Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiara1996 napisał(a):
u mnie wet mi zakazał szczepić psa przy prostacie...
jak sie mama zapytała , jak sie to ma do prawa to powiedział , ze pokazać książeczkę zdrowia psa i nic nie moga zarzucić o szczepieniu bo psa z rakiem nie mozna szczepić...:cool3:

to zmień weterynarza...organizm psa przy nowotworze jest wystarczająco osłabiony więc GŁUPOTĄ jest narazanie psa na inne choroby nie szczepiąc go:shake:

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
to zmień weterynarza...organizm psa przy nowotworze jest wystarczająco osłabiony więc GŁUPOTĄ jest narazanie psa na inne choroby nie szczepiąc go:shake:

ale jej lekarz jest przecież specjalistą:cool3::cool1:

Posted

znaczy w tym roku był szczepiony ale ja i tak wole uważać jakby niebył

a w następnym mama ma zamiar pojechać do innego weta , tak zeby zobaczyć co inny o tym sądzi , ale głównie ten co mówi ,że niemozna jest nasz zaufany i do tej pory nas nie zawiódł

Posted

Tinka:) napisał(a):
nieuratowal! :p
:evil_lol:

opss... dzieki za poprawke ;)

asiunia napisał(a):
jaka szkoda że u nas takich nie ma;)

Asiu pamietasz co naszukalas sie weta dla Metki jak miala ucho w 2 czesciach? szkoda ze nie trafilas na takiego weta jak ma Atos :)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Fajniusi psiak :loveu:

dziękuje :lol:

[quote name='olekg18']Ile Atos ma w kłebie?i ile waży?

ile ma w kł. :P niewiem ma wzrost jak ON a waży jakieś 58-60 kg.

[quote name='Kati16']http://img246.imageshack.us/img246/6416/dscf3317ul4.jpg ależ mu się oczka świecą :evil_lol:

to nie oczy to latarki ^^

sorra dziś też nie ma zdjęć , bo mnie mróz złapał i niebrałam aparatu :P

Posted

[quote name='olekg18']Jasne wzrost jak ON i 60kg wagi na bank.Musiałby być upasiony do granic możliwości
Przecież guzy są takie ciężkie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

nie wazysz psa przy kazdej okazji bycia u weta?
ja to robie z ciekawosci, a takie wagi sa u kazdego weterynarza.. poza tym majac psa chorego na raka, nie sprawdzasz czy nie traci na wadze??

Posted

zaba14 napisał(a):
nie wazysz psa przy kazdej okazji bycia u weta?
ja to robie z ciekawosci, a takie wagi sa u kazdego weterynarza.. poza tym majac psa chorego na raka, nie sprawdzasz czy nie traci na wadze??

nie , on coraz grubszy sie robi , bo apetytu dostał...

Posted

psiara1996 napisał(a):
nie niema :P
a wy macie w oczach... ?

Nie mamy, (a przynajmniej ja) ale skoro twój tata też nie, to w takim razie w ogóle nie wiemy ile waży Atos... Poproś weta, żeby go zważył, to chyba istotne, jeżeli pies jest ciężko chory ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...