aneczka0106 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No cóz, pozostaje mi zyczyc Wam najlepszego wykorzystania ostatnich chwil:-( Ale może na razie ciesz się z bycia z nim, łapcie każdy moment. Jeżeli tak ma byc mu lepiej to na bok trzeba odsunąć nasze ludzkie potrzeby...to rani ale taka jest prawda. Dużo chwil radości dla Atosika cokolwiek bedzie!
Onomato-Peja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 atosik pomimo , ze chory bardzo żywiołowy i wesoly...
Onomato-Peja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 no i się dzisiaj wyszalał z całą bandą spacerową biegał a i bylam w zoologicznym ale kase zgubilam , jak sę glebnęłam ;/ więc z zakópów nici ( i po co jechalam godinę autobusem???!!!)
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Gdzie ty tą kase zgubiłas?? i jak? szkoda ze zakupy sie nie udały:(:(
Onomato-Peja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 smallpati- atosik ma się b. dobrzę dziękuję a co do kasy , to się glebnęłam i mi musiały te 2 dyszki wypaść:angryy:
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hmm.... szkoda.. a nie zostawiłas w domu gdzies moze?? ja ostatnio zapomniałam kasy wziąść:P hehe;)
Onomato-Peja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 nie , bo pamiętam , że ją w kieszeni dla pewności , ze mam smyrałam
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 aha... to nie wiem .... moze atos zjadł:D bede potem:)
Tosia2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 psiara1996 napisał(a):bylam z nim na spacerze i caly czas płakalam , potykal się , prawie się przewrócił , i jest osowiały już nawet się tak nie cieszy jak mnie widzi zachowuje się jakby czekał na smierć a to może się stać w każdej chwili:-(:-(:-( psiara1996 napisał(a):atosik pomimo , ze chory bardzo żywiołowy i wesoly... psiara1996 napisał(a):atosowi to nie przeszkadza wet powiedzial ,żetogo nie boli i nie męczy gorzej ze mną nie mogę się z tym pogodzić psiara1996 napisał(a):no i się dzisiaj wyszalał z całą bandą spacerową biegał Czy jesteś pewna, że taki pies wymaga pilnie uśpienia?! I u kilkunastu weterynarzy był nawet.... No to się chwali.... A mogłabyś mi podać choć 5 (adresy) którzy go diagnozowali? Wspólne konsultacje czasem się przydają...
darunia-puma Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 psiara co z psiaczkiem jak się czuje? a może nie trzeba go uśpić?
Onomato-Peja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ddopiero teraz mam dostęp do konta Tosia2 nie znam tych adresów nie bylo mnie tam , jeżdzili moi rodzice a psa jednak nie usypiamy tak szybko ( no chyba , ze mu się góz rozrośnie)
Onomato-Peja Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 sorki , ze tak długo , ale mi się nie wyświetlalo , ze są nowe posty u atoska świetnie nareszcie kuma o co mi chodzi jak go wolam i teraz glównie biega bez smyczy , tylko maly kawałeczek przy ulicy jest na smyczce , a tak to wolno biega... a teraz fotasy , najpierw jedna fotka lili , a potem ze spacerku i z '' pokazu mody tosa''
Marta_Ares Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 witam ale mu slicznie w tych obrozach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Sweet Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ojej:) ale śliczne focie:) ile ma smyczek i obróżek:D:D
Recommended Posts