś niebedzie fotek ;/ chyba , ze jeszcze wczorajszych troche powrzucam

Daj fotki ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...