Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='dorplant']dzieki :lol: bylo fajnie jak ktos chce zobaczyc to sa filimki na http://www.wolfjar.pl/ jest tam corka Majki i Vata mala pirania :loveu:,juz ja chyba zaczne uczyc "pusc":razz: zaby potem nie bylo ......:lol:, Jest Arsiczka i Barusek i taki maly szkrabik po hyrce i pakrosie :loveu:,strasznie fajny . na www.rewir.strefa.pl bedzie filmik z Katja . Axusia ....raczej sie nie wybieram na zawody w Sopocie :shake:,w kwietniu jade obejzec MS FH i potem na Szerkla sem.. Już lece oglądać filmiki :loveu: A szkoda :shake: No ale moze innym razem sie spotkamy :cool3: Edit : Filmiki suuuuper ! Uwielbiam waszą prace z psami ! :loveu: Quote
dorplant Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no chyba zeby:roll:....... te zawody beda dobrze zorganizowane, tak ze ciagnie mnie na nie :lol: Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 dorplant napisał(a):no chyba zeby:roll:....... te zawody beda dobrze zorganizowane, tak ze ciagnie mnie na nie :lol: Oj nie daj się prośić ! Wpadnij na nie ! :cool3: Bo jak nie .. to przyjade do Ciebie i poszczuje Cie moją mała kluską :lol::lol: :mad: Quote
drzalka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witam, czy zna ktos moze oficjalną albo polską stronke firmy cariz, z polytanu?? Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 drzalka napisał(a):Witam, czy zna ktos moze oficjalną albo polską stronke firmy cariz, z polytanu?? Stronki nie znam ale wiem gdzie mozna kupic ich sprzet :cool3: Quote
dorplant Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Axusia napisał(a):Oj nie daj się prośić ! Wpadnij na nie ! :cool3: Bo jak nie .. to przyjade do Ciebie i poszczuje Cie moją mała kluską :lol::lol: :mad: mnie nie trzeba prosic na zawody :razz:, ale ta opcja z poszczuciem kluska tez mi sie podoba :cool3::evil_lol: Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 dorplant napisał(a):mnie nie trzeba prosic na zawody :razz:, ale ta opcja z poszczuciem kluska tez mi sie podoba :cool3::evil_lol: No dobra to zrobimy tak - wpadniesz tu na zawody a ja Cie poszczuje kluską :cool3: :evil_lol: może byc ?:lol: Quote
dorplant Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jak mi tylko czas pozwoli bede na zawodach :lol: a za to pokazesz mi swoja kluske,umowa stoi ?;) Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 dorplant napisał(a):jak mi tylko czas pozwoli bede na zawodach :lol: a za to pokazesz mi swoja kluske,umowa stoi ?;) Juupi :multi: Oczywiscie, że ją pokaze ! :cool3: No i mam nadzieje dostane kilka rad jak z nią pracować :eviltong: Od cioci Dorotki ..:razz: Zaraz tylko musze sprawdzic kiedy są te zawody żeby se termin zarezerwować na wolny dzien. :cool1: 19/20 kwietnia .. to juz zapisałam w kalendarzyku. Bede napewno:p Quote
dorplant Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 dostaniesz dostaniesz od...... , hi hi hi ,cioci dorotki i wujka slawka :diabloti: Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 dorplant napisał(a):dostaniesz dostaniesz od...... , hi hi hi ,cioci dorotki i wujka slawka :diabloti: Juupi, ale sie ciesze .. na początku kwietnia poznam Ayshe a pozniej Ciebie i Sławka jak suuper. :loveu: Myślisz, że w rok da sie zrobic IPO1 ?? :cool3: albo połtora roku ? :cool1: Quote
ayshe Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 drzalka napisał(a):Witam, czy zna ktos moze oficjalną albo polską stronke firmy cariz, z polytanu?? cos mi sie zdaje ze nie maja przedstawicielstwa w polsce:-(.sprzet tych firm sprzedaje ipo-sklep. axusia-no fajnei ze sie poznamy i poznasz grupe swisnietych fanatykow nie tylko ipo;). ipo da rade zrobic i w trzy miechy.;).zalezy JAK chcesz pracowac z psem.;). Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ayshe - jak chce pracowac? Tak aby mi i mojemu psu sprawiało to przyjemność. I no i fajnieby było gdyby sie udało zrobic z tego coś co mozna bedzie pokazac gdzies na zawodach .. i moze iść wyżej w IPO :razz: Ja bardzo lubie poznawac ludzi 'swisnietych'. Mało kogo tutaj w okolicy znam 'swisnietego' tak jak ja i czasem nie umiem sie z nimi dogadac .. :lol: Quote
ayshe Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 axusia-naaapewno poziom naszego swisniecia gsdowcow bedzie ci w takim razie odpowiadal:diabloti:. to dobrze kombinujesz.egzaminy i zawody to sprawdzian.normalnie najwieksza radocha jest praca na cwiczaku.i nauka tego "jak dziala pies".:p.rozwoj pary.to najbardziej fascynujace.reszta to tylko puder;).po latach pamieta sie godziny na cwiczaku z kochanym psem.puder wystarczy zdmuchnac.przychodza nowi.ciagle nowe pary.wazne sa nie papierki tylko ten bol,krew i lzy cwiczakowe.:loveu:. Quote
