Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo najzwyczajniej w świecie kłamiesz.Nie potrafisz podać adresów lecznic w których twój pies był/jest leczony.

A już najbardziej rozbawiłaś mnie w schronisku w Twoim mieście jest sklep zoologiczny.

Posted

a co do Atosa:

Dzis byłam z nim u weta i jego stan pogorszył sie krytycznie ...
a do tego ma zwichnieta łape , bo sie poślizgnął i teraz jego jedyne jego spacerki to na b. krótkiej smyczy na siusiu i kupke ...

Posted

olekg18 napisał(a):
Klaudysiaczek-nie trzymaaj kciuków.Bo wszystko co pisze psiara to kłamstwa.

wiesz kłamstwa ciebie chyba coś boli !

:shake::shake:
niewyzyte dziecko ;/
nie wszyscy sa tacy jak ty i niektórzy wola moja prawde niż twoje kłamstwo...

a co do atosa... to wczoraj wymiotował , więc nie jest najlepiej :-(
ale jeszcze go musze poobserwowac... jak tak dalej bedzie to
niestety do uśpienia , żeby sie nie meczył ...:-(

dzisiaj beda foty

Posted

a nie sadzisz ze mu cos na zoladku siadlo? jakie macie wyniki badan? zeby mowic ze wymiotuje to do uspienia :-o:-o wiesz moj pies ma lat 16 czy 17 i zdrowy to on nie jest, tez mial powazny kryzys, i od tamtego czasu wymioty czy koopy w domu to nic nienormalnego zdarza mu sie raz na jakis czas, ale czy go to meczy to mi sie nie wydaje :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
a nie sadzisz ze mu cos na zoladku siadlo? jakie macie wyniki badan? zeby mowic ze wymiotuje to do uspienia :-o:-o wiesz moj pies ma lat 16 czy 17 i zdrowy to on nie jest, tez mial powazny kryzys, i od tamtego czasu wymioty czy koopy w domu to nic nienormalnego zdarza mu sie raz na jakis czas, ale czy go to meczy to mi sie nie wydaje :roll:

ale u mnie to eyglada tak , ze byłam pare dni temu u weta i powiedział , ze to jest rak ... i , ze sie bardzo szybko powieksza... i jak pies zacznie wymiotować , to do uśpienia musi iść:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...