Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóz, pozostaje mi zyczyc Wam najlepszego wykorzystania ostatnich chwil:-(

Ale może na razie ciesz się z bycia z nim, łapcie każdy moment. Jeżeli tak ma byc mu lepiej to na bok trzeba odsunąć nasze ludzkie potrzeby...to rani ale taka jest prawda.

Dużo chwil radości dla Atosika cokolwiek bedzie!

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i się dzisiaj wyszalał z całą bandą spacerową biegał
a i bylam w zoologicznym ale kase zgubilam , jak sę glebnęłam ;/ więc z zakópów nici ( i po co jechalam godinę autobusem???!!!)

Posted

psiara1996 napisał(a):
bylam z nim na spacerze i caly czas płakalam , potykal się , prawie się przewrócił , i jest osowiały już nawet się tak nie cieszy jak mnie widzi zachowuje się jakby czekał na smierć a to może się stać w każdej chwili:-(:-(:-(

psiara1996 napisał(a):
atosik pomimo , ze chory bardzo żywiołowy i wesoly...

psiara1996 napisał(a):
atosowi to nie przeszkadza wet powiedzial ,żetogo nie boli i nie męczy

gorzej ze mną nie mogę się z tym pogodzić

psiara1996 napisał(a):
no i się dzisiaj wyszalał z całą bandą spacerową biegał

Czy jesteś pewna, że taki pies wymaga pilnie uśpienia?!
I u kilkunastu weterynarzy był nawet.... No to się chwali.... A mogłabyś mi podać choć 5 (adresy) którzy go diagnozowali? Wspólne konsultacje czasem się przydają...

Posted

ddopiero teraz mam dostęp do konta

Tosia2 nie znam tych adresów nie bylo mnie tam , jeżdzili moi rodzice a psa jednak nie usypiamy tak szybko ( no chyba , ze mu się góz rozrośnie)

Posted

sorki , ze tak długo , ale mi się nie wyświetlalo , ze są nowe posty

u atoska świetnie nareszcie kuma o co mi chodzi jak go wolam i teraz glównie biega bez smyczy , tylko maly kawałeczek przy ulicy jest na smyczce , a tak to wolno biega...

a teraz fotasy , najpierw jedna fotka lili , a potem ze spacerku i z '' pokazu mody tosa''

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...