drzalka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A zna ktos jakis inny sklep niz gappay.pl i ipo-sklep.pl gdzi emozna kupic akcesoria do szkolenia ipo ? Quote
ayshe Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 w polsce znaczy sie?markowy?ja nie znam.przykro mi.:cool1: Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 ayshe napisał(a):axusia-naaapewno poziom naszego swisniecia gsdowcow bedzie ci w takim razie odpowiadal:diabloti:. to dobrze kombinujesz.egzaminy i zawody to sprawdzian.normalnie najwieksza radocha jest praca na cwiczaku.i nauka tego "jak dziala pies".:p.rozwoj pary.to najbardziej fascynujace.reszta to tylko puder;).po latach pamieta sie godziny na cwiczaku z kochanym psem.puder wystarczy zdmuchnac.przychodza nowi.ciagle nowe pary.wazne sa nie papierki tylko ten bol,krew i lzy cwiczakowe.:loveu:. A no własnie - mi tam papierek nie potrzebny. Chociaz nie powiem przyda sie do wystawiania w klasie uzytkowej ale nie jest to powodem dlaczego chce robić IPO. Przez ostatni rok pracy z Axą nauczyłam się wiecej niż przez cały ten czas od kąt ją kupiłam ( 3 lata temu ). Teraz już wyczuwam jej nastoje. Wiem kiedy musze z nią zwolnić bo nie 'lapie' materiału. Poporostu ją poznałam 'dogłębnie' :lol: Krwi sie troszke polało i odrazu mówie, ze była to moja krew :mad: Klusencja se czasem potrafi złapac za palec zamiast za piłke .. a ma czerwoną piłke wiec teoretycznie powinna ją widzieć. Może jest ślepa ?? :roll::cool1: Siniaki, podarte ciuchy, pokaleczone ręce ... taak to jest to :diabloti: A najśmieszniejsze jest spojrzenie ludzi gdzy ide z psem przez miasto i mówie ' Kluska przestań, nie ma co idziemy dalej tam się pobawimy' albo ' dooobry piesek' - mowione piszczącym głosem no a najlepiej działa ' chodź do mamusi Skarbie, no chodź, cholera jasna udusze Cie noo' :lol::lol: Ale i tak ją koFam. I IPO tez koFam chociaz poządnie nie trenowałam a raptem podziwiałam :eviltong: Quote
Axusia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Możesz kupić w DINGO ale tam z tego co się w tym wątku dowiedziałam nie maja dobrego sprzętu. A innego sklepu nie znam.. Quote
dorplant Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ayshe napisał(a):axusia-naaapewno poziom naszego swisniecia gsdowcow bedzie ci w takim razie odpowiadal:diabloti:. to dobrze kombinujesz.egzaminy i zawody to sprawdzian.normalnie najwieksza radocha jest praca na cwiczaku.i nauka tego "jak dziala pies".:p.rozwoj pary..wazne sa nie papierki tylko ten bol,krew i lzy cwiczakowe.:loveu:. "swiete slowa '":loveu::loveu:, Quote
ara Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 ayshe napisał(a):axusia-naaapewno poziom naszego swisniecia gsdowcow bedzie ci w takim razie odpowiadal:diabloti:. to dobrze kombinujesz.egzaminy i zawody to sprawdzian.normalnie najwieksza radocha jest praca na cwiczaku.i nauka tego "jak dziala pies".:p.rozwoj pary.to najbardziej fascynujace.reszta to tylko puder;).po latach pamieta sie godziny na cwiczaku z kochanym psem.puder wystarczy zdmuchnac.przychodza nowi.ciagle nowe pary.wazne sa nie papierki tylko ten bol,krew i lzy cwiczakowe.:loveu:. Wydrukuj, opraw w ramkę i powieś nad łóżkiem... żebyś przypadkiem do jesieni o tym nie zapomniała:evil_lol:;) Quote
ayshe Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 ja tam pamietam.pamietajac o tym mozna popelnic mord na wylaczonych psychicznie gsdowcach.:diabloti: Quote
ara Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ayshe napisał(a):wylaczonych psychicznie Że jakich?:crazyeye: Quote
ayshe Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ara-ja tlumacze a co robi dany delikwent?:cool3:wylaczony psychicznie=ooo jakie laaadne dzisiaj chmuuurki:roll::evil_lol:. Quote
budasty Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 zaczynam powoli pracować ze szczeniakiem (buldog amerykański 6 m-cy 37 kg) i szukam odpowiedniego klina, możecie coś sprawdzonego doradzić i źródło zakupu? Zastanawiam się nad tym: IPO-sklep ale nie ma podanych rozmiarów i obawiam się czy za mały nie będzie? pozdrawiam Quote
ayshe Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 skontaktuj sie z ludzmi z iposklepu-napewno ci doradza.;) Quote
Recommended Posts