Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnio widziałam szczeniaka przywiązanego pod sklepem.Zamiast obroży miał coś co przypominało wstążkę,a zamiast smyczy zwykły sznur.Przecież porządna smycz i obroża świetnie wyglądają i robią dobre wrażenie

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ostatnio widziałam szczeniaka przywiązanego pod sklepem.Zamiast obroży miał coś co przypominało wstążkę,a zamiast smyczy zwykły sznur.Przecież porządna smycz i obroża świetnie wyglądają i robią dobre wrażenie

a pozatym zwykla parciana smycz i obroza, az tak duzo nie koztuje tym bardziej mala dla szczeniaka :shake:

Posted

wczoraj znów byl straszny dzień dla mnie i tosika , bo zaczął wymiotować co kawałek...

ale dziś już było o wieeele lepiej ...

no ,ale cóż guz jest coraz większy... a fotki dam dziś jak wróce ze spacerku...

a w lasku było fajnie , bo co krok mała ropuszka i pozwoliłam atosowi takie dwa maluchy obwąchać a śmieszne odgłosy wydawały , tak jakby piszczenie pieska

Posted

Zagladamy do Atosika-chłopczyk niech korzysta z zycia:lol: Za ropuszkami to i moja by pewnie pognała; śliczna pogoda sie zrobiła, oby tak dalej. Wreszcie nasze psiska więcej korzystają;)

Posted

o wiele lepiej troche miesni mu przybylo , a mama kupila jakies tabletki na pomniejszanie guza i coz dzialaja guz juz 2 razy mniejszy ...
nie cofna raka ale przedluza zycie

• 2 weeks later...
Posted

niestety sie nie da narazie , aparat posluzyl atosowi za fajna zabawke , podczas robienia zdjec , a kompa zabral brat , teraz jestem u babci i z tad pisze , a tu nie ma nawet wtyczki na kabel od aparatu

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